Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha. A zprávička jak ukrajinská armáda a loupeživé tzv. "dobrovolnické" bandy Pravého Sektoru i jednotky oligarchů dostávají na zadek, taková zprávička tady nebude? *8*
    Jak z Mariupolu prchají všichni policajti a úředníci dosazení Kyjevem? Jak nové posily ukrajinské armády nastupují do autobusů a zdrhají z bojiště?
    • Pokud jste to nečetli:
      http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/346147-novoazovsk-obsadili-rusove-tvrdi-ukrajinsky-velitel-stacilo-pet-transporteru.html
      O tom že je to invaze ruské armády tvrdí tzv. "dobrovolníci". Jsou to ti hajzlové tvořící národní gardy a Kolomojského bojůvky. Ti co rabovali, znásilňovali a zabíjeli civilisty. Jsou v obklíčení a jsou to chodící mrtvoly. Separatisté je do zajetí neberou. Nezbývá jim než po sociálních sítích vyzývat k demonstracím v Kyjevě pro jejich záchranu a volat na pomoc NATO. Jenomže vyslané posily dopadli neslavně a většina z nich zdrhla. Fašounům se život počítá na hodiny.
  • To už je fakt přes čáru! A co ten nacistický, ú c h y l n ý, zbabělý hnůj v Kyjevě? Sakra himl hergot nic lepšího tam nemáte? Tak raději nepište!
    • Největší hnůj a smrad táhne z ruska a hlavně z Kremlu tam sídlí ta nejsmradlavější prasata. *12* *12*
      • vy už jste, chudáku, úplně na dně, tak to bývá, když ti vaši, a tolik jste v ně vkládal naděje jednak prohrávají a jednak se ukazuje, že se jim do boje nechce, ó jak vás lituju *15* *15* *15* *15* *15*
  • Tento ubohý pokus propagandy CIA nedokáže přepsat dějiny!

    Strelkov je hrdina všeho pracujícího lidu. Uskutečnil jeho sen o znárodněn majetku
    majetných zlodějů. Zavedl trest smrti pro ty kdo se chtějí na revoluci obohatit.
    Ač je velitel bojuje vždy v prvních řadách a nezná boj jen od map v luxusním bunkru.
    lidová referenda nadřadil rozhodnutím politických mafií které si říkají strany.

    Díky němu a jeho armádě statečných vlastenců dále vlaje nad Ukrajinou vlajka svobody
    a vzdoru oznamující světu že tudy fašismus sponzorovaný USA neprojde!
    • No pro tebe je jistě i hrdina J.V.Stalin a to byl pane někdo,že nebylo masovějšího vraha je podružná věc hlavně že byl soudruh. *12* *12* *12* *12*
      • Ovsem pravdou je,ze zde muzes psat to co pises je i jeho zasluha.Jinak by ses/pokud nejsi German/ bud nenarodil nebo /v lepsim pripade/ psal spanelsky z Patagonie.
        PS: To, ze si s Pol Potem a s Adou muze v pekle podat ruce ale nepopiram. *3*
  • O bože jak hluboko jsi klesla Tiscali
  • Jaceňuk vyzval ke svolání rady bezpečnosti OSN.
    Porošenko k světu prohlásil, že na Ukrajinu vpadla Ruská armáda.
    Pokud je to pravda, tak jak to že titulní stránky západních médií neokupují záběry amerických satelitů s ruskými konvoji?
    Pravda je přízemnější a pro Kyjev ostudná. Armáda se mu rozpadá, vojáci utíkají a gardy nácků i oligarchů jsou v obklíčení, čekajíc na likvidaci. Pro obsazení Novoazovsku stačilo separatistům 5 ( slovy pět ) transportérů. Jakmile se tam objevili, ukrajinská armáda ustupovala přímo úprkem. Posily poslané k proražení obklíčení se rovněž rozutekli. Jak je toto možné?
    Ukrajinští velitelé jsou diletanti, věčně pod párou, vojáci to vidí a pokud je možnost, radši utečou. Separatisté ví za co bojují a mají velitele vyselektované přímo v boji s přirozenou autoritou. Že jim pomáhají dobrovolníci z Ruska je fakt. Jsou to rovněž vysloužilí vojáci s praxí a zkušenostmi. Není to ale ruská armáda.
    Toto Kyjev nemůže přiznat. Je potřeba si vymyslet důvod, zvětšit nepřítele, nafouknout ho do obludných rozměrů. Jak je ale možné že došlo k tak rychlému zvratu? Že by všichni ti západní vojenští poradci a instruktoři odcestovali do Iráku? A nebo jednoduše přišli na to, že to nemá cenu?
    A tak řve už jenom Polák Tusk. Má tam v obklíčení už docela dlouho svojí jednotku. Buďto se Poláci vzdají a vyjde najevo oficiální účast Polska na konfliktu a nebo budou bojovat do konce a Tusk bude muset potají vysvětlovat doma smrt tisícovky polských vojáků jejich příbuzným. *7*
    • Už na počátku léta ukrajinský generál Rubov řekl, že nemá smysl bojovat na východě proti vlastním lidem navíc když nemají ani na naftu do techniky a jídlo a pití pro vojáky a to bylo v ukrajinské TV a fašisté pod vedením Porošenka a Kolomojského ho málem kamenovali a jejich nohsledi. Ono na tato slova tohoto ukrajinského generála dojde. Jistě tam nebojuje , když byl proti a kdoví kdo tam vlastně bojuje za zájmy oligarchů a USSÁ , - hlavně fašisté a žoldáci z celého světě , nejvíce z Polska a pobaltských států . To jim Rusko vrátí, nezachrání je ani USSÁ. .
    • Tedy nejsem si jist jestli to takhle doopravdy je ale jsem nakloněn tomu věřit. Protože kam jeziňky z USA strčili jen prstíček na ohřátí, tam čekalo místní obyvatele jen utrpení, jaké jsme u nás zatím ještě nepoznali. A ten náš prezident pro dolních 10 milionů se tedy vycajchnoval, s těmi jeho hrdinskými kydy ohledně NATO, jak by mělo přitvrdit. Tihle hrdinové na cizí úkor tahají lidi jen do průseru.
    • POLSKY BATALION MAZUREK. Bodejt by Kasub Tusk nerval. *1* *1*
  • ale ta Tymošoustová prý natáčí super-porno, jak v o j e b a t všechny sporáky!
    • ? ? ? ? ?
    • poslední natáčela s nějakým čobolem pod názvem "Jebem vás všetkých" slezl jí z hlavy i cop velice jí to vyčerpalo tak se lázní v Teplických lázních tam se ztratí, mezi arabášema může nosit hidžáb a nikdo jí nepozná.
      • Co to znamená "čobol"?
        • tak věz, že je to složenina z věty "čo bolo, to bolo", která se velice zalíbila všem (v ČR i SR) a s malou přátelskou ironií se používá k označení Slováků. Toť vše!
          • Teď už to vím. Jaké označení s malou přátelskou ironií se používá pro Čechy? Čecháček?
            • Před časem jsem seděl v hospodě, kde seděla také parta slováků v montérkách a téměř každou větu začínali slovem "do piče", V české hospodě je to neobvyklé, a tak se jeden štamgast ozval, jestli jim to nepřijde trochu fádní a blbé. Jeden z té skupiny mu vysvětlil, že když přijeli na montáž do ČR, tak byli překvapeni, že slyší samé "hele vole, koukej vole, ty vole" jako by nějaký hodný ošetřovatel mluvil na skot ve stáji. Všichni uznali, že si tato oslovení ani neuvědomují a pomalu si zvykli jeden na druhého.
              Zábava se náramně rozproudila a "volové a piči" létaly vzduchem ostošest....
        • čobol je čobol *1*
  • Ty dobytku tečko chovej se slušně a způsobně, nemysli si že když jsi starý hňup můžeš někoho urážet, on ti taky někdo může rozbít hubu, já ti taky můžu nafackovat že nebudeš vědět jak se jmenuješ, tak bacha na to!! Prasáku!!
  • To je ukázka USSÁ mainstreamu a celé propagandy z Fashingtonu - ubohé a primitivní jako jejich hambáče z jejich Mc-ráče. A takovéto primitivní zrůdy chtějí vládnout celému světu HNUS. .

    Povídka "Sucking Strelkov" podle popisu knihkupectví Amazon.com nabízí příležitost "seznámit se s jedním z nejodpornějších mužů v Evropě", zřejmě prostřednictvím "drsného homosexuálního styku".

    Nejodpornějším mužem je světě je černý opičák v Bílém domě, od kterého si svět sliboval , že po zvolení se alespoň částečně vzepře Bilderbergu a dosáhne nějaké , byť malé změny k lepšímu. Bilderbergu, který USSÁ ovládá a řídí a takto chce řídit a ovládat celý svět a on je jen jejich totální převodovou pákou a doslova předpo-raným z těch zrůd z Wall Streetu. .
  • Mám obavy o bezpečnost České republiky. Generál Kostelka pronesl varovná slova.

    Žádnou další základnu NATO nepotřebujeme, je přesvědčen exministr obrany a bývalý velvyslanec České republiky v Rusku generál Miroslav Kostelka.

    Reaguje tak na úvahy o zřízení nových základen u východních hranic s Ruskem.

    „Navíc to nepřispěje ke zklidnění situace, ale spíš k vyhrocení,“ kritizuje generál Kostelka plán, jak chce NATO odradit ruského prezidenta Vladimira Putina, aby destabilizoval bývalé sovětské pobaltské republiky.

    Generál to vidí jako UK generál Rubov a ČR dementní vláda a virotik podporují toto svinstvo a šílenství na Ukrajině. Psychopat Zeman by stále někde bojoval, ale sám by seděl při tom na invalidním vozíku v Lánech a vůbec mu nevadí, že bojuje za fašisty, vory v zakoně, nadnárodní zbrojní USSÁ koncerny, Wall Street a FED: Fialová skulptura na Vltavě byla pravdivá a vystihovala nejen hradního pána, ale i převážnou část naší politické scény stejně tak jako té euro-atlantické.
    • Libyjskou vládu by měla podpořit svojí intervencí OSN, jinak této severoafrické zemi hrozí chaos a terorismus. Ve čtvrtek to při výroční poradě francouzských velvyslanců prohlásil prezident Francois Hollande.

      Toto podporuje naše vláda a hradní virotik. Přesně scénář jak to popisuje jeden z amerických lovců ekonomik -Perkins - ve své knize. Nejprve rozvrátí na příkaz vlády a Bilderbergu z Fashingtonu celý systém daného státu, zde Libye, nechají zavraždit Kaddáfího a způsobí chaos, občanskou válku, terorismus, do toho se zapojí kde kdo nejen v Libyi, ale ve velkém i ze zahraničí , USA i EU tam dodávají zbraně, vydělávají na tom nadnárodní koncerny a umírají nevinní civilisté.Stát je v totálním rozvratu a v chaosu a teď si budou hrát v EU a USA na mírotvorce, ochránce a zachránce. Přitom Libye za Kaddáfího byl stabilizovaný stát, i když ne ideální, ale to není nikde, nebyl zadlužený, životní úroveň slušná, zdravotnictví a školství zdarma.

      Toto je práce euroatlantické civilizace v arabském světě a nejen tam, dnes na Ukrajině, před tím v Jugoslávii a nyní blb Hollande bije na poplach a žádá pomoc OSN. To je na blití. EU šmejdi a fašisté-teroristé USSÁ rozvrtali co se dalo po celém světě ve jménu mamonu.
      • jenže ta vláda je podobně vzniklá jako ta z Majdanu
      • A to ten b.bec Holandu prohlasil, ze stejnou paseku jako v Lybii bylo potreba udelat v Syrii.
        Ten IS ktery "stvorili" dodavkami zbrani Amici, Anglani a Frantici bojovnikum proti Assadovi mu nestaci. *7*
      • Já zase vidím jen ruské krysy co lezou tam kde nemají co dělat RF je jen přemalovaný SSSR *12* *12* *12*
        • Co kdyby jste šel do pr...., tohle je deník a né noviny NSDAP vy futrále na šmejdy
        • Ty už nejsi Herman?
  • tyto nedůležité zprávy na úrovni deníku Blesk mají zamaskovat skutečnost že
    vlastenci na Ukrajině vedou úspěšný protiútok v Doněcké oblasti a připravují
    se na ovládnutí Mariupolu. ProKyjevští hodnostáři prchají ve zmatku z města.
    To se ovšem zdejšímu zaprodanému tisku nehodí do krámu a proto mlčí.

    Geniální Putin opět zasadil šach mat v hodině dvanácté. Psalo se že pád Doněcku je
    na dohled a ejhle - z útočníků jsou najednou obránci.
    Nyní vzhůru ny Kyjev a pošlete pučistickou vládu tam kam patří - do pekel.
    Vlastenecká Strela Strelkov jim dává pořádně do těla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit