Přejít na výpis diskuzí
Senátor Štětina útočí na Zemana: Je to puč. A Marek Benda...
26.6.2013 | red
83 příspěvků
-
Ten člověk který se měl za vlády KSČ jako prase v žitě by měl držet hubu a ne urážet pana prezidenta, inteligencí panu prezidentovi nešaháte ani po kotníky.. Chce se mi z vás soudruhu Štětino zvracet.
-
Dle vzhledu,vskutku "štětináč" chro chro chro *12* *12* *12*
-
Takzvaná pravicová sebranka řve jak na lesy my nenažrali jsme se ještě dosyta,neberte nám naše koryta !
-
Je to rebel ! Čtyři vojáky těžce zranil, pět pohmoždil a jednoho zesměšnil...
To mi zní v uších, když tady čtu jak naši zákonodárci mlátí pantem že Zeman dělá pořádek,hlavně už mazejte do propadliště dějin, Modrý práci a to i s Kalousem *2* -
Je krásné sledovat, jak krysám na potápějící se lodi prezident hnul žlučí. Ale jak již při volbě krysy správně tušily, proto jsme prezidenta volili.
-
Štětináč potvrdil svojí reakcí, že Zeman koná správně po klerofašistickém puči po posledních volbách.
-
-
Balšoj Štětina by mohl být velvyslancem v Rusku, jeho články po SSSR mám před sebou a jsem zděšen reakcí tohoto Leninovce a Stalinistu !Mám chuť mu dát do držky-převlékač kabátů útočí s Bendou,podivně vystudovaný právník?Kvičí strachem, že přijde o koryto!
-
-
To Nevím . Rudý *12* tvého formátu ani neví, co je senátor Štětina za skvělého novináře a publicistu. Ale to samozřejmě de m e n t i s pomocnou školou anebo absolventi VUMLU-školy SNB nemohou vědět, to je soudruzi na marxismu-leninismu neučili.. Do držky by jsi potřeboval ty, ty rudá bolševická lůzo...Jste oficiálně od roku 1991 zakázaný, ale pořád do všeho strkáte ty svoje nevymáchané prasečí rypáky...Je mi z vás na zvracení, *12* *7* *9* *10*
-
-
To Justicia: velice trefně vyjádřeno. Dokud ty komunistické *12* nebudou potrestané za holokaust, který tady prováděly po půl století, nebude v Regni Bohemiae dobře.
-
-
To pravý point: Díky, alespoň někdo je v tomto rudém prasečím chlívku inteligentní... Holokaust, bohužel pokračuje v podání rudé lůzy, která permanentně šikanuje slušné a inteligentní lidi... Proč někdo, tedy my občané EU platíme ze svých daní taková *12* jako komunistu Ransdorfa, který si přijde do EU zapsat docházku, jak do inaugurační listiny , shrábne 300 éček platu a jde si chudák zdřímnout z té 5-minutové dřiny, kdy musel držet pero na podpisovém archu. To jsou těžce vydělané peníze, že soudruhu Ransdorfe. ? *10* *3* *1*
-
-
-
-
-
asi jsme zvolili ve volbách na hlavu státu dobrou štiku. Sem tam se nakráká, ale to neva. Důležité, že má ostré zuby a udělá v tom zasmrádlém rybníku pořádek.
-
Pravicový politik=zloděj a *12* !
-
*12* štětinatý
-
Buďme rádi, že jsme v teple! V zákopech je jim hůř. *1*
-
-
a proto jsi tady wachmeister *3*
-
Taky jste slyšeli v noci tu kanonádu?
-