Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg o stavbě nových koncentráků, předposranosti a ubližování Nagyové
7.10.2013 | red
201 příspěvků
-
Přes den Prdíci, v noci korektor ( a jiní) ? ... :-)
-
-
Evíku já tě miluju *14*
-
-
séér na ni slepici
-
-
To je smutné,když jedna slepice se hanlivě vyjadřuje o jiné
-
-
-
-
"Největší obavy mám z našeho vlastního chování, z té předposranosti." V tom má švancy stoprocentně pravdu, naše předposranost se už blíží té rakouské. Ostatně zasloužil se o ni ruku v ruce se škrtacím kalouskem, chlípným péťou i okrádačem kriplů z ministerstva sociálních svinstev. Třeba jim za to někdo postaví pomník zasloužilých hrobařů české demokracie. (Až za příštího režimu ovšem, teď je umělec jednak předposrán, jednak by mu ho nikdo nezaplatil).
-
Ten gauner ať raději mlčí. Jeho kolega Drábek zavedl S kartu která sloužila
k obohacení stranických kmotrů jak přiznal sám premiér pod pantoflem Nečas.
Není žádnou náhodou že se tak zastává sudeťáků. Jak sám přiznal jde mu o
navrácení majetku zabaveného hned po válce ( před nástupem ksč v roce 48).
Kalousek chránil bohaté před zdaněním a břemeno státního dluhu převedl
na občany v podobě stále rostoucí DPH.
Knížepán seděl ve vládách které zhoršují život většiny občanů a vůbec mu není
blbé že bral královský plat za chrápání v pracovní době.
Každý slušný člověk řekne spolu se mnou STOP TOP! -
-
... primitiv jako ty nemá komu předepisovat mlčení :)))
-
-
Knížecího pacholka korektora může poslat do háje každý neurozený přispěvatel. *1* *1*
-
-
-
Milý tečko, pan Zeman je i tvým prezidentem a hlavou státu, nemůžeš s tím nic udělat i kdyby ses rozkrájel, vem to laskavě na vědomí a vzdej mu hold, udělal už kus dobré práce za kterou si ho všichni ceníme a vážíme!.
-
Tečka se už smířil s tím že pan Zeman je jeho prezident, a to je správné.
-
-
Co jiného by taky moh dělat, nic !
-
-
Já bych to řek asi takhle: Jdi spát, Šláfenbergu, ať nespíš v práci. Mně by za to vyhodili. Jsi už za zenitem, tak buď sebekritický. Kalouska už vidět nechci, je proflálej spolu s Nečasem a ty taky nepatříš mezi bojovníky za občanskou svobodu, za přímou demokracii. My šlechtu (a to nemyslím tebe) nepotřebujeme, ale vy všichni se v roli šlechty koupete. Potřebujete vystřídat, hlavy co nic pořádného nevymyslely. Setrvačnost a pohodlnost, to je to poslední, co chceme.
-
-
On nyní ale žádnou práci nemá. Díky tomu nemá z čeho splácet dluh 12 milionů, který má na triku. Jistě, má jej krytý majetkem, např. takový Orlík je mnohonásobně dražší. Ale hrozí mu exekuce a tak asi požádal o přerušení splátek a nyní zoufale bojuje o to, aby se dostal do parlamentu a mohl splácet dluh za chrápání v parlamentě. Takže jeho dluhy mu vlastně platíme my všichni za jeho bezcennou účast ve sněmovně, natož ve vládě a na jeho majetek aby nikdo nesahal...a o to mu jde. Tak plácá hovadiny....
-
A co tak Trantrberkovi zvednou volty ?? *1* *1* *1*
A co tak Trantrberkovi zvednout proud ?? *1* *1* *6*
Nebo všechno součastně ?? *6* *6* *6* *6*
Možná bychom mohli nahodit provozní podmínky jaké jsou elektrickém křesle ?? *1* *1* *1*
Ještě tam nikdo neusnul !! *6* *6* *6*
-
-
Slušný člověk volí KSČM ! Pravici volí zloději,podvodníci a posluchačky TV !
-
-
Ty seš snad spisovatel. Nebo jsi to od někoho opsal?
-
-
Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,, *14* *14*
-
Kdo nevolí komunisty, je stejný v ů l jako Prdící Honza korektor!
-
-
Kdo volí komunisty podporuje rudý teror a je stejný v ů l jako ty
-
-
Pomočenej Swarcblb s čírem perlil
-
-
Bylo zábavné sledovat jak se ve volebním klání snaží Zemana porazit jakýsi koktavý nevzdělaný brumlající NIC, opravdu jsem se smál až mi tekly slzy!!,
-
-
No ne, ten Kcharl to je ale elegán, hned bych ho svedla!
-
-
... léčiš si tupě své komplexy zbytečnosti na někom, kdo z tebe udělá kdykoli debila :)))
-
-
Z tebe ho udělá každý školáček. Tak se moc nekasej korektůrku. *1* *1*
-
-
... tebe jebu, nudíš svou ubohostí :)))
-
-
-