Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ainmal bum a zofóóórt do ten nach Eger !!!
    • Was ? Sprechst-du Cesky ????
  • My sudetští Němci , Beneš vyhnání z naší vlasti , jsme vděční Česká Václav Havel , bránit nás a naše odsoudil vyhnání . Bohužel , náš návrat nebyl prosadit Sudety .
  • Wir Sudetendeutschen, Benes Vertreibung aus unserer Heimat, wir sind dankbar tschechischen Vaclav Havel, um uns zu verteidigen und unsere Vertreibung verurteilt. Leider hatte unsere Rückkehr zu dem Sudetenland nicht durchsetzen.
  • To je hanba celé vládnoucí pravicové garntury. Ale hlavní je, že skončila šílená cílevědomá honba pro komunistům. Ať žije věčná a nehynoucí sláva KSČM !!!! Je to jediná demokratická nejslušnější polická strana v ČR současnosti.
  • Upozornuji zůčastněné na kreaturu píšící pod nickou Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá cikorka a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Navíc je to internetový gambler který prosedí na netu i 18 hodin a otravuje svýma připitomělýma rádobychytrýma úvahama.
    • pane Zizko,

      vy jste se snad zblaznil !!!!! Jaky Rom ???? Jsem Cech a pisu Vam z Francie a proto nemam hacky a carky. Mam vysokoskolske vzdelani a moc me mrzi jak se to u nas vyviji.
      Stravim zhruba hodinku za tyden na ceskem Internetu a ty sporstarny co se tam daji cist
      opravdu ukazuji intelektualni uroven mnohych kteri se tam vyjadruji. O Vasi urovni se ani nebudu zminovat. Budto tam zijete v demokracii a kazdy ma pravo se vyjadrit a nebo jsou tam lidi vasi kategorie kteri si vymysli. Salut grand con, si tu as les moyens de te traduire cette phrase, j'en doute avec ton education basique et ta personalité complexée. Ave Zizko !!
  • I kdyby Havel udělal pro tento stát "skutečně hodně dobrého", jako např. jako např. jeho nesmyslná amnestie, která měla za následek řadu trestných činů i dalších vražd a tím spoustu dalších nešťastných lidí se dá kvalifikovat jako zneužití pravomoci, nebo jeho plagiátorství kdy vydával za své slogan " nechť pravda a láska zvítězí nad lží a nenávisti", ale toto bylo heslo Mahmaty Gándhi, které hlásal při svém odboji proti britskému kolonializmu. Havel je pouze "ošlehnul" a vydával za svou myšlenku Má však jeden skutečně vlastní originální výrok, kdy vyzýval k spolu s Olbraitovou k bombardování Jugoslávie, které prohlásil ZA HUMANITÁRNÍ BOMBARDOVÁNÍ !!! Opravdu to byl "světový humanista" vyzývající k bombardování civilního obyvatelstva a proto je mu třeba vzdát pocty.
  • Doufám, že den, kdy tento nesmyslný zákon bude zrušen, nastane brzy. Ideálně hned poté, co dav vyháže vládnoucísebranku z oken.
  • Je jasné že lotři kterým pomohl k majetkům a místům ho budou chválit do roztrhání těla, ale všeho dočasu.
  • A kde Havlovi postaví tu "Zeď nářků" nebo raději mešitu na Hrádečku?
  • vaclav havel at se smazi v pekle za bombardovani jugoslavie humanista fašista a tech mrtvych žen a deti kvuli nemu .letište vraha havla to je spravny nazev.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit