Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano s OSOBNOSTI -uspesnym PODNIKATELEM a vzdelanym clovekem -prestizny VS obor ekonomika a managment!! *5*
    • Dobrý vtip. Asi neznáte tenhle:
      Víte, co se stane, když student přestoupí z Matfyzu na ekonomku?
      Prudce se zvýší úroveň obou škol.
      to patrilo pod toho hlupaka Solder!!!
    Ano vazeny pratele uroven soukromych VS je dnes mnohem VYSSI nez tech zaostalich verejnych plnych starych BOLSEVIKU!!!Nebot sourkomy VS maji penize a mohou si dovolit zaplatit ty NEJLEPSI kapacity a naopak na verejnych zustavaji jen neschopny ZOUFALCI!!! To je FAKT a funguje totak vsude -co je statni je vzdy HORSI!!! Takze neplkejte vy tupci z tituly od BOLSEVIKA!!! *15*
    • Ano! Ta úroveň z Vašeho projevu přímo čiší.
    • Ehm, mám zprávy, že v "Mekkce" soukromého školství, tedy v USA je to tak, že vynikající lidé nepochází z USA.
      Jsem sice absolventem a studentem státní vysoké školy, pochybuji ovšem, že by mne kterákoliv soukromá vysoká škola dokázala naučit tomu, co právě ona prestižní veřejná vysoká škola.
  • Ne zcela přesně chápu ten článek. Plagiát znamená, že někdo vezme, "ukradne" cizí práci a vydává ji za svou. Jestliže ale potřebuji vypracovat nějakou práci (seminární, absoventskou, disertační) a s někým se dohodnu, že mi to (za odmětu) vypracuje, tak je to vztah nás dvou a nepovažoval bych to ani tak za nemorálnost jako za hloupost. Při obahajobě musím dokázat, že ta práce vyjadřující úroveň mých znalostí a schopností a svá tvrzení v té práci musím být schopen obhájit, což v případě autorství někoho jiného by asi byl velký problém.
    • Nebuďme tak úzkoprsí - podvod je to určitě jako kráva, že !? A podvod zpravidla moc morální není. A když nějak podmáznete i komisi (anebo alespoň nadpoloviční počet členů), tak u státnic už nemusíte NIC dokazovat, ani obhájit "svoji" diplomovou práci apod. Jó, kdo maže, ten jede ... *3*
    Proste zebrota nema na skolne tak hani soukromy VS nic jineho za tim neni!!! *5*
    • Myslím, že žijete mimo realitu. Rozhodně, co se týká opravdového vzdělání, mají u nás veřejné vysoké školy výrazně na vrch.
      Krom soukromé vysoké školy nemají motivaci vzdělávat nezávisle.
      • Tím blbem s nedokončeným základním vzděláním se vůbec nezabívej. Stačí si přečíst pár jeho příspěvků a hned člověk ví, s kým má tu čest.
        • I s blyby se člověk musí naučit jednat. A tenhle blb je skvělá příležitost. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit