Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg o stavbě nových koncentráků, předposranosti a ubližování Nagyové
7.10.2013 | red
201 příspěvků
-
Okovy na rukou Ratha mu asi nevadí ?! Je to hlupák ,ani si nevšiml ,že studená válka už dávno skončila a lágry v Jáchymově zrušili komunisti už v roce 1960 po velké amnestii !!!
-
Volit knížete a Kalouskova TOP09 nikdy nebudu a doufám, že tak učiní i většina inteligentních voličů. *2*
-
-
švejkové si mužou volit co chtějí a kohokoliv---stejně to nikam nedotáhnou celá evropa se jim jenom směje--dejte si za presidenta japonce stejně vám tam už nic nepatří *3*
-
Inteligentích? Svatá ty prostoto *1*
-
... nikdo se tě na to neptal, tele :)))
-
-
Antiparoubku, alias prdící, korektore já také neodpovídám, ale psaním tu vyjadřuji pouze svůj názor, ale to ty nikdy nepochopíš primitive ze zvláštní školy. *1*
-
-
... jenom zakomplexovaný primitiv má spoustu nicků současně, ty v tomto jasně vedeš :)))
-
-
-
-
To se moc povedlo! Hloupý Karel se vyjadřuje k věcem veřejným.A to měl napsané.Nebo to někdo za něj namluvil?Nikdo mi nenamluví že tolik souvětí a myšlenek vypustil najednou.To je prostě nereálné.Místní blb a kašpárek nějakého Kalouska tady rozdává rozumy.Zeptal se někoho zda může?Ne. Tak a´t drží hubu.
-
Brzy dostaneš po tlamě, jen kvůli tomu, abychom ti ji narovnali.
-
-
... jsi hospodský zaplivaný zahulený pochcaný povaleč :)))
-
-
Překlad kortektorova textu: Je prostě naštvaný že zatímco občané si mohou
zajít do bufetu na pivko on je nucený zametat zaplivanou nádražní halu
v krásné oranžové vestě. *1* *1* *1*
-
-
-
Přeji pravičákům takového ukoktaného a připosraného lídra jako je Šláfenberg. Jsou ještě víc k smíchu, než kdy byli. Jedinou pravdu má a to se stranou ANO. Žádný slušný a myslící člověk nemůže volit ANO, TOP09 a ODS. Slušný, spořádaný a myslící člověk volí KSČM.
-
Fón degen nedouk Žbrbla,kdo tohle může volit?To je neštěstí...
-
-
... od primitivů jako ty by nechtěl hlas ani přihlouplý Paroubek, ty vemeno :)))
-
-
Ahlavně jak šišlá - to je čech jak poleno .
-
Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!,
-
-
Nejzábavnější bylo sledovat jak ožralý Zeman po návratu z chlastačky na ruské ambasádě vrávorá u korunovačních klenotů, kalným zrakem hledí před sebe, hlava mu padá a nescházelo mnoho a spadl by ze schodů. Když jsem viděl to ožralé NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy! *14* *14* *14*
-
-
Zapomněl jsi dodat, že jsi se smál, až jsi spadl z kozy, Pišto !!! Div, že sis ho neulomil....příště už to raději neriskuj.
-
A všichni se teď smějeme tobě, jaký jsi primitiv. *1* *1* *1*
-
-
-
Na tý fotce mi připomíná Landovskýho.
-
Ten Kcharl to je ale komická postava, hodil by se do nějakého variété ale ne do politiky. *3* *3*
-
-
Jo ten nakloněný kývající se buvol mu tam může alternovat vystoupení *3* *3*
-