Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. Hrozím se důsledku tohoto omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující.“ Tomáš Baťa, 1932

    *5*
  • Pro stát a potažmo pro daňové polatníky ovšem sakra drahý domov důchodců.
    • Na prvním místě potřebuje Česko takovou vládu,která začne svižně splácet starými lumpy nasekané dluhy i za cenu,že uvedené bude lumpy a hlupáky pořádně bolet.To se čtyřiadvacet roků neděje.Díly troubovitosti obyčejného českého blba,národ většinově volí lumpy,kteří umí národu lhát,pro sebe krást a astronomicky zadlužovat tuto zemi.Proto to chce krutou revoluci.
      • Proto stále volí ČSSD a KSČM *4* *4* *4* *4*
        • Na udělání pořádku,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To chce mnohem krutější ruku mladé generace.Ta bude muset být na všechny ty lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili tak krutá,že staří lumpové začnou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký ,že to byl velký humanista,oproti mladé generaci.Mladá generace ta musí se starými lumpy,kteří Česko zbídačili jednat hrdě,ale hlavně tvrdě.Prosadit zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a ty osadit co nejkrutějšími katy.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.
  • Stařešinové v lidské komunitě odjakživa požívali úctu, protože měli zkušennosti, moudrost a vyjadřovali tradici a kontinuitu společenství. Ovšem naši "stařešinové", které si ovce volí, vyjadřují kontinuitu dutiny lebeční vypláchnuté komunistickými bláboly.
    • takže když nezrušit senát,tak jej přejmenovat na radu starších.
  • Ale to jsem už psala dávno, že je senát luxusní domov důchodců, do kterého oni senátorští důchodci ani nechodí...Jo, ale když se rozdělují zájezdy - senátoři pravidelně vyjíždějí do světa "uzavírat různé smlouvy" - to dorazí všichni...
  • Česká republika je kráva,která už dojí krev.
  • Zrušme tento domov důchodců a budou peníze pro potřebné !!!
    • Jsem také jednoznačně pro zrušení senátu, ostatně jako většina voličů, kteří svou neúčastí při volbách do senátu, dali jasně najevo, že je u nás senát jen černá díra na peníze...
    • jako pro kalouska nebo chrapenberga?
  • Pokuid se podíváme na to, co dobrého v Senátu dosud vzniklo, tak pořád platí to Peroutkovo "NIC:::" Kdyby někdo našel odvahu a bylo vyhlášeno referendum o potřebnosti Senátu, ale i počtu poslanců v Parlamentu. jistě by se výsledku politici podivovali, co si o tom myslí občané. Opravdu senát dnes není ani "páté kolo u vozu", když jej, podobně jako prezidentovo veto, může přehlasovat opět Parlament. Zbytečná vydání stovek milionů ze státní pokladny, které by jinak mohly být potřebné tam, kde schází - především pro občany.
  • Strnade, odleť! Senát je opravdu nákladná a suma sumárum zbytečná instituce. Volič nyní sám dokázal, co si o Senátu ČR myslí! Potud je článek v pořádku. Očerňování pana Čuby však v pořádku není. Je to velká sprosťárna, tak typická pro "naše", obzvláště pražské, novináře-notorické lháře! Úspěchy JZD Slušovice a pana Čuby nebyly údajné a virtuální, nýbrž naprosto reálné. Byly v podmínkách socialistického hospodaření optimální! Ne ideální. Nejsem si však jist, jestli Strnad tyto pojmy dokáže rozlišit. Většina novinářů to totiž nedokáže. Jestli má senát sloužit alespoň jako "rada moudrých", pak tam patří především a na prvním místě pan Čuba!
  • Senát byl zřízen proto aby mělo hodně lumpáckých politiků výnosná politická koryta.Proto je třeba vše co uvedené prosadilo,nebo v senátu parazitovalo odporážet na katovských mučírnách a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Senát je ve skutečnosti apendixem parlamentu. Vznikl jako úlitba politikům po rozdělení Československa. Je také pořádně drahý. Jen ty volby! Určitě by se omyly dolní komory daly korigovat jinak.
    Už jsme zase v době kdy byla společnost rozdělena na MY a ONI. Vrchnost to vidí jinak než lidé dole. A to i přes patolízalskou novinářskou snahu. Pravdou je, že sdělovací prostředky ovlivňují hlavně lidi nekritické a nepřemýšlivé. A tak se může stát, že prezidentem se stává šašek, ministrem pasák krav, profesorem zastydlý adolescent, jenž využil nepřehlednou a překotnou situaci ve vysokérm školství, policajtem gauner a podnikatelem zloděj a spekulant, Moc se omlouvám poctivým a pracovitým.
    • Dovoluji si upozornit, že senát není "apendixem parlamentu", ale jeho integrální SOUČÁSTÍ.
      PARLAMENT = POSLANECKÁ SNĚMOVNA + SENÁT.
      Máme totiž dvoukomorový parlament, který zaručuje větší dělbu moci oproti parlamentu jednokomorovému a tím tedy větší demokratičnost rozodování a větší stabilitu.
      Aby senát byl skutečnou "radou moudrých", je třeba, aby si občané ve volbách ty moudré vybraly. Nabídka byla. Bohužel, 85 % voličů se zachovalo nikoli jako občané, ale jako ovce, které byly nescopné volit a líné zvednout zadek a jít vhodit lístek do urny a teď tady bekají.

      S tím druhým odstavcem v podstatě souhlasím. Ale zase za to mohou ovce, které některým dovolí, aby si hráli na "vrchnost". Stačí naslibovat nemožné a rozdat koblihy.
      • Já si vzpomínám,že po tzv.rozdělení o čemž stále pochybuji,protože to je jako,došlo .že dříve byla teď nevím kvalitnější poslanecká sněmovna než senát a nebo naopak a tam došlo ke kotrmelci,který tu máme dodnes.Senát je mi sympatyčtější,protože se mění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit