Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • není nad ostroftip ,,moudrých" přispjevatelů a přátel blblu čest míru a nakopat díru bes rozdílu *1*
  • Proč už nechcípne exot*16*
  • Pokud to bude takto pokračovat,tak se nám ti kluci ve vládě začnou brzo fackovat.Potom bude platit:"Škoda káždé facky,která padne vedle."
  • Obrázek tohoto hňupa mi jasně napovídá: "tupý výraz březí krávy, jenž do vozu v kopci zapřažena jest". Bože chraň tuto zemi před něčím takovým, což nazývá se člověkem a blbem zároveň.
    • ODS a Macek, dají vám pár facek *15*
  • Bez osobních emocí k panu knížeti musím konstatovat, že jeho výrok byl naprosto nemístný.
    Je zde smlouva pro všechny kdo chtějí platit eurem. V této smlouvě je jasně definováno za jakých podmínek lze vstoupit do eurozóny. Tuším že jednou z podmínek je zadlužování se max 6% HDP.
    Tak a vy co obhajujete myšlenky pana knížete mi laskavě řekněte který z těch eurostátů to dodržuje.
    NIKDO!!! Řecko jde ke dnu, Španělsko, Itálie, Portugalsko, Irsko, ... Všichni překročily hranici 6% mnozí i víc než pětinásobně a OPAKOVANĚ !!! Docela vážný důvod odstoupit od této smlouvy
    Pro zabedněnce ODSTOUPIT = ZRUŠIT EURO
    Podepsat smlouvu kterou nikdo nedodržuje může chtít jen blázen a magor.
    Ruku na srdce kdo z vás by podepsal smlouvu s 10 partnery když je jasné že ani jeden z nich ji nedodržuje??? Navíc když by to znamenalo další zásah do financí mnohých z nás. A nejsem najivní že by nám to zlevnilo potraviny.
    Pořád si myslíte že nemáme právo na všechny udělat dlouhý nos, nebo ještě líp říct že přistoupíme k EURU až všichni kdo již podepsali smlouvu o přístupu k euru budou dodržovat tuto smlouvu a to prosím dlouhodobě.
  • Přikláním se k tomu, že v EU nemáme co pohledávat. V EU budeme stále jen partou otroků
    • to je jasný,tady tomu velí franci s německem.
  • Schwarzenberg se vybarvuje. Už nejenom pospává kde se dá, dokonce i ve stoje, už nejenom huhňá, že mu není rozumět, ale dokonce je i hulvát. A přitom je to náš reprezentant ve světě a dokonce by chtěl být i prezidentem. No hrůza. Dost překvapivé je ale to, že ač Angláni nemají a nechtějí Euro, tak na ně nemá žádných připomínek. Dvojí metr na to samé svědčí jenom o jeho chorobné poplatnosti EU.
  • šajzemberg ležící a spící *1*
  • Je tu jeden velky rozdil mezi ODS a Schwarzenbergem. Soucasny ministr zahranici neni zlodej.
    • bodejt by byl,když mu havel všechno vrátil-
    • Tohle je jeden z největších hajzlů a zlodějů, proč by sem jinak lez krypl *16*
    • no ony ty restituce... nevím nevím...
  • Vůbec nejlepší by bylo z EU vystopit, stejně nám jenom diktuje, kolik smíme a čeho pěstovat a když si sami vypěstujeme a vyrobíme dostatek cukru, tak prostě ceny nesmí být v celé po*** EU příliž rozdílné, takže stejně bude cukr drahej. A to samé i s elektřinou - co nám je do toho, že německo ruší atomové elektrárny, mi mále elektřiny dost, tak proč by se měla zdražovat i u nás?... A když už teda dostaneme podmínku na vybudování čističek odpadních vod a za splnění je nám přislíbeno peněžní podpory, nebylo by fajn, kdyby se nám ji nakonec přece jenom dostalo?
    • keksicekkolacek
      No,jako jsem na začátku podporoval vstup do EU,nyní nastává vystřízlivění.Má vlast je v Unii jako člověk,který je zbaven svéprávnosti.My Češi se musíme podřídit i těm nejhloupějším nařízením,která jdou i proti našim zájmum.Jen co cukrovaru uplně novych,které se začaly stavět na sklonku 80.a začátku 90.let jako je třeba cukrovar v Hodoníně.Také v Praze se zavřelo díky nařízení z Bruselu mnoho cukrovaru z duvodu,že by cukr,který se dováží ze státu,které kdysi byly kolonie,neměl na trhu EU odbyt.Není to ovšem jen cukr.Je to i mléko,brambory,obilí aj.Když jsme vstupovali do EU,měl jsem zato,že to bude volná soutěž zemí se svými výrobky o trhy jiného státu Unie.Co se děje nyní?Platíme státní dluh za země,které si žily na vysoké noze,upravujeme daně směrem nahoru,aby to bylo v jedné lajně s jinejma zeměma EU.A co za to?Podřadné potraviny,spotřební zboží,které u výrobcu doma již nikdo nechce pro svoji zastaralou technologii.Zkrátka pro státy EU jsme jen luza,kterou podrbají za ouškem a nemusejí nic řikat a ta solí a solí. *10* *16* *16* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit