Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Europoslanec Jan Zahradil, nyní místopředseda ODS, by měl zvážit rezignaci na post europoslance, ČR by uspořila, pan Zahradil by měl více času a jeho velice agilní činnost v ODS by byla legalizována.
    ODS by mu sice při dožití 50 let nevyplatila tučný měsíční důchod cca 9000 eur tj. cca 243.000, - měsíčně , ale jak je o panu Zahradilovi známo, když projevil zájem o práci v EP určitě ho nelákaly tučné odměny ani božský důchod.
  • Pokud nemate konkretni argumenty, mlcte. Nadavejte si si ve strane ODS.
  • Tyto fizlovke organizace presly do ODS.
  • Vystudovali za cervene hvezdy a inteligence k tomu nebyla treba.. jen partajni legitimace.

    a hraji to porad stejne.

    75 minut cajdani si na vlastni kravatu? to je jak z Formanova filmu . *1*
  • Byla jsem vcera na volebnim setkani ODS ve Vysocanech.

    je toponekud komicke "setkani", protze, aby se ODS s TOP09 udrzeli u koryt, rozdelili Prahu 9 na 3 volebni obvody, ve kterych Prosek, kde pravice bydli, sidli a investuje, prehlasuje vsechny. Vysocany, Liben, Hloubetin nemaji zadne zastupitele.

    Po tom, co zeleni a Sdruzeni z Vysoccan podali zalobu, pravicova radnice, vytvorila 4 volebni obvody, a zadny nemuze prehlasovat, ani dohromady nemohou prehlasovat Prosek. Takze jakepak volby: s jednou stranou navzdy pod modrou atf.

    Lide se k ODS, jejimu pivu, lomonade amuzice nehrnuli. I zaskocila pani, z Proseka, ktera zacala vykladat jak nikoho jineho volit nebude, protoze "zivot se tu tak zlepsi". Nu , ano, Mame uz jen jednu tramvaj a ta jezdi co 20 minut, kdyz je nehoda nejede nic a Liben s Vysoany jsou nedostupne. Nemonici nam prodali, nemame zadnou, nemame ani kino, park prodali developerum a zustal z nej kapesnicke, 10%, ale zato v domech bez koupelen, vytahu, susaren, sklepu a balkonu je najmne vyssi nez v I, kategorii na Proseku. Na sluznach nas okrad kamaradske TOMMI, zhruba o 40% ale nekdy az o 80%. Zivot se opravdu zmenil. smrdi to tu, je to zastavne , prazdymi betonovymi bloky a vzduch neprochazi, rve tu arena 02 a jeci spelunky a hospody. Ale budem mit cyklostezku, zaplati ji EU. Pro nas bez sklepua vytahu je na nic ale povede na Prosek. Jo ODS- to je sranda bez humoru a za hdne penez. *16*
  • Jakpak SSM, Svazarm a jiné fízlovské organizace nabyly takového majetku, ERO, troubo?
    Copak sis nakradl/a Ty za éru agenta Klause, zemězrádce?
  • Co Bůh činí, dobře činí hlavně, že nám odhlasovali restituce abychom mohli provozovat prostituci,
  • "Větší blbost jsem neslyšel" - prohlásil pan poslanec Vopěnka na tvrzení ministra Babiše o vysokých mzdových nákladech. Pan místopředseda vlády protiargumentoval velkými procenty srážek ze mzdy, což je RELATIVNÍ veličina, která v absolutních hodnotách řadí zaměstnance v ČR mezi největší chudáky v EU. To je ta RELATIVITA. V případě vyšetření velkopodnikatelské prostaty by doktor vrazil Babišovi do konečníku prst a nastala by situace, kterou je třeba mu ozřejmit: místopředseda vlády má prst v prdeli, ale i doktor má prst v prdeli! Relativně by na tom byli oba stejně, jen absolutně by se jejich pocity značně lišily. - UPOZORNĚNÍ: Při názorném předvádění je vhodné použít na prst gumový návlek (eventuelně gumovou rukavici, záleží na nárocích vyšetřovaného. Ty jsou rovněž relativní.)
  • Sestra Mirka, zvaná "101" se na radu zemského rabína a vrchního polního kuráta uchýlila na čas do nejmenovaného ženského kláštera, aby nabrala sily do dalšího politického boje o záchranu ODS.
  • Přivyděláváš si hlavou, to ti docela věřím, jen nám prozraď, do čí prde-le,Jyřyne, ji strkáš a za kolik. Děkuji za Tvou odpověd.
    ps. nemůže nikdo,kdo si doma pověsí zmíněné osoby na stěnu,být zcela při smyslech......zduř,Jyřyne pravicový bezmozku
    *1*
    ps.II co má společného kondom s tvýma botama,Jyřyne? nevíš???? tak já ti to řeknu: v obém stojí čur@k.......
    hezký podvečer....
  • Voláme věrné a oddané straníky, aby pod vedením Marka Bendy, absolventa prestižní právnické fakulty na plzeňské univerzitě zmobilizovali své síly a pozvedli naší rodnou stranu ODS na patřičnou úrověň abychom se zase mohli dostat ke státním financím.
  • Bože,kde se poděl zdravý rozum?ODS už tuší že je v troubě tak ted bude kolem sebe kopat a dělat obstrukce se svými kumpány z TOP-09.Vždyť už působí trapně a směšně.Ani se nechce věřit,že Fiala,Satanjura,Kalousek a spol jsou vysokoškolsky vzdělaní "lidé".Mám sice také vyšší vzdělání ale tohle co tady předvádějí má už psychopatoligický nádech.Dnes se tomuto syndromu říká DEPRIVANT.Oni už přestávají být i k smíchu,je mi těchto mentálně nezámožných politiků líto.
  • V praxi to ovšem znamená, že u kormidla místo všehoschopných dnes stojí neschopní. Tedy ti, kteří nestihli rychle zmizet. - A historik se ptá: Máme šanci najít v českých dějinách horší stranu? Ano, protektorátní Národní souručenství - ale to nikdy neaspirovalo na přívlastek demokratické. Možná Mladočeši se svým vypjatým národovectvím, které oprášil véna klausů. Zkrátka, překabátěného bolševika poznáš všude. Stačí přičichnout.
  • A on snad někdo normální a slušný bude ty převlečené komunisty volit? *6*
  • Já jsem s tím nezačal. S tím začal stbáckej hnůj nade mnou. Je přesně vidět jak jste inteligentní. Já internet považuji za svobodný ale futrál na hnoje ne
  • Bez nadsázky, tato strana a nejen ona pokřivila morálku v tomto státě. Zničila spoustu lidských životů a ukradla cca 6 bil korun. např majetek SSM obsahující rekreační střediska atd, Svazarm atd. Zničila náš průmysl, zde jsou škody nedozírné. Vykradla důchodový systém. Darovala největším zlodějům a vrahům církvi 159 mld. Je směšné, jak se ještě někdo opovažuje tohle obhajovat. Jen zkáza a popel nic víc
  • To že bys dokázal, i když asi máš zkušenosti z dob nesvobody, asi jsi práskal sousedy, když nevyvěsili vlajku na výročí VŘSR???
  • Už by sis měl vzít prášky a jít si lehnout, aby se ti nepřitížilo, i když o jednoho d e b i l a míň???
  • Popsal jste to dobře. Nyní vyvstává otázka, kod tyto lidi volí a proč jsou ještě ve funkcích. Vždyť přece každý mandát je možno zrušit a tedy příslušného "voleného" poslance odvolat.
    Skutečně chci poznat lidi, kdo tyto prosazuje do popředí, kteří nejsou schopni obhájit stranickou ideu, nebo tyto strany už na prohlášení nemají schopnosti.
    A tak trapný Zahradil prezentuje Pomazánkové máslo, které naši neumětelové neuměli prosadit v EU. Proč potom v EU parlamentu seděl on, jakož i jiní.
    Perfektně jste vykreslil osobu Sobotky, který by bez Babiše měl na šéfování vládě pouhých 100 hájených dnů. A Fiala, který ve své šedivé pozici nese tíhu všech s odpuštěním srač.k i za vlády cssd. Z toho jen vyplývá, že numětelové se shromaždují v parlamentu a ve vládě (příklad pro všechny Řebíček - neumětel ve vládě i ve fotbalu). Pomalu dvacet pět let vládnutí neumětelů zanechalo na republice hlubokou brázdu ztrát, stejně jako skoro čtyřicet pět let komunistického řádění. I díky voličům.
  • Ty nemáš byt, nebo žrádlo? Tak přestaň s automatama. Já vidím, že lidi jsou nasycený, až moc, bolševický byty opravený, krásnejch novejch bytů naseto. Tak jedině ty tvý automaty, nebo dluhy na koupi nádobí za Kč 80.000,-, koupený od šmejdů na jejich předváděčkách, pořádanejch pro takový dementy, jako jsi ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit