Přejít na výpis diskuzí
Šikana, 'bonzování' a pláč. Práce v Amazonu je prý peklo
18.8.2015 | roj
56 příspěvků
-
Otrokářství ve skutečnosti vůbec zrušeno nebylo. To se jen otrokáři vzdali své povinnosti živit své otroky a zabezpečit jim střechu nad hlavou, vykopli je na ulici s heslem o svobodě a zaměstnali je ještě za menší peníz, než je otroci stáli na stravě a ubytování. A tak to v podstatě funguje dodnes. Jenom společnost se již nenazývá otrokářskou, ale kapitalistickou.
-
-
Nepamatuji, že by otroci z Afriky jezdili dobrovolně otročit do USA. Vy ano?
-
-
Ten Bcjaroslav je magor a já bych ho chtěl mít ve své firmě.
To co píšeš je známka toho,že určitě nemáš VŠ.
Moje rada,skoč pod vlak. -
-
Bc. Jaroslava K. ve svy firme mit nemuzes -jednak ZADNOU NEMAS a potom taky bys nemel na jeho zaplaceni!!! *5*
-
-
Mohl bych vám vyprávět kdyz sem pracoval v amazonu a odvedli mě do místnosti kde seděl zamnou securitak predemnou personalistka a securitacka a vyslichali mě vyhrožovali že mě vyhodí z paragrafem že co když vyhodí i moji pritelkyni semnou že na mě zavolají policií že tam budeme sedět až do druhého dne ať řeknu co se tam děje že to vím ať je udam a že se mužů vrátit tak jsem se jim neřekl nic dostal sem paragraf 53 nebo jak to bylo a šel jsem domů žádné důkazy nic já sem to neřešil já si práci najdu ale když skončila sichta a vyšla moje přítelkyně z pláčem že tam byla taky a že ji druhé den vyhodí pokud někoho neuda tak to jsem nevydržel a napsal právníkovi dopadlo to tak že tam musel jít sní přítelkyně podala výpověď sama protože jsem tam už bála pracovat a mě dali výpověď dohodou a paragraf stáhli byl jsem jedinej kdo se ozval spoustu lidí skončilo tak jako já a vím už přesně co snímá dělají kdyz je odvedou pryč prohlídka výhružky vydírání a zastrašování fakt je mi těch dotycnejch lidí líto protože ne kazdej si poradi nechají to být a jdou pryč z paragrafem .. Takže az zase nekdo bude vyprávět jak je amazon uzasnej tak jak pro koho taky jsi moc dobře pamatuji jak říkali že dnes se bude propouštět a chodili na konci sichty od stolu ke stolu okolo lidí a ty měli deprese a breceli aby nesahli i jim na rameno .... Dělal sem tam přes půl roku věděl sem a viděl sem co se tam děje ....
-
BC jaroslav.......kámo ty se nauč psat,ty komplexaku,ty maš management tak leda doma ve sklepě s žižalama..........,tak at ti jede Kompost s.r.o. ;)
-
Pane BcJaroslav,přečtěte si co jste napsal,Vy ani nevíte,
že se píšou háčky,tedy nic raději nekomentujte. -
Ale to není pravda, amrdólská firma je přece skvělá ne? *3*
Vše co je made in USA je přece skvělé, jen to ruské stojí za prd a i ten smrdí víc... *15* -
-
tady ten pán, co píše pod různými nicky, nicméně je snadno rozeznatelný, jelikož soustavně používá vlastního výrazu AMRDÓLIE - to už snad není ani patologická nenávist ke všemu americkému, způsobená dlouholetou bolševickou indoktrinací: člověče, Vám snad musel nějakej americkej seržant v Plzni v pětačtyřicátým ojet matku, jinej amík po listopadu přebrat ženu a ještě další poslední dobou přefiknout dceru a ještě ji naučit na heroin, jinak si to nedovedu vysvětlit??? :-D :-D :-D
-
-
Řekl bych, že je hlavně proti všemu blbýmu, čož amrdólie je!
-
-
-
Tak trochu masochizmus .... tak to půjde do té doby až se ta větší skupina nase... a dá te menší skupině po držce ....
-
S takovou personální politikou z toho budou mít tak akorát průchoďák - občas tam na pár měsíců přistane nějaký zoufalec, kterému skončila podpora, a jinak tam vydrží tak akorát psychopati - ti jsou prý odolní proti stresu...
Když nám komunisti před lety vyprávěli o vykořisťování, tak jsem si myslel, že to jsou jenom kecy a propaganda.
Užívat si to každý den na vlastní kůži, už taková legrace není... -
Již před příchodem Amazonu se v naší české kotlině snažili učinit maximum pro návrat podmínek z počátku 19. stol. pro pracující lidi naši staří známí asociálové typu Drábka či Langšádlové. Takže Amazon není nic nového.
-
Jenže nejhorší je že nikdo mi nic neprokázal nebyl ani jeden důkaz bohužel Aneta nikoho neřekla Neala tam z důvodu toho že skončila sichta a řekli ji že až přijde ráno že chtějí slyšet nějaké jména kdybych byl vinen asi by mi nevymenili 53 za dohodu co ? Bobino :D to víš vlezprdelkam a bonzackum bylo dobře zralo tam 80 % lidí a nikdy mě nikdo za ruku nechytil aby mě vydirali další věc je to co delali nesmeji pokud mají podezření musí to řešit policie a ne výhrůžkami a vydíráním t jsi tam nebyla tak pomlc ...