Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká a Městská policie umí dávat jen "botičky" na auta za nesprávné parkování a měřit a pokutovat za rychlost v dopravě. Jinak jsou připos.a Ní a umí mlátit jen občany se světlou pletí.
  • Sakra co tam ten pitomec ministr dělá? Proč nepošle obrněné transportéry a nějaký valdičáky aby je tam poz....!
  • Pověsit pro výstrahu na strom. S tím černým d o b y t k e m se po dobrým jednat nemůže.
  • Tak promin,do vyhrazeného prostoru.
  • Tak hlavne ze morgosska supermatka s patercatama dostane od mesta novej 3+1 ne? Prej aby se nemuseli mackat v 1+1
    *5*
  • ikáni neblbněte. My teď mámenovýho supemanna- zastavovače letadel a ten až na vás vlítne, tak po vás nezbyde ani mastnej flek.
  • Cikán nepatří na veřejné prostranství, ale do lágru.
    • Bytostně nesnáším z úcty k mrtvým slovo lágr...ale jinak tato myšlenka není zas tak dalece od pravdy s možností ji skutečně a vcelku rozumně i ve prospěch většinové společnosti realizovat formou změny zákonů o sociálních dávkách a jiného zajištění ..v návrhu, že ten kdo dostává kompletní "státní péči" ji dostane jen a pouze za podmínek, že se rovněž bude co se týká práce i podílet v "státních, pracovních zonách" na různých národohospodářských úkolech, jak v místě, tak u dojížděcího či ve větších vzdálenostech turnusového "internátního typu" klidně i s možností ubytování a stravování, tam, kde to bude stát potřebovat, protože, když je už bude tedy platit, tak aby tito taky pro republiku, občany a společnost celkově něco i užitečného udělali a odpracovali. S porušováním lidských práv to nebude v žádném sporu, jelikož se bude jednat o klasický pracovní poměr mezi pracovníkem dle zákoníku práce a státem se kterým bude mít naprosto normální a legální smlouvu na dobu určitou do doby , kdy si takový člověk buď práci najde sám za lepších i výhodnějších podmínek a nebo si ji může po dohodě i prodlužovat, což společnost vyjde rozhodně pořád levněji, než takové nechat doma sedět, chlastat ,kráct, vyřvávat, obtěžovat pracující lidi a v noci je ke všemu ještě rušit kraválem a různým potulováním se po ulicích s tím , že tyto podmínky budou platit pro všechny bez rozdílu a všelijakých vychcaných "sociálně zdravotních výmluv".. Kdo nebude chtít, nemusí.. máme demokracii a svobodu ve všem..,ale ten taky dostane jen "základ" ...voda ,chléb a státní uniformované ošacení a základní zdravotní péči s možností spát v "kasárnách" s dozorem, nad nočním klidem a pořádkem a nebo taky může táhnout jinam, kde mu jeho roupy a divočení budou trpět !...Navíc to zvýší i ostatní zaměstnanost s tím související..práce na polích v lesích, čištění měst , vývařovny, drobné služby, malé vesnické družstva, stavební pomocné práce a jiné...Práce je dost a dost, ale musí být i politická odvaha to prosadit a začít konečně něco už s tím dělat ! Ani nikde jinde ve světě, včetně USA nikdo nikoho jen tak živit zadarmo nebude a taky ani neživí, když ten dotyčný evidentně nechce nic dělat a nesnaží se i když se to maskuje všelijak a říká se něco jiného....
  • V příštích volbách pro mne bude také důležitý program boje proti kriminalitě a jeho reálnost, který volená strana předloží.

    V daném případě tvrdý kriminál pro útočníky a pro ty co přihlíželi a nepomohli. A toho policajta, který neposkytl pomoc ač k tomu byl povinen, postavit před soud za napomáhání těžkému ublížení na zdraví.
  • Dokud chodili cikáni alespoň na vojnu, kde byli včleněni mezi ostatní vojáky, tak něco museli dělat a naučili se alespoň základním hygienickým návykům a zodpovědnosti.
    Dnes můžeme poděkovat realitkám a developerů, kteří je vystěhovávají z lukrativních míst do jednoho houfu na severu Čech, kde se pak v tlupě cítí silní.
    Keci nějakého pišti žigy jsou přesně na přes dršku, , protože ten bude ho..v,no dělat a jen škodit.
    Jediná cesta je, je rozdělit a včlenit mezi lidi, kde na ně bude vidět a budou okamžitě bráni k zodpovědnosti. Výkon represe musí plně nahradit škody , které napáchaly a svými rukami je nahradí, třeba v kamenolomu. Jinak to prostě nejde. Ti, kteří stále hledají humanitní nesmyslné řešení, by pak škody měli hradit za ně a ne se schovávat za nadace, které sají peníze z lidí, kteří tím právě trpí.
    • To je omylJe třeba je vyčlenit tam odkud přitáhli i s nadacemi.
    • Ježíšikriste, jen je nevčleňovat mezi lidi! *10*
    • Naprostý souhlas. Vojna je naučila alespoň základním povinnostem a nějakému řádu. A pracovní povinnost zase tomu, že bez práce nejsou koláče. A navíc museli jít ráno do práce a nemohli tak vyspávat do odpoledne, aby pak v noci dělali kravál. Dalo by se říci, že komunisté na ně našli poměrně účinný lék.
  • Darmo platné, po staletých zkušennostech s tímto etnikem, jsme si již vypěstovali jisté instinktivní chování. Pokud potkám cikána musím se mít na pozoru stejně jako před jedovatým pavoukem, hadem nebo vsteklou krysou. Čili v prvé řadě se jim vyhnout, pokud se chystají zaútočit, tak je co nejrychleji zlikvidovat. Příroda je příroda, braň se a přežiješ, buď pasivní a staneš se potravou pro ostatní.
    • Ano, souhlas, jenomže bránit se musíš tak, aby proti tobě nezůstali jejich svědci. Jinak obviní tebe z popravy a naše policie a justice zavře tebe. Jinak raději uteč !!! Taková je u nás spravedlnost. Viníkem je vždy ten, kdo se brání !!! Ovšem platí pouze pro střet s cikány, s jinými občany nikoli. Prý bránit se cikánům je rasová diskriminace. Cikáni mohou zabíjet a to není rasová diskriminace. Přitom tu není žádný zákon, který by definoval, coí je to rasa, jaké rasy tu máme, podle čeho se rozlišují atd...Ale soudí se podle rasové diskriminace, tedy podle neexistujícího zákona....Opravdu legislatívní perla, náš parlament může být pyšný !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit