Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tuhle babiznu už nemá smysl reagovat. Je evidentně dementní. Klidně bych ji nechal blábolit, co chce a nechal ji být. Komunistům stoupají preference a lidé si stále více připomínají, že zde šlo o spravedlivější režim, a ona do toho blábolí, co by se jim mělo udělat... Chybí už jí soudnost a ty její články již nenasírají komunisty, ale nekomunistické občany proti Mašínům a celému kapitalistickému systému. Takže je vlastně komunistickým spojencem, samozřejmě nechtěně, jenom si to již nedokáže v hlavě sesumírovat a má za to, že lidé se bouiří proti komunistům. No, ona ta skleróza se projevuje tak, že si pamatuje, co bylo před 60 lety, ale už neví, co jedla k obědu...
    • Naprostá pravda, je to senilní prašivina. A jak píš dědeček, když se jí tady tak nelíbí, tak proč dávno neodtáhla za svými hrdlořezy do amerického ráje !?
  • Nikdo neodsuzuje Mašíny za emigraci (je mnoho lidí co emigrovalo aniž by vraždili a kradly!!!), ale za to jakým způsobem emigrovaly. Pro mě to jsou chladnokrevní vrazi a zloději. Nejsem rudý zločinec ani komunista a nikdy jsem nebyl. Ale můj rozum my říká,že to co udělali není správné a s bojem proti totalitě nic krom svých zločinů neudělali!!!
    • davjiri a když pohraničníci postříleli ty co chtěli odejít do svobodného světa, to nebyli chladnokrevní vrazi?
      • Pokud vím, tak jeden velký rozdíl tu je a to, že pohraničníci jednali v rámci svých povinností.
        Nemluvě o tom, že to byly s větší části mladí kluci v základní vojenské službě. Navíc po několika případech zastřelených pohraničníků se nedá divit tomu,že byly v jistých situacích vystrašeni. Srovnávat chladnokrevnou vraždu s toho jednu loupežnou s konáním vojenské služby dle daných zákonů té doby se my zda hloupé!
      • Ne. Nešli po vyznačených cestách. A těch zastřelených nevinných zas tak moc nebylo
        • Proč se nechce mluvit o počtu zastřelených pohraničníků? To by se nehodilo do krámu antikomunismu?
  • Vážená paní Mašínová, Vaši bratři nebyli nic jiného než sprostí vrazi.Vaše matka byla členkou KSČ, od svazáka a synka z komunistické rodiny Vámani Vašim bratrům není hanba přijímat vyznamenání.Pro zajímavost- Topolánek, bývalý lampasák,matka členka KSČ, otec rovněž člen KSČ ve zbrojovce Vsetín, Vondra, otec důstojník ČSLA- bývalý politruk, Nečas- svazák, člen SČSP, otec komunista, člen STB, matka členka KSČ v Uherském Hradišti.Tak si to laskavě ve své hlavince srovnejte a když Vám tady všechno tak vadí, tak se divím, že jste dávno neodešla za svými bratry-teď už jen za jedním.
    • Zásluhy o stát žádné tak proč mají komunisti nadprůměrné platy ? *6*
  • Je obdivuhodené, kolik prostoru dostává v současných sdělovacích prostředcích sestra snad nejbrutálnějších vrahů a zlodějů v dějinách našeho státu.Být na jejím místě, budu se někde v ústraní stydět za bestiální činy svých bratrů, a budu se snažit alespoň omluvit pozůstalým jejich obětí.Její vystupování, ale svědčí o tom, že morálně se příliš od svých bratrů (vrahů a zlodějů), příliš neliší
  • Mašínová věděla co udělají a co chystají přesto mlčela.Tedy je trestně odpovědná.Když potrestali přísedící prokurátorku která o ničem nerozhodovala v kauze Horáková,proč by se Mašínová neměla zpovídat za svoje vražedný bratry.
    To by vejrala přes ty luxfery kdyby jí někdo podříznul za nic,jen tak, někoho z její rodiny.
  • Jen zvrácenec může nazývat Mašíny hrdiny. Byli a jsou sprostými vrahy, kteří nebojovali proti režimu, pouze zvolili nejbrutálnější cestu za svým osobním obohacením. Ano, bylo plno těch, kteří zde na území republiky vyvíjeli snahu režim oslabit. Těm patří jistě uznání. To ale nejsou tito vrazi. Být Vámi, paní Zdeno, tak držím ústa a moc se nepředvádím. Většina slušných lidí pro Vás nemá pochopení. Chápu, že by ste z toho ráda vytřískala peníze, ale doufám, že se Vám to nepodaří.Dám Vám i Vašim bratrům zdarma radu: " běžte už do p....e".
  • Zvonil jsem zvonil - čím dál tím lépe. Dmeokracie - jojo - vrací se systém kolektivní viny, propagují se docela sprostí vrahové-Mašínové (i dnes je válečným zločinem podřezání svázaného nepřítele), referendum pokud bude schálené bude jen o nevýznamných otázkách zahraničního charakteru atd. Bohužel se zavedl systém - občane zvol Nás a my si stbou 4. roky budeme vytírat zadní část těla.
    Nerad, ale budu volit komunisty - doufám, že dostanou alespoň 22% hlasů, aby tato vládnoucí pakáž dostala konečně strach a začala vládnou pro lidi ne jen pro horních 10% zlodějů.
    • Nerada, ale též budu volit komunisty. Na šanci má právo každý. *6*
  • Sestro pánů Mašínů, to že dnes důchodci nemají na léky není vina komunistů, ale všech těch zlodějů, co se zde postupně vystřídalo u moci za těch 22 let "demokrtacie". Bude velmi zajímavé, jaký trest stihne současné mocipány za to, co v této republice napáchali za poslední léta. Bylo by dobré přijmout obdobu v současné době platného lustračního zákona, aby se nemohli do konce svého života podílet ani na řízení motorového vozidla.
    • za vlastizradu má být provaz
      • Za vlastizradu by měl dostat exemplnárná flastr ten zmetek, který se dohodnul s Mečiarem na rozdělení Československa. Tuhle vlastizradu dodnes těžce nese celá řada prostých, nikoliv duševně prostých ani sprostých, Slováků.
      • Kamarade,na to už je dlouho pozdě,tady se jim nic nestane,tak je zbytečné se rozčilovat.
  • Zveřejňovat někoho kdo nelituje vrahy a jejich hrůzných činů potažmo přímo jejich rodinného příslušníka,je opravdu na zamyšlení.Něco tak odporného co Mašíni udělali se nikdy naštěstí nezapomene.Vyznamenat ještě tuto zrůdnost je jako podpořit všechny vrahy v jejich "řemesle".Sice se to může stát je tady,ale tu babu velice rád a s chutí pošlu do horoucích pekel,protože si to opravdu zaslouží.Jen si říkám škoda že nemá rodinu,mohla by ochutnat jaké to je zabít nevinné.Fuj,baba odporná.Já raději už půjdu přehodit tu výhybku do toho pekla............................... *10*
  • Péče sestry vrahů Mašínů o důchodce,kteří nemají ani na léky je opravdu dojemná. Jak je možné, že za vlády komunistů měli nejen na léky, ale na zdravonictví, školství lázeňskou péči,důchody a další ? Měli jsme průmysl, doly hutě, strojírenství, zemědělství atd. Co nám z toho zbylo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit