Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pane Zizko,

    vy jste se snad zblaznil !!!!! Jaky Rom ???? Jsem Cech a pisu Vam z Francie a proto nemam hacky a carky. Mam vysokoskolske vzdelani a moc me mrzi jak se to u nas vyviji.
    Stravim zhruba hodinku za tyden na ceskem Internetu a ty sporstarny co se tam daji cist
    opravdu ukazuji intelektualni uroven mnohych kteri se tam vyjadruji. O Vasi urovni se ani nebudu zminovat. Budto tam zijete v demokracii a kazdy ma pravo se vyjadrit a nebo jsou tam lidi vasi kategorie kteri si vymysli. Salut grand con, si tu as les moyens de te traduire cette phrase, j'en doute avec ton education basique et ta personalité complexée. Ave Zizko !!
  • Was ? Sprechst-du Cesky ????
  • Ainmal bum a zofóóórt do ten nach Eger !!!
  • My sudetští Němci , Beneš vyhnání z naší vlasti , jsme vděční Česká Václav Havel , bránit nás a naše odsoudil vyhnání . Bohužel , náš návrat nebyl prosadit Sudety .
  • Wir Sudetendeutschen, Benes Vertreibung aus unserer Heimat, wir sind dankbar tschechischen Vaclav Havel, um uns zu verteidigen und unsere Vertreibung verurteilt. Leider hatte unsere Rückkehr zu dem Sudetenland nicht durchsetzen.
  • To je hanba celé vládnoucí pravicové garntury. Ale hlavní je, že skončila šílená cílevědomá honba pro komunistům. Ať žije věčná a nehynoucí sláva KSČM !!!! Je to jediná demokratická nejslušnější polická strana v ČR současnosti.
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá cikorka a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama.
  • I kdyby Havel udělal pro tento stát "skutečně hodně dobrého", jako např. jako např. jeho nesmyslná amnestie, která měla za následek řadu trestných činů i dalších vražd a tím spoustu dalších nešťastných lidí se dá kvalifikovat jako zneužití pravomoci, nebo jeho plagiátorství kdy vydával za své slogan " nechť pravda a láska zvítězí nad lží a nenávisti", ale toto bylo heslo Mahmaty Gándhi, které hlásal při svém odboji proti britskému kolonializmu. Havel je pouze "ošlehnul" a vydával za svou myšlenku Má však jeden skutečně vlastní originální výrok, kdy vyzýval k spolu s Olbraitovou k bombardování Jugoslávie, které prohlásil ZA HUMANITÁRNÍ BOMBARDOVÁNÍ !!! Opravdu to byl "světový humanista" vyzývající k bombardování civilního obyvatelstva a proto je mu třeba vzdát pocty.
  • Anonyme, naprostý souhlas, sám jsem se o tom ve světě přesvědčil.
  • Doufám, že den, kdy tento nesmyslný zákon bude zrušen, nastane brzy. Ideálně hned poté, co dav vyháže vládnoucísebranku z oken.
  • Je jasné že lotři kterým pomohl k majetkům a místům ho budou chválit do roztrhání těla, ale všeho dočasu.
  • A kde Havlovi postaví tu "Zeď nářků" nebo raději mešitu na Hrádečku?
  • vaclav havel at se smazi v pekle za bombardovani jugoslavie humanista fašista a tech mrtvych žen a deti kvuli nemu .letište vraha havla to je spravny nazev.
  • Jak jsem psal již dříve, tento člověk si nezaslouží takovou úctu, jaká mu má být prokázána přijetím zákona. Jen bych opakoval co zde bylo již napsáno, ale každý normální, tiskem a bulvárem neovlivněný, člověk ví, že Havel patřil k těm, kterým nešlo o nějaké blaho této republiky ale naopak, kázal vodu ale sám pil víno. Byl to jeden z hráčů na poli politickém, který přispěl k celkovému i morálnímu úpadku této republiky, za což byl na Západě vždy dobře odměňován, asi každý ví o čem mluvím. Zradil tento národ, přihlížel jak se tato země ničí, tuneluje a rozkrádá a sám neoprávněně získal majetek (vzpomeňte či dohledejte si jeho první projev) bez ohledu na minulost. Tomuto člověku má být projevována úcta?????? Nikdy!!!!!!!!!
  • Václav Havel je symbol mravní čistoty, humanitární obr a prezident, kterého nám závidí celý svět.
  • Romku, přesně tak. Zákon má vyjadřovat PRAVIDLO CHOVÁNÍ a nikoli konstatovat, že něco je nebo není. To jako kdyby se vydal zákon, že Zeměkoule obíhá kolem Slunce.
  • Hezky si to napsal. Protože to, o čem píšou, že s o to Havel zasloužil tu ani jedno, ani druhé není ( svoboda,demokracie) je tady jen jeden velký neskutečný chlív a vytunelovaná a rozkradená země!!! Vláda má dělat v první řadě zákony prospěšné pro lidi této země a ne takové paskvily vyplozené různými Bendy a jemu podobobným, kteří neumějí ani opsat diplomku.
  • To znamená že kdyby teoreticky bylo zpětně dokázáno že rodina havlových kolaborovala tak se nic nestane protože podle zákona to bude nepostižitelné nějak nerozumím potřebe vydávat takovýto zákon.
  • Možná se dívá a píše další veledílo "Stávka" *1*
  • Kdyby Havel žil, mohl se kouknout na demonstrující studenty a utrousit. .."v národě je blbá nálada. Je to moje zásluha!.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit