Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti východostepní nájezdníci nikdy žádný dialog nevedli. Prostě udělali nájezd, vyloupili a znásilnili co mohli a dobytou zemi připojili ke své východostepní říši jako svou gubernii. Dokonce i s Hitlerovými budovateli "hnědého" socialismu si rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop).

  • Nevím co by Francouzi,  Američané,  Britové i naši řekli,  kdyby jim tam Lav rov přijel vytýkat proč rozhánejí demonstranty vodními děly,  slznym plynem, protože se jim nelíbí zachazeni se svými občany, policejnimi zásahy a střelbu do černochů.  A další excesy, o nichž se u nás ani nemluvím,  poněvadž to jsou projevy nedemokratismu. Toto je vrchol arogance,  vměšování do vnitřní politiky suverénních států, podpora malé části nespokojených a mnohdy právě  že zahraničí podporovaných občanů!  I naše DEMOKRATICKÁ  super spravedlivá země chce diktovat slonovi! Nám je ale jasné,  že tady jde o rozvrat "nepritele" Plníme jen úlohu hloupého Honzy a vstupujeme s pány na led. 

  • Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví. To se vědělo už v 19.století. Po r. 1945 u nás hnědý Hitlerův socialismus nahradili rudým Džugašvilliho socialismem, který byl mnohem méně vypočitatelný a má několikanásobně víc obětí, vykradli nám bohaté zásoby uranu, udělali z naší země svou kolonii  a zavedli tady vládu poskoků východostepních nájezdníků.

  • Pozoruji vztahy EU, USA  vůči Rusku už delší dobu a musím říci, že skutečně došlo k zásadní změně rétoriky Ruska vůči EU nebo USA. Dlouho jsem obdivoval Putina, jak se nenechá vyprovokovat provokativními a štvavými výroky těchto zemí, jak to z nadhledu komentuje a jak v žádném případě neoplácí USA a EU stejnou mincí. Putin a Lavrov vždy vše řešili s cílem nikoho neurazit a snahou se dohodnout po dobrém. Při sankcích na Rusko a při vyhošťování jejich velvyslanců (kdy nikdy USA, EU nepředložily důkazy o vině Ruska), tak to vždy řešili bez vášní a recipročně a soupeře vždy nazývali  jako partnera. Po 3 letech takovéhoto chování vůči USA, EU si udělali Rusové rekapitalaci a zjistili, že to k ničemu nevede. Takže Rusové přitvrdili a už si neberou servítky. První změnu v této rétorice jsem zaregistroval před měsícem, kdy Lavrov řekl, že na základě 6 marných žádostí, aby EU předložila jaké látky vlastně objevili v krvi Navalného, je velice pravděpodobné, že Navalny byl otráven buď až v letadle do Německa nebo přímo v Německu. Toto by Lavrov dříve nikdy neřekl. Nyní Lavrov řekl, že EU a USA pohlížejí a jednají s Ruskem s arogancí a to je dále již neakceptovatelné. Při vyhošťování vždy Rusové jen jednali recipročně, protože západní země s vyhošťováním začaly vždy první. No a vidíte teď. Za účast diplomatů z Německa, Polska a Švédska na zakázané demonstraci, Rusové  vůbec neváhali a okamžitě je vyhostilize země. Už s EU nebudou jednat v rukavičkách. Pokud si to EU neuvědomí, tak tu bude nová studená válka a já se ptám PROČ?????? Je to úplně zbytečné a odnesou to jen řadoví lidi a mocipáni a roznášeči viru NENÁVISTI budou první, kteří si zajistí místo v krytu nebo v letadle pryč z republiky až dojde k nejhoršímu a na lámání chleba

  • Ale Rusko dialog chce!

    POKUĎ MU E.U. NA JEHO VÝLEVY NEBUDE ODPOVÍDAT (TEDY - BUDE MLČET)...

    Dobře to popsal nick "Obcan" : "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví. 

    To se vědělo už v 19.století. 

    Po r. 1945 u nás (v ČSR) hnědý Hitlerův socialismus nahradili rudým Džugašvilliho socialismem, který byl mnohem méně vypočitatelný a má několikanásobně víc obětí.

    -  vykradli nám (Československé republice) bohaté zásoby uranu 

    - udělali z naší země (z ČSR) svou kolonii  

    - a zavedli tady (v ČSR) vládu poskoků východostepních..."

  • josef.chmela

    EU pod kuratelou USA nechtějí dialog, chtějí pouze diktovat Rusku a mají zálusk na jeho nerostné bohatství.

  • A tuší pan Borell, že dialog je něco jiného, než diktát? 

    Panáčci by rádi, aby všichni skákali, jak se v Bruselu píská. Ale to můžou dělat tak s námi.  Velmoci si čůrat na koleno nedají. 

    Protože nemusí. A nějaké legrační sankce? Nakonec to poškodí víc EU než Rusko. 

  • Ten šmejd si nevidí do huby.Rusáky nesnáším ale jestli s někým jít tak s nima. Oni na rozdíl od toho západního povlu si neserou do huby Když ti Rus řekne že si tě váží platí to. Když to řekne žid ze západu okamžitě mu smrdí z huby.

  • No jo, co ale s tím teď ? Potřebujeme ruskou vakcínu, jinak tu umře milion lidí.S tím taky Navalny nepočítal. Má holt smůlu. EU teď bude prosit na východě (Rusko, Čína) o vakcínu a Navalny bude muset počkat. Takže nelze očekávat nějaký boj za neprávem uvězněného Navalného. Jak nemilé!!!!

  • Jo jo Ti východostepní nájezdníci Z USA nikdy žádný dialog nevedli,  vyvraždily indiány zbytek nahnali do rezervací a to jenom proto aby mohli splundrovat jejich zemi. A nato plunrování si přivezli z Afriky otroky.Teď mají zálusk na Rusko.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit