Přejít na výpis diskuzí
Senátor Štětina útočí na Zemana: Je to puč. A Marek Benda...
26.6.2013 | red
83 příspěvků
-
A teď si představte, že se prezidentem stal Karel Schw.
To by byla jiná síla:
- u správního soudu už by byl návrh na zrušení komunistů;,
- o Temelínu by se jednalo v Texasu
- Nagyová bude velvyslankyní na Slovensku
- DPH se sjednocuje
- senátor Štětina dostane řád Bílého lva za hrdinství v Čečně
Tak se nedivte tomu rozladění -
Je zajímavé sledovat jak piští podsvinčata, kterým vysychá mafiánské korýtko.
-
...tato osoba, Štětina, byl za totáče v Rusku jako doma a dnes je z něho hrozný opozičník. Napřed měl zelený mozek, teď má čertví jaký. Bohužel po žádoucí změně vlády nebude tak jednoduše si moci zasednout znovu ke korytu a chrochtat, tak piští jako ta krysa.
-
*12* štětinatý
-
To Justicia: velice trefně vyjádřeno. Dokud ty komunistické *12* nebudou potrestané za holokaust, který tady prováděly po půl století, nebude v Regni Bohemiae dobře.
-
To Miris: Rudý prase tvého formátu ani neví, co je senátor Štětina za skvělého novináře a publicistu. Ale to samozřejmě de m e n t i s pomocnou školou anebo absolventi VUMLU-školy SNB nemohou vědět, to je soudruzi na marxismu-leninismu neučili.. Do držky by jsi potřeboval ty, ty rudá bolševická lůzo...Jste oficiálně od roku 1991 zakázaný, ale pořád do všeho strkáte ty svoje nevymáchané prasečí rypáky...Je mi z vás na zvracení *12* *10* *13* *8* *7*
-
Co byste čekali od ješitného alkoholika a zaprodance Kremlu, který chodí chlastat na ruskou ambasádu?
-
To Nevím . Rudý *12* tvého formátu ani neví, co je senátor Štětina za skvělého novináře a publicistu. Ale to samozřejmě de m e n t i s pomocnou školou anebo absolventi VUMLU-školy SNB nemohou vědět, to je soudruzi na marxismu-leninismu neučili.. Do držky by jsi potřeboval ty, ty rudá bolševická lůzo...Jste oficiálně od roku 1991 zakázaný, ale pořád do všeho strkáte ty svoje nevymáchané prasečí rypáky...Je mi z vás na zvracení, *12* *7* *9* *10*
-
senátor Štětina, kdo to prosím Vás je? Znal jsem kdysi nějakého Štětimu, ještě před rokem 1989, ovšem to byl člen KSČ a horlivý přisluhovač a nejspíše i práskač, který psával oslavné články na režim a vřele miloval Sovětský svaz, kam pilně cestoval a odkud psal oslavné články o zemi, kde zítra již zamená včera, pokud se jedná o něj, no tak to je ten pravý na kritizování prezidenta. No a povaleč, lehkoživka, vyžírka a absolvent Plzeňských práv Marek Benda, to je již úplně mimo jakýkoliv komentář, hloupý je jako pytel koksu, líný jako veš a zrovna on, při svojí mdlé inteligenci kritizuje prezidenta, který, pokud se týká IQ se nad tím tyčí jako Himaláje, v souvislosti s těmito dvěma hlupci jsem si vzpomenul na název filmu, který jsem kdysi viděl, nazýval se Myš, která řvala, na oba exoty to plně sedne!
-
Když začne deratizace, každá krysa piští a prská. Jen tak dál, pokračujem !!!
-
Balšoj Štětina by mohl být velvyslancem v Rusku, jeho články po SSSR mám před sebou a jsem zděšen reakcí tohoto Leninovce a Stalinistu !Mám chuť mu dát do držky-převlékač kabátů útočí s Bendou,podivně vystudovaný právník?Kvičí strachem, že přijde o koryto!
-
Někdy mám pocit, že Štětina by se potřeboval léčit u nějakého odborníka z oboru psychiatrie.
-
To by byl Zeman hlupák. kdyby se nechal obklopit svými nepřáteli. Tak mu nemají co vyčítat.
-
asi jsme zvolili ve volbách na hlavu státu dobrou štiku. Sem tam se nakráká, ale to neva. Důležité, že má ostré zuby a udělá v tom zasmrádlém rybníku pořádek.
-
Štětináč potvrdil svojí reakcí, že Zeman koná správně po klerofašistickém puči po posledních volbách.
-
Je krásné sledovat, jak krysám na potápějící se lodi prezident hnul žlučí. Ale jak již při volbě krysy správně tušily, proto jsme prezidenta volili.
-
Puč to je , to jim nikdo neodpáře ! Ale, že nebude Kalousek, kubice, Mlsna a Peak, to je taky dobrý ! Začínám se však bát, co bude dál, Zemany, Šloufy, Remky, Drymly nechci.
-
Bendo, psi štěkají ale karavana jde dál. Tobě a tvým soukmenovcům zvoní hrana.
-
Komunistobijce Štětina za komunistů hlavní dopisovatel ze SSSR se znova ozývá a stejně podle svého zvyku nakonec znova přeběhne zpět ke své rodné straně. Co by pro koryto neudělal. Ale což, doufám, že ještě něco vypukne, až se začnou odkrývat všechny zločiny kapitalismu a buržoazie spáchané po opravdivém puči v roce 1989.
-
Je to rebel ! Čtyři vojáky těžce zranil, pět pohmoždil a jednoho zesměšnil...
To mi zní v uších, když tady čtu jak naši zákonodárci mlátí pantem že Zeman dělá pořádek,hlavně už mazejte do propadliště dějin, Modrý práci a to i s Kalousem *2*