Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jen ať vyjdou,vyšli odboráři,zdravotníci,acháti ještě ti studenti a vlada debilů,kteří tam nemají co dělat konečně poleti a Klauz za ními,protože něco takového jmenoval.Takové debily jsme ve vladě opravdu ještě neměli a do ulic se mělo vyjít už dávno.nenatropili by tolik zla
    • Do ulic se měl národ vyřítit,hned jak si vydlužili první korunu a když prodali první státní majetek.To,že většina národa jednadvacet roků koukala přihloupě jak ji politici zadlužují a rozkrádají a nic nedělala,tak za to dnes bude tvrdě platit.To,že by měla mladá generace chuť si dlužit těm důchodcům,kteří nechali vše rozkrást,na důchody,tak na to,ať důchodci zapomenou.Přemýšlet a chovat se zodpovědně se má člověk za každého režimu.Ať vládnou komunisté,nebo kapitalisté.Pokud někdo prožije celý život v troubovitosti,tak je správné,když v důchodu šilhá hlady.
  • Člověk se tomu ani nediví. Mnohamilionový zlatý padáky, extra důchody pro "zaslouižilé", výsluhy, vdovský důchody po generálech socilaismu a t.d. Co by měli zreformovat, nereformují. Takže zbejvá jen ten pouliční pokřik, když už národ nemá na to, aby ten parazitismus vypráskal holemi.....
  • Dokud budou vycházet do ulic jednotlivé "zájmové" skupiny občanů, je jakákoli vláda v pohodě. Je potřeba změnit celý režim a to musí chtít prokazatelně velká většina obyvatel. Vzhledem k tomu, že vy trubky volíte už 20let s malými obměnami stále stejnou svoloč, není vám pomoci. Nazdar *1*
    • Máš pravdu.Když není obyčejný český blb ochoten přemýšlet a jednat,tak ať šilhá hlady.
  • Jaroslave Klasi , poprvé jsem s tebe sklamán.
    • Zkus se podívat na astronomické zadlužení země a její rozkradení ,očima toho, kdo se na jednom,ani druhém nepodílel.Pak mně možná pochopíš.
      • Je už dnes úplně jedno, kdo zvonil, a kdo ne. Dnes jde o to,jaké mají názory lidé co naletěli. Zeptej se po praze a nejen tam. Reformy je treba, a dluh je des, ale já jim věřím. Mám plat 16000, dřu sice jako debil, manželku na MD, a bydlím na šumavě, ale volím ODS. Takový by měli věšet. Jako chtěli humanisté v roce 89 věšet komuisty. Vlastně asi sami sebe. Jo převlíkat kabát viz chemistry ing jde u nás donekonečna.
      • Plně tě chápu, ale co teď? Exekuce, znárodnění výstup z EU. Právě se jim krásně povedlo dostat stát kam chtěli, nikam, a po nich zase nicota. Povstání? chceš je propíchnout párátkem? Vo tom to je. Nejde jen o ně, ale i o cizojazyčné mafie atd. To by bylo čištění na dlouho. A hodně uklízečů by zařvalo. Ale znovu opakuji, dluh je jen fiktivní a hlavně super efektivní strašák na lidi, jako kdysi bouřka u církve.
        • Dluhům se mohou ti hloupí vysmívat.Ale jenom do doby než je budou muset splácet.Pak jim humor přejde.Nic dobrého současná generace té budoucí dobrého neudělala.Tak nemůže čekat,že se s ní bude mladá generace mazlit.Stačí,aby se mladá generace,až bude u moci, každého důchodce zeptala,co dělal proti tomu,aby nebyla naše země rozkradená a zadlužená.Když důchodce nedělal nic,tak mu důchod nevyplácet.Pokud bude důchodce proti tomu remcat,tak mu důchod vyplácet,ale jedině na holý zadek bejkovcem.A hned bude mít mladá generace,lepší vyhlídky.
    • to je děs: takové chyby. Jsem z tebe zklamán *1*
  • I Vy, Klasi Jaroslave možná budete důchodcem. Ovšem - pokud se dožijete patřičného věku, což zdaleka není jisté - Vaše nenávist Vás možná nakonec tak otráví, že důchodu nedožijete. *3*
    • Pokud bych jednou také umíral,jako důchodce ,z hladu,tak za to budu moci poděkovat tomu přitroublému stádu,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak pomáhalo tuto zemi zadlužit a rozkrást.Já jsem "porevoluční" lumpy nevolil ani jsem se na uvedených zlodějnách nepodílel.Ale tomu přitroublému lidskému stádu ,které tuto zemi pomáhalo rozkrást ,přeji,aby je nechala mladá generace,pomřít hladem.
    • Na troubovitost těch hlupáků,kteří jásali pro Havla a Klause a pak pomáhali tuto zemi rozkrást,nebudu doplácet jenom já,ale celé budoucí generace.Ani okupace naší země fašistickým Německem,tuto zemi tak nezbídačila,jako vláda těch lumpů,kteří zde jednadvacet roků vládnou.
    • Nevidím jediný důvod,proč bych měl důchodcům lézt do zadku. Je správné,když za blbost platí hlupáci.Je nespravedlivé pokud za blbost hlupáků doplácí i ti chytřejší.
    • Já si to moc nepamatuji, ale stále mám před očima tu plakající senilní krávu, co brecela, že nezvolili pana / parchanta havla prezidentem, takže na tom něco bude. Nicméně je těžké hodnotit kolik procent seniorů se o to svinstvo zasloužilo.
  • jinak nechápu o co mimo velkou rozkrádačku jde? Reformy? Pche, jsou úplně k ničemu a nepotřebné. Stačí mít zodpovědné stádo v ps, ale toho se tady asi nedočkáme *10*
  • RSDr-rozhodnutím strany doktor-absolvent vokovické Sorbonny- je rozhodně tím nejoprávněnějším k hájení práv důchodců v této zemi,na jejíž devastaci-morální i ekonomické se asi dosti podílel.Nicméně,ať si odečte ze zastupování alespoň mne,případně další,kteří s komunistickou sebrankou-dřívější i nynější-jaksi nenacházejí společnou řeč.Tím ovšem neříkám,že chválím sebranku vládní i opoziční současnou-jke to holt jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.
    • No spíše, kam se na ně hrabou komunisti. Tím ovšem neříkám, že byli svatí. taky se kradlo, ale nikdy v životě se nestalo, že by na něco nebylo. Pro mladé rodiny se stavěly byty. To jste fakt tak zabednění. Klas měl dole pravdu, bejkovec a lámat vám kosti
  • Bohužel se nedá zajistit, aby ti velcí "reformátoři" jako Kalousek, Nečas, John a spol. museli mít vyhlídku, že budou žít jako normální důchodci.
  • Mezi důchodci je právě nejvíc těch z toho přitroublého lidského stáda,které bezhlavě jásalo pro Havla,Klause a ostatní oblbovatele kapitalistickým rájem.Pak pomáhali tuto zemi rozkrást přes kuponové privatizace a prodej podnikových akcií.Pokud budou demonstrovat,tak je třeba každému důchodci říci,že je tato země už rozkradená a astronomicky zadlužená.Pak se každého důchodce zeptat,co on dělal pro to,aby k tomu nedošlo.Pokud nic,tak mu žádný důchod nevyplácet.Když bude proti tomu remcat,tak mu důchod vyplácet,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Foršus by mu mohla dát policie rovnou při té demonstraci.A ne,že se bude důchodcům dále dlužit na důchody,s tím,že to jednou mladá generace zaplatí..A oni se budou naparovat,jak kdysi s komunisty zatočili.Ve zdravotmnictví ,by měli uvedení důchodci,mít nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Ušetřené miliardy ihned použít na splácení ,starou generací,nasekaných dluhů.Aby i budoucí generace mohla žít důstojný život.
    • Jednou budete také starej, chytráku.
    • Jako dnes vidím ta stáda hňupů na Václaváku a na Letné řvoucí "UŽ JE TO TADY". Nikdy jsem se těch blbomanifestací nezůčastnil. V 74 letech pořád pracuji. Jak dlouho? Jsem dodnes z těch dacanů všeho druhu znechucený. Paekonom Klaus: "Jen víc takových Kožených"! Trouba Dlouhý:"Kladno prodat za korunu"! Otloukánek. jak si říká Pithart: "Když chceme privatizovat musíme zhasnout"!(To aby se zlodějům líp kradlo)! A ten vymetenec Havel? Hanba vystřízlivět. Tak dejte všichni důchodcům pokoj. Pracovali,nebrali podpory.odváděli daně,byli na vojně atd. Zdravit zdaleka!!! Peníze na důchody jim prožral Klaus,když jeho vlady s nimi dorovnávaly rozpočet.
      • Zaponmínáte na to nejdůležitější.Aby se uvedení darebáci dostali k politickým korytům a mohli tuto zemi zbídačit,tak jim tam napřed musel obyčejný český blb pomoci.Ten je největší viník.Pokud ten nezačne konečně přemýšlet,tak budem nadále svištět ke státnímu bankrotu.
  • Těším se z důchodu který je stejný jako měl můj táta když ho komunisti o úspory okradli , ale nezoufám mám rohlík levnější jak za socialismu (0,30) dnes 0,18 kilo kafe (160) dnes 115 a auto (65000) dnes 225000 vždy si odečtu jednu nulu nedávné inflace tedy kurzu koruny a hle máme se mírně lépe na to že jsme začali v zdevastovaném hospodářství po vládnoucí lůze která jak koukám je v různých stranách stále a chová se stejně
    • zřejmě vám slíbili za odboj 100000 a dorovnají vám to. nejmenujete se mašín? nebo jinej kryminálník z jáchymova? Zeptejte se důchodců jak se jim to líbí, že to co celý život budovali, takový bastardi poplivou a rozkradou.
    • No vidíš, a o takových hajzlech nadopovaných ideologií mluvil v příspěvku klas. Když si někdo může dovolit tohle srovnávat, je parchant a patří na šibenici. Je třeba porovnávat náklady na živobytí a ne náklady inflace, kterou mylně nazýváte devalvující korunu. Takže obecně stouply náklady na energii a bydlení a to mi rohlík ani auto nezachrání ty darebo. Mimo to, jak tě mohli komunisti okrást o ůspory, když měna byla v někdy v padesátýcuh šedesátých létech. To už by jste mohl mít rozum, když je vám cca 80
    • Ty jsi skutečně senilní tupec.Uniká ti to základní.A to je,že na ten tvůj důchod se zatím současná vláda dluží a dluh se přenáší na budoucí generace.Až se dostane mladá generace k moci, aby mohla začít splácet nasekané dluhy,tak ti naordinuje takovou dietu ,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Pak můžeš svůj nový důchod nazývat"spravedlností Boží".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit