Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Média stupňují svůj tlakj na veřejnost za volbu Schwarzenberka prostřednictvím účelově vybraných herců/hereček. Konečně jejich právo je Scwarzenberga volit, nám do toho nic není. Sprosté ale je, že herečky jako Žilková, či Tereza Kostková přidávají komentáře typu, že Schwarzenberk je naším největším vlastencem v našich dějinách !!! Z toho čiší pěkně svinská manipulace s veřejným míněním !!! Pamatujte si je - obě jsou fašistické Gertrudy !!! Podle nich např. Božen aNěmcová, K.H. Borovský, Jungmann, Šafařík, nemluvě o Husovi Žižkovi vedle Schwarzenberga jen se svým vlastenectvím blednou závistí. A také se k nim přidal Štefan Margita - který už jednou volil na Slovensku - zřejmě objíždí cešlý svět a kde jsou nějaké volby, tam spěchá. Mám pocit, že je třeba podle nich k volbám našeho prezidenta pozvat i sudetský landsmanschaft !!! Pozor na ně, Schwarzenberk stupňuje agresivitu !!! Tak tedy k volbám a pro Zemana. No pasaran !!!
    • ... je třeba zvolit presidenta, českého původu, který, i kdyby mu tahle parlamentní cháska vzala všechny pravomoce, tak alespoň nebude spát kde se dá a pak mluvit jak Blekota *1*
  • Ještě před pár měsíci mně kandidatura Schwarzenberga na úřad prezidenta připadala tak absurdní, jako kdybych já kandidoval na prezidenta Burundi nebo Mali. Nu v Čechistánu je zřejmě možné všechno , média opět jednou ukázala svůj vliv a doslova zhysterizovala část společnosti. Zřejmě by dokázala vytvořit kandidáta na prezidenta i z Kačera Donalda. Mimochodem včera jsem si vyhledal onen záznam s českou hymnou ve Schwarzenberském podání a musím konstatovat, že tím mu spolustraníci udělali vskutku medvědí službu. To Kalousek neuhlídal. Člověk, který nezná slova hymny státu, kde se uchází o prezidentský úřad, to snad ještě nikde na světě nezažili.
  • Schwarzenber se vzteká, protože se hloupě předčasně zdiskreditoval on sám. Mám ale i soukromý nepotvrzený pocit, že se nejednalo pouze o omyl, ale že to je jeho osobní názor, který se snaží prosazovat. A nejen jeho, raději dále nerozvádět. Chápu, že se mění časem pohled na dějiny, to je přirozené, ale tady je asi pokus změnit dějiny zpětně dozadu, a to se mi nelíbí a pokládám to za nebezpečné. A nikdo v okolí ( Poláci, Maďaři, Slováci a další) to myslím nedělá, to my zase musíme mít nějakou zvláštnost. Víte, je taky otázka, zda Beneš byl tak špatný, jak je snaha dnes presentovat a nebo jestli nerad dělal něco, co nerad, ale musel !!! Nezažili jsme hrůzy války, tak se nám to dnes knížeti kritizuje. Je to myslím trochu dost nefér a nebo špinavá hra.
  • Čtěte : President Dr. Edvard Beneš v r. 1947
    Vážení spoluobčané! V nedávné době jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naší Československou republiku, tj. dekrety presidenta ČSR. tyto dokumenty nám dávají naději, že se nebudou opakovat tragické události let 1938-39.vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války,zanechávám Vám odkaz, ve kterém Vás varuji před možnými pozdějšími požadavky na znovu osídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu, na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou postupem času prohlašovány za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou "takzvaní čeští vlastenci", kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat i o odtržení Slovenska od České republiky. bylo by to pošlapání odkazu prvního presidenta ČSR T. G. Masaryka a jeho spoluzakladatele M. R. Štefánika. Vedlo by to k zániku obou našich národů. nezapomeňte, že mé dekrety se týkají potrestání vlastizrádců a že mají trvalou platnost a potrestejte všechny vlastizrádce, ať je to kdokoliv a v kterékoliv době.
    Dr. Edvard Beneš, Praha, Květen 1947
  • kníže pán nechce vládnout sám,kalousek mu pomůže.jak ,,,, co přece ,aby v čechách krad.že mu není třeba,ale,ale čecháčku,což už nepředved že má majetek rád.má rád hrady,zámky a ted by měl celou zem,však už slyšíme jak dobře česky mluvíme.pan fišer posnal as,že by opět mohl nastat koncentráků čas *16* *16* *16* *16*
  • Češi volte ČECHA, ne zmrda, který vám zvednul DPH....
    • vazena redakce - nechapu,, ze projdou prispevky s urazkami a nadavkami...
      • Hned pochopíš - nejurážlivější příspěvky píší zejména provokatéři: NOT ČSSD, "tečka" Pišta ŽIga, "komunisté jsou zločinci", což je také Pišta s druhým nickem, Alf, bia, Justicius - to slohově také vypadá na Pištu atp. Kdyby ty urážlivé příspěvky mazali, tak by tady bylo moc málo pravičácké sprostoty a čuňáren, takže by nebylo čím hanit komunisty. Tak to musejí ponechat...
    • No, Zeman ho zvednout nemohl....... jako důchodce z Vysočiny se doteď mohl tam maximálně usmívat a kývat.
      • To máš pravdu,protože je to ekonom a ne chemik a kníže pán.
        • No především je mu to úplně fuk
  • NO jo Praha, to je stát ve státě, téměř nulová nezaměstnanost, nejvyšší průměrné platy, to se jim to volí pravičák, kterého tam tlačí Kalousek !!!. To by byl prezident, který by kryl rejdy páně Kalouska a jeho company. A cizinec není našinec.
    • Josefe ja tě ujišťuji,že jsi mimo.Nevím kam chodíš na ty moudra.Já za 23 let této tak zvané demokracie jsem se stál z pravičáka a to doopravdového na přesvědčeného levičáka.Opravdoví komunisti nám vše ukradly myslím,že to byly ty u komunistů a tito tzv.demokraté převlečení ze 17.na18.11.1989 nám nevrátili jako byl ředitel st.statku-nomenklaturní kádr ÚV KSČ z jihu Čech za pomocí privatizační JUDr.Věřím,že při druhé opravdové revoluci se to vyčasí.
  • Pane Fidler jste úplně mimo,pan kníže tu přišel proto,aby mu byly vráceny jeho majetky a to se mu za Havla podařilo,,dále dostal tučné dotace na opravy svého majetku a teď chce ještě něco přihrát Sudeťákům.Proto mu nevěřím a můj hlas má jednoznačně Miloš.Lidi vzbuďte se a knížete nechte dále spát,vždyť má na to roky.
  • Fischer možná prohlédl, že ho loutkovodiči nechali žít v představě, že je pretendentem trůnu, a zatím mu přidělili funkci předskokana (resp. obětovaného pěšce). Není divu, že preferuje soupeře před "přáteli", kteří ho ve volební kampani zneužili jako klamný cíl.
    • Jeden chce zneužívat a druhý to trpí. A to chtěl být prezident. Jak bych chránil stát a národ,když se neumí ochránit a prokouknout sám????? Jedině kníže má gebier na hrad. *3*
  • Schwarzenberg je hňup, který by se měl někde zahrabat do hnoje a nekandidovat do funkce, která je očividně nad jeho síly...
    • to že nazval Beneše válečným zločincem slyšela v televizi převážná část národa,tak proč nám kníže lže,to mohl tak za feudalismu,ale ne nyní.Nechť se uklidí na nějaký ten svůj knížecí zámek,či sídlo v Rakousech,Švycarsku,Německu či kde to všude má,učí se třeba slova České hymny a Český jazyk a nekandiduje na něco co nemá.Feudálové nám vládli pžed mnoha a m,noha léty,nač je opět tlačit na hrad.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit