Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cigoši ať táhnou do háje, že si je v té Anglii nenechali, no ale tam by museli pracovat a to jim nevoní, tady dostanou vše zdarma a ještě řvou. A vládní sebranka je v tom ještě podporuje.*12* *16* *11*
  • Kikáni můžou všechno, kdokoli by se odvážil jenom jim něco ŘÍCT - hned by to byla dyskrymynácyja !!!! Uhle, Mlynáři, Kocábe - vy nabl.lý multikulti! Tady jsou výsledky vaší "politiky"!!!!
  • Jak může paní Monika Šimůnková odmítat kolektivní vinu, když cikáni ten pár napadli kolektivně. Přidávali se k likvidaci kořisti jak hyeny. A nikdo z nich se nesnažil situaci uklidnit. VŠICHNI co jsou na kamerovém záběru by měli jít sedět (ještě lépe makat v lomu 14 hodin denně) alespoň na 10 let.
  • Pokud budou mít naprosto nepřizpůsobivé, cikánské, parazitní tlupy co tu dostávají absolutně vše zadarmo !!! a další ostatní se jim raději "odpustí"!!!, protože se jich každý bojí včetně vlády, státní správy a dokonce i policie zcela nepochopitelně a nelogicky volební právo i jiné naprosto nepřiměřené výhody !, které z nich dělá velice cenné "politické zboží", tak je budou politici a další parazité co si říkají ochránci lidských práv podporovat, protože je to všechny žíví, jinak by po takových kriminálních hordách nikde něštěkl ani pes s velmi dobrým povědomím našich politiků, jak se věci ve skutečnosti opravdu mají, nejen u nás, ale v cikánské otázce i celkově ve světě, kde není absolutně žádná země, která by je "vítala". V naší zemi dochází k otevřené diskriminaci, šikanování, ponižování a kriminalizaci většinového obyvatelstva s přímým ohrožováním bezpečnosti jejich životů a majetků, které se dokonce i mnozí bojí bránit, aby se vše ještě neotočilo vůči nim samotným, jakoby právě oni byli hlavní viníci a které v této věci nechce nic jiného, než dodržování pravidel, pomoc vlastních úřadů i přímé podpory státu a toho co si za své daně řádně na rozdíl od těchto loupeživých a totálně nezvladatelných i drzých tlup platí ve všem i s chlupama... Už za první republiky mělo české četnictvo a policie jasný manuál v zákoně o jednání " s cikánskými tlupami a tuláky" i v souvislosti s tehdejšími hygienickými vyhláškami co se týká těchto věcí obecně.., protože to praxe a životní zkušenosti obyvatelstva i obcí ,zcela jasně vyžadovaly s cílem nastolovat obecní a státní pořádek a řád pro ochranu většinového obyvatelstva proti "kriminálním živlům" ve snaze věci nazývat pravými jmény. Tento manuál a zákon se dá najít i na internetu...myslím, že návrh byl z roku 1927 k projednání ve vládě s vědomím i "tatíčka Masaryka"...
  • To video by měli povinně shlédnout všichni pravdoláskaři a hlasatelé multikulti soužiti. Je zde krásně vidět, jak cikáni útočí v tlupě, stejně jako potkani. A jako s potkany by se s nimi mělo zacházet.
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses soudruhem!!
      • A na tebe použijeme deratizaci !!!
  • Žila jsem s polovičními cikány nad hlavou několik let - byl to strašný kus života. I ta půlka cikánštiny z těchto lidí udělá nesnesitelné individua, kteří kradou, fetujou,řvou a všechno vyhazují z oken. Toto je fakt cikánská specialita.
    Kdybych já vyhodila cokoliv z okna, tak mě pošlou na komisi pro pokutu, ale cikáni! - můžou všechno. Oni za to nemůžou - oni to tak mají.
    Myslím si, že budoucí generace naši procikánskou politiku proklejou. Bílí děcka nemají - nemůžou si je dovolit a cikáni se množí jak kočky. Oni dělat nikdy nebudou a kdo je bude pořád živit. /co živit - sakra dobře platit!/
    Opravdu by se to mělo co nejrychleji změnit - jestli už není pozdě.
  • Je evidentní, že u nás neumíme s láskou cikánům domluvit aby se učili a nepáchali trestnou činnost již od mládí.
    Vyzívám EU ...prosím umožněte těmto utiskovaným "lidem" aby u vás mohli studovat a plodit svá děcka...a snad je naučíte lepšímu chování ne?
    ...je to tristní jak se majoritní společnost nechává vydírat a využívat nepřizpůsobivými zložinci z řad tohoto celkově bohužel nepřizpůsobivého etnika.
    Proč se neustále diví v zahraničí , že po takovýchto zkušenostech nechce tyto "lidi" nikdo zaměstnávat a nechce s nimi, mluvit, obchodovat a nakonec a soužít???
  • Bydlím v ulici, kterou cikáni v tlupách táhnou k sociálnímu domu, kde "bydlí"- je to hrůza ale nemohu se odstěhovat. Nikdo z nich nepracuje jen mají spoustu dětí a stále nové. Ale v nedalekém Kauflandu se na dálku poznají podle křiku mezi regály a pak podle vrchovatých nákupních košíků. Jejich způsob života se nelepší ale je stále horší a jsou stále agresivnější- myslím většinou verbálně.
    • Jo, dokonce jsem před časem (ne dlouho, ale už to nenajdu), jak na cikánku v Kauflandu přišla velká potřeba, tak si čupla na bobek a za chvíli vstala a klidně odešla, zanechávajíc za sebou "voňavou" hromádku, ani si tu "panímandu" neutřela... Opravdu kulturní to etnikum....
  • K čemu je jakási funkce zmocněnkyně pro lidská práva? Snad přece zákony platí pro každého stejně, né? Já vím, u nás tomu tak již dávno není. To, co je tvrdě vyžadováno po obyčejných, pracujících lidech, to pro jiné absolutně neplatí. Kdy už všichni ti parazitičtí zmocněnci konečně pochopí, že diskriminovaná je tu většina. A je to vidět i na skandálním postupu policie, která nejenže nezasáhla, ač se napadení odehrávalo přímo před kamerou, ale navíc před veřejností tajila fakta o tomto napadení. Koho vlastně policie chrání? Kdo z policejních náčelníků toto nařídil a ponese za to odpovědnost??
  • Cikáni by neměli dostat přes pazoury ale železnou tyčí po hlavě!!! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit