Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dluhům se mohou ti hloupí vysmívat.Ale jenom do doby než je budou muset splácet.Pak jim humor přejde.Nic dobrého současná generace té budoucí dobrého neudělala.Tak nemůže čekat,že se s ní bude mladá generace mazlit.Stačí,aby se mladá generace,až bude u moci, každého důchodce zeptala,co dělal proti tomu,aby nebyla naše země rozkradená a zadlužená.Když důchodce nedělal nic,tak mu důchod nevyplácet.Pokud bude důchodce proti tomu remcat,tak mu důchod vyplácet,ale jedině na holý zadek bejkovcem.A hned bude mít mladá generace,lepší vyhlídky.
  • Pokud bych jednou také umíral,jako důchodce ,z hladu,tak za to budu moci poděkovat tomu přitroublému stádu,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak pomáhalo tuto zemi zadlužit a rozkrást.Já jsem "porevoluční" lumpy nevolil ani jsem se na uvedených zlodějnách nepodílel.Ale tomu přitroublému lidskému stádu ,které tuto zemi pomáhalo rozkrást ,přeji,aby je nechala mladá generace,pomřít hladem.
  • Zaponmínáte na to nejdůležitější.Aby se uvedení darebáci dostali k politickým korytům a mohli tuto zemi zbídačit,tak jim tam napřed musel obyčejný český blb pomoci.Ten je největší viník.Pokud ten nezačne konečně přemýšlet,tak budem nadále svištět ke státnímu bankrotu.
  • Jednou budete také starej, chytráku.
  • Jako dnes vidím ta stáda hňupů na Václaváku a na Letné řvoucí "UŽ JE TO TADY". Nikdy jsem se těch blbomanifestací nezůčastnil. V 74 letech pořád pracuji. Jak dlouho? Jsem dodnes z těch dacanů všeho druhu znechucený. Paekonom Klaus: "Jen víc takových Kožených"! Trouba Dlouhý:"Kladno prodat za korunu"! Otloukánek. jak si říká Pithart: "Když chceme privatizovat musíme zhasnout"!(To aby se zlodějům líp kradlo)! A ten vymetenec Havel? Hanba vystřízlivět. Tak dejte všichni důchodcům pokoj. Pracovali,nebrali podpory.odváděli daně,byli na vojně atd. Zdravit zdaleka!!! Peníze na důchody jim prožral Klaus,když jeho vlady s nimi dorovnávaly rozpočet.
  • No spíše, kam se na ně hrabou komunisti. Tím ovšem neříkám, že byli svatí. taky se kradlo, ale nikdy v životě se nestalo, že by na něco nebylo. Pro mladé rodiny se stavěly byty. To jste fakt tak zabednění. Klas měl dole pravdu, bejkovec a lámat vám kosti
  • zřejmě vám slíbili za odboj 100000 a dorovnají vám to. nejmenujete se mašín? nebo jinej kryminálník z jáchymova? Zeptejte se důchodců jak se jim to líbí, že to co celý život budovali, takový bastardi poplivou a rozkradou.
  • No vidíš, a o takových hajzlech nadopovaných ideologií mluvil v příspěvku klas. Když si někdo může dovolit tohle srovnávat, je parchant a patří na šibenici. Je třeba porovnávat náklady na živobytí a ne náklady inflace, kterou mylně nazýváte devalvující korunu. Takže obecně stouply náklady na energii a bydlení a to mi rohlík ani auto nezachrání ty darebo. Mimo to, jak tě mohli komunisti okrást o ůspory, když měna byla v někdy v padesátýcuh šedesátých létech. To už by jste mohl mít rozum, když je vám cca 80
  • Ty jsi skutečně senilní tupec.Uniká ti to základní.A to je,že na ten tvůj důchod se zatím současná vláda dluží a dluh se přenáší na budoucí generace.Až se dostane mladá generace k moci, aby mohla začít splácet nasekané dluhy,tak ti naordinuje takovou dietu ,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Pak můžeš svůj nový důchod nazývat"spravedlností Boží".
  • RSDr-rozhodnutím strany doktor-absolvent vokovické Sorbonny- je rozhodně tím nejoprávněnějším k hájení práv důchodců v této zemi,na jejíž devastaci-morální i ekonomické se asi dosti podílel.Nicméně,ať si odečte ze zastupování alespoň mne,případně další,kteří s komunistickou sebrankou-dřívější i nynější-jaksi nenacházejí společnou řeč.Tím ovšem neříkám,že chválím sebranku vládní i opoziční současnou-jke to holt jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.
  • Těším se z důchodu který je stejný jako měl můj táta když ho komunisti o úspory okradli , ale nezoufám mám rohlík levnější jak za socialismu (0,30) dnes 0,18 kilo kafe (160) dnes 115 a auto (65000) dnes 225000 vždy si odečtu jednu nulu nedávné inflace tedy kurzu koruny a hle máme se mírně lépe na to že jsme začali v zdevastovaném hospodářství po vládnoucí lůze která jak koukám je v různých stranách stále a chová se stejně
  • Je už dnes úplně jedno, kdo zvonil, a kdo ne. Dnes jde o to,jaké mají názory lidé co naletěli. Zeptej se po praze a nejen tam. Reformy je treba, a dluh je des, ale já jim věřím. Mám plat 16000, dřu sice jako debil, manželku na MD, a bydlím na šumavě, ale volím ODS. Takový by měli věšet. Jako chtěli humanisté v roce 89 věšet komuisty. Vlastně asi sami sebe. Jo převlíkat kabát viz chemistry ing jde u nás donekonečna.
  • Plně tě chápu, ale co teď? Exekuce, znárodnění výstup z EU. Právě se jim krásně povedlo dostat stát kam chtěli, nikam, a po nich zase nicota. Povstání? chceš je propíchnout párátkem? Vo tom to je. Nejde jen o ně, ale i o cizojazyčné mafie atd. To by bylo čištění na dlouho. A hodně uklízečů by zařvalo. Ale znovu opakuji, dluh je jen fiktivní a hlavně super efektivní strašák na lidi, jako kdysi bouřka u církve.
  • Na troubovitost těch hlupáků,kteří jásali pro Havla a Klause a pak pomáhali tuto zemi rozkrást,nebudu doplácet jenom já,ale celé budoucí generace.Ani okupace naší země fašistickým Německem,tuto zemi tak nezbídačila,jako vláda těch lumpů,kteří zde jednadvacet roků vládnou.
  • Zkus se podívat na astronomické zadlužení země a její rozkradení ,očima toho, kdo se na jednom,ani druhém nepodílel.Pak mně možná pochopíš.
  • Nevidím jediný důvod,proč bych měl důchodcům lézt do zadku. Je správné,když za blbost platí hlupáci.Je nespravedlivé pokud za blbost hlupáků doplácí i ti chytřejší.
  • Máš pravdu.Když není obyčejný český blb ochoten přemýšlet a jednat,tak ať šilhá hlady.
  • Do ulic se měl národ vyřítit,hned jak si vydlužili první korunu a když prodali první státní majetek.To,že většina národa jednadvacet roků koukala přihloupě jak ji politici zadlužují a rozkrádají a nic nedělala,tak za to dnes bude tvrdě platit.To,že by měla mladá generace chuť si dlužit těm důchodcům,kteří nechali vše rozkrást,na důchody,tak na to,ať důchodci zapomenou.Přemýšlet a chovat se zodpovědně se má člověk za každého režimu.Ať vládnou komunisté,nebo kapitalisté.Pokud někdo prožije celý život v troubovitosti,tak je správné,když v důchodu šilhá hlady.
  • jinak nechápu o co mimo velkou rozkrádačku jde? Reformy? Pche, jsou úplně k ničemu a nepotřebné. Stačí mít zodpovědné stádo v ps, ale toho se tady asi nedočkáme *10*
  • Já si to moc nepamatuji, ale stále mám před očima tu plakající senilní krávu, co brecela, že nezvolili pana / parchanta havla prezidentem, takže na tom něco bude. Nicméně je těžké hodnotit kolik procent seniorů se o to svinstvo zasloužilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit