Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výstižný článek jednoho z mála schopných redaktorů. Právo šaría si vlečeme prostřednictvím vůdkyně Angely Merkelové do Evropy. Takže se vracíme do středověku.
    Bravo politická elito EU.
  • celej Islám zakázat horší náboženství/ideologie na světě nejni
    • tím bych si nebyl tak jist. Obávám se a dějiny mi dávají zapravdu že náboženství konzumu, rabování a ideologie zlatého telete, jemuž se klaní celý západ, nezůstává v ničem pozadu. Srovnávání pokryteckého materialistického západu a islámského východu je podobné jako rozhodovat mezi komunismem a fašismem. Oba nestojí za nic......
      • asi nejste sdostatek informován, zatímco fašismus měl v programu zabíjení a vraždy celých národů, o komunismu se to nedá říci ani náhodou.
        Kromě toho islám je stejně násilný jako bylo křesťanství v dobách, kdy bylo u reálné politické moci, možná i k ní se znovu dostane i díky zločinným restitucím a pak budeme moci porovnávat zda hořet na hranici je příjemnější než být setnut
  • západní stranokracii nevadí porušování lidských práv, to jsou jen pokrytecké a účelové žvásty. To co by v případě Iránu či Kuby vyvolalo mezinárodní sankce v případě Saudské Arábie nevadí. Podstatné totiž je že Saudové spolupracují s USA na snižování cen ropy resuscitaci chcípajícího dollaru a tlaku na Rusko.

    Západ se řídí heslem nepřítel mého nepřítele je mým přítelem. Dokud bude například také Islámský stát pomáhat rozdmýchávat chaos v Evropě a činit ji tak povolnější vůli Ameriky dotud bude navzdory oficiálním prohlášením pro prosťáčky mít skrytou podporu a ochranu od USA. Totéž platí pro Saudy.
    • Skupina syrských povstalců proti režimu prezidenta Bašára Asada, kterou cvičí a podporuje americká armáda, předala šest dodávek s municí a dalším vojenským materiálem islamistické frontě An-Nusra, která se hlásí k teroristické organizaci Al-Káida. Uvedl to mluvčí Centrálního velení amerických ozbrojených sil Patrick Ryder.
  • To je křiku kvůli nedodržování lidských práv všude ve světě, hlavně na východě Evropy, včetně nás. A tady nic nevadí. Takže ne lidská práva ale PRACHY, PRACHY, PRACHY....hlavně USA. Ano to je soudobý kapitalizmus.
  • Je to jejich svět. Nechme jim ho - většině z nich to vyhovuje.
    Starejme se však nekompromisně o to, aby se ta jejich "kultura" nešířila k nám,
    • no asi jim to nevyhovuje, když jich tolik zabíjejí pro nesouhlas se státní politikou
    • Budiš souhlasím s vámi ale jak je možné,že diplomat ze S:Aarabie je předseda komise při OSN pro lidská práva !!!
      http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/66461/skandal-v-osn-saudska-arabie-bude-vest-radu-pro-lidska-prava.html
      A kdo na tom má zásluhu !?!?!
      • Protože OSN je nástroj na zotročení světa,víte,že pozemek ne kterém stojí budova OSN ji daroval Rotchild.:(
        Teď to pěkně popsali v dokumentu Agenda 2030-pěkně zaobaleno do vzletných bohulibých proklamací...
        • shrnuto asi takto
          Agenda 2030, která se projednává na půdě OSN a kterou podepsalo 200 států. Přítomen byl papež, jemuž lidé věří a agendu tím podporuje.
          Aby bylo jasno k čemu vlastně papež americe pomáhá: Je to vlastně plán, který vyzývá k centrálně řízenému hospodářství, další předpisy lidské činnosti, méně svobody. Když bude svět pokračovat na této dráze, ztratíme všechno, co udržuje jakékoliv zdání svobody jednotlivce a svobody jako celku. Někdo jiný bude rozhodovat, co vyrábět, jak moc pracovat, a kolik si jednotlivec může koupit a za jakou cenu. Někdo jiný vám řekne, kde můžete pracovat, na jak dlouho, za jakou mzdu. Někdo jiný vám řekne, kde kmůžete žít, kolik dětí může mít a kam je dáte studovat. Nebudou žádná soukromá vlastnická práva (budou jen pro vyvolené)nebude schopnost předat bohatství svým dětem. "
          Začíná postupné ukončení národní suverenity. Nikdo o tom nemluví, nezmíní se. Absolutně není známo oficiálně o čem agenda je. Všechno se vším souvisí a nic se neděje náhodně.
          • ty komunisticka milko i přes svá možná občas špatná rozhodnutí má OSN svou kladnou funkci na světě.Ty si takovej kyselej kosočtverec že ani mastičky proti mykoze nepomahaj.
            • jakou má kladnou fuinkci v současnosti? lze to upřesnit? vše, co se významného děje ve světě, děje se dnes bez OSN
  • Podpora imigrace není humanismus, ale VLASTIZRADA!

    Společně s vlnou těchto nájezdníků k nám do Evropy vnikají bojovníci Talibanu, Islámského státu a dalších teroristických organizací, které mají za úkol jen jedno: zničit evropské hodnoty a tradice a nastolit diktaturu ve jménu ISLÁM. Chci žít v mírumilovné Evropě s evropskými občany. Jsem proto rasista?

    V těchto dnech Evropská unie podporuje více uprchlíky než české děti, matky samoživitelky, důchodce či prosté občany. Na děti ze Sýrie se vytváří milionové sbírky. . Ale proč naše vláda nepodporuje české děti a my jim musíme sbírat víčka? Opět se vracím k jedné větě: nejdříve se postarejme o české občany, kteří řádně platí daně!
  • Teď jsem otevřel stránku a pokusil se hlasovat. Dověděl jsem se, že jsem už hlasoval! Kdypak to bylo, že o tomnic nevím? Nebo hlasoval kdosi bez mého vědomí?
    • I když klikání při hlasování není moje záliba ( jak se nám tady snažil posměšně líčit jistý nejmenovaný ministr obrany naší velectěné vlády, když se mohl strhat podporou teroristických akcí v Kyjevě ), tak mohu konstatovat tentýž problém. A již delší dobu....
  • Co na to sluníčkáři a spojenci spolku s USA ?? *12*
  • Máme ještě pud sebezáchovy?
    Tak pojďme do toho-všichni
    Pryč s vlastizrádci,zloději pryč z EU



    https://www.youtube.com/watch?v=oeKTyKt0Z80
  • Okamžitě pryč ze Svazu Evropských Muslimských Republik (dříve EU)!

    http://teplickykuryr.info/news.php?extend.10424.2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit