Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je tady jen jeden hajzl provokatér pod xx nicky a je to gauner 78 letý kozomrd tečka z Plzně, už jsem ho jednou vyfackal na náměstí v Plzni, určitě si vzpomíná a je mi vděčen, po tom průplesku si dal pár dnů pokoj!!
  • Je to asi největší hrdina tohoto konfliktu, držím mu palce!!
  • No, to se ani nedivím, vypadá přeci jako k o k o t. *1* *1* *1*
  • Soudruh Estébák a dnes nácek bobo, se sám sebe dojímá, drzost těchto ukurvenců už nemá obdoby. Normálně bych chtěl toho hajzla vidět, jak něco takového vypadá. Co jeho rodiče, co to může být zač? Jeho jasně nacistické a jak je zvykem u této sorty gaunerů proti lidskosti, podle schovávajíce názor za nadávky do komunistů, vyvražďování celých osad lidí a schvalování vražd je již nepřípustné. Zejména pak nacističtí kamarádi KF, jiřik, herman a spol. zde šíří nenávistnou v médiích naučenou kampaň a místo toho, aby spáchali sebevraždu, tak zde vyhrožují a vědomě dezinformují. Prosím znovu, mě se to dnes nepovedlo, nereagujte na ně. Jsou to provokatéři a je třeba se vyvarovat jakékoli diskuzi s touto špínou a rakovinou všech diskuzí. Děkuji Aleš
    • Vždyť je to pořád jeden a ten samý Tečka, vymýšlí stále nové nicky, aby ty příspěvky vypadaly na projev veřejného mínění, jak tady můžete o něm psát v množném čísle. Proboha probuďte se.
  • Tak zpráva pro přívržence pravého sektoru, USA a pod.Pokud rozmístí USA a NATO základny na Ukrajině můžou počítat s tím, že Rusko přiveze rakety na Kubu. Při nedávné návštěvě latinsko-amerických zemí došlo k této dohodě. Rusko odepsalo Kubě 90 % dluhu.A to bude konec sankcí a podpory fašistických tendencí Kyjeva.No ani se Putinovi nedivím. Měl už trpělivosti dost.Takže si připravte vy všechny pravicové tečky slnější prášky a zdvojnásobit, protože se potom posre... vzteky.
  • Skutečné okno do skutečného světa.
    Je možné,že u prezidenta Obamy začíná více narůstat vědomí nebezpečí světové války nejen s Ruskem,ale i arabským světem s nepřímou pomocí skupin asisjských států v čele s Čínou,ale i Koreou.Proto ponechává jednání s Ruskem více na iniciativě EU spolu s účastí EU na rozhodování o vybudování amerických základen u ruských hranic,tím i obezřetnějšího postupu.Proniká sem i vědomí,že masakr ruského obyvatelstva kyjevskou armádou tvořenou z dobrobolníků fašístickyý jednotek pravého sektoru a Svobody.,nebude znamenat konec odporu.ale přechod na partyzáský boj.A proto jsou více ochotni příjmou myšlenku federalizace Ukrajiny,případně i vyšší formy samostatnosti ruské Ukrajiny.Rovněž tak ustoupit od ekonomikýh sankcí i na finančním trhu vzhledem k nebezbečí zavádění ruské měny v oblasti ruského exportu nafty a jiných produktů s možnou účastí Číny i některých latinsko amerických zemí jako konkurenřní měny americkému petrodolaru.USA nejsou tak silné a Rusko s ostatním světem nejsou tak slabé,aby muselo příjmout nadvládu USA nad světem.
    • Hezky se to čte, ale odkud jste ty informace sebral?
  • Zásadní význam v tomto regionu získává přítomnost artilerie opolčenců. Ve dne se konvoj karatelů už neodvažuje projít po úzkém dělostřelectvem ostřelovaném koridoru. V noci se jednotlivé skupiny junty snaží najít cestu, ale vždy narazí na minová pole (v noci 2 BRDM, ve dne 1 BMO „Dolžanského“) (O jednom ze strojů napsala „hovořící přílba Kyjeva“ Tymčuk). Minová pole jsou částí taktiky opolčenců na blokádu vojsk karatelů (na jihu i v rajonu letišť). Prakticky není slyšet o útocích karatelů v této oblasti (pouze ostřelování), ale stroje se na minách trhají spolehlivě. Podle Igora Strelkova dnes ráno ve 4 hodiny opolčenci začali s dělostřeleckým úderem na protivníka v rajónu osady Marinovka (jihovýchodně od města Sněžnoje). Ostřelování byl vystaven tábor ukrů. Další porážka se konala ve stejné oblasti, v blízkosti obce Zelenopole, na trase mezi Antracitom a Novošachtinskom. Na úsvitu v 5 hodin byla z jednotek Grad zničena kolona 24. lvovské motorizované brigády. Štáb ATO s brigádou nemá spojení. Podle sdělení Igora Strelkova „kolona byla zničena na harampádí“. Ukrajinská armáda nedocenila zkušenosti svých německých učitelů, kteří při pochodu na Stalingrad nelitovali na dobytí Saur-mohyly svých elitních sil. Karatelé, neschopní zdolat výšku, přešli po stepi na východě a skončili v kotli. Existuje verze, že vojska junty se koncentrují v oblastí Dokučajevsk-Ambpsievka kvůli provedení odblokovacího úderu.­­
  • východoukrajinští hrdinové vítězí na všech frontách,teď tu fašistickou chuntu poženou až na majdan,porošenko ,jasenčuk,turčinov budou viset na majdančických lampách
  • Zatím přicházejí zprávy o dalších úspěších armády Doněcké lidové republiky. Do rána 27. srpna se jejím jednotkám podařilo vyhnat ukrajinské vojáky z železničního depa v Ilovajsku, všichni z města utekli. Současně domobranci útočí na pozice silových složek na jihu Donbasu, přiblížili se těsně k Mariupolu. Domobranci se kromě toho mohou pochlubit i tím, že převzali plnou kontrolu nad nesmírně důležitou strategickou pozicí – Saur-Mohylou. Bylo v podstatě osvobozeno celé území Doněcké a Luhanské republiky až k hranici s Ruskem, až k Azovskému moři. V řadách silových složek zatím můžeme pozorovat rozkol. Vojáci, které kontroluje Kyjev, odmítají plnit zločinné rozkazy. A velitel trestného batalionu Donbas Semenčenko, rozhořčený nekompetentností kyjevského vedení, vyzývá své stoupence k tažení na ministerstvo obrany Ukrajiny.
    • Potvrzuje se informace o obklíčení jižní části ukrajinských vojsk, která se s velkým množstvím tanků, obrněných vozidel a dělostřelectva přesunula více jak 60 km podél hranic a ponechala v týlu úzkou „šíji“ mezi horou Saur-mohyla a ruskou hranicí – ne více než 7 – 8 kilometrů. Nyní se hlavní síly karatelů, jejichž jádrem je 72. samostatná gardistická mechanizovaná brigáda, koncentrovaly u města Sverdlovsk, LNR. Opolčenci neustále rušili nepřítele sabotážními útoky a trhavinami. Všechny kolony zásobování karatelů se ocitly jak na dlani před opolčenci – za jasného počasí je ze Saur-mohyly vidět dokonce Azovské moře, ke kterému je to 90 kilometrů.
  • Vyslechněte rozsudek jménem přispěvatelů Tiscali:
    bod 1) GEMA, pusinka a já, mají přehled a píší pravdivě a vtipně!
    bod 2) Tečka, bobo, sniper a Hmm, jsou fanatičtí idioti, kteří si nezaslouží nejmenší pozornosti!
    Tento rozsudek nabývá okamžité platnosti a není proti němu odvolání.
    • Pokud to není čirou náhodou naopak, že ? Už jen formulace "jménem představitelů Tiscali" a "není odvolání" jsou jasná - jako dřív byl rozsudek jménem strany či "lidového" soudu ! Pro vaši informaci - tomu se říkalo krátký proces, velmi demoGratické. To prováděli ti praví fanatičtí idioti, o tom je informací dost - jen musíte odhodit lenost a vlastní hloupost a něco si o tom pečlivě nastudovat, až potom "rozumovat" !!!
      • Už si můžeš sednout, voe, stolice už odešla! Tu neudržíš, voe, znáš to, né?! Fuj tajksl, voe, já myslel tu soudní...
      • a potom teprve kecej! Jací "představitelé"?! Odhoď svou blbost v dál, ty mudrlante (odsouzenej)! Také asi nevíš co jsi, když si do závorky píšeš "fašista" s otazníkem.....
      • Co Vám na tom není jasné? Ve stavu legistlativní nouze za pomoci úplatků bylo nezákonně schváleno pravičáckou zlodějskou gestapáckou sebrankou ožebračování lidí. Také církevní restituce byly schváleny nezákonně za vydatné podpory kriminálníků. Vy si dovolíte dobytku brát do huby lidové soudy. Těším se, až tu zase budou a pošlou na smrt bez odvolání všechny nacisty a vlastizrádné lumpy. Včetně Vás, rádoby inženýre, jinak blbe na ránu jateční pistolí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit