Šikana, 'bonzování' a pláč. Práce v Amazonu je prý peklo
-
Jako clovek vzdelany VS kde vystudoval jsem prave ekonomiku a menadzment jsem pracoval ve vysokych funkcich na ridici urovni i dnes jako podnikatel!!! Podrizenim je nutne jasne ukazat kdo je tady PAN -zadne bratrickovani nebot tato chatra se toho snazi hned VYUZIT!!!
-
Jo, kdo nemá prachy, ten musí trpět, jak říkával markýz de Sade...
-
Nikdo komodelnase nenuti tam pracovat -treba at zerou korinky v lese jen at nezebraji na socialu prachy!!!
-
-
Zdar tupane jakej tady byl klid když tě tady nebylo vidět natož cítit ...vrať se do tojky a dál opatruj ten diplom z bramborový brigády který opravdu, ale opravdu neopravňuje se ani domnívat že demence je vysokoškolskej titul .. tak že dál manageruj bobany a rovnej použitý hajzlpapíry ... to ti sveědčí a drží tě od účasti na zdejším pokecu ...... jo a přiber hňupa Simona
-
Nebo ať vyžírají kontejnery jako ty, copak si měl dnes dobrého, šlupky od brambor???
-
Nemůžeme být všichni kindermanageři, to dá rozum...
-
-
Ano pratele ta nejnizi delnicka spodina bez vzdelani si v AMAZON vydela zhruba 13500Kc CISTYHO coz je az moc!!! Protoze tito lide nemusi mit zadny vzdelani pouze ochcotu pracovat!!! Mely by ste libat ruce za takovou moznost vydelku!!! *12*
-
-
Jen zavidis ze nekdo ma vic jak ty pac tebe by nevzali ani do toho amazonu!!!
-
Kváku dyk ty si u ekonomky vybíral jen odpaďáky ... a prudit můžeš akorát tak stejně tupý bytosti jako si sám a Simona te je na tvý mentální úrovni ... jak říkám hlídej si konťák ať ti ho nepřesťehujou za plot a koukni se po nějaký ty papírový krabici co by se ve sběrně dala vyměnit za čůčo.
-
Teť když máme co jste chtěli
https://www.youtube.com/watch?v=_vaUJOHThoQ&feature=relmfu
-
-
Pro Restyneho
Tak pokud vím,v té době jsi byl zaměstnancem agentury Randstad a byl jsi přídělen pro firmu Menlo,pro kterou byl Amazon jen zákazníkem.Do 1.6.2015 měl Amazon v Čechách jen asi 30 zaměstnanců.Vyhozen jsi byl za krádež,jelikož jsi snědl zboží vrácené zákazníkem.Aneta bohužel pár lidí položila a to i tebe a proto se bála vrátit tak šla marodit a pak raději skončila.A je zajímavé,že i někteří co je práskla tak tam ještě jsou.Protože práskače nemá nikdo rád.To propouštění byla opravdu hrůza,to máš pravdu.Ale opět propouštělo Menlo a týkalo se to lidí kteří bohužel ve většině případů tam chodily jako do houslí a nebo neplnili normu.Jsem tam od začátku(2 roky) a ty prachy co si nosím domu jsem nikde nedostala,mám to 10 min. od domova a mít při 2-3 přesčasech 25 litrů čistého je fajn.Pokud děláš tak si tě nikdo ani nevšimne.A hlavně práce není těžká.A kdykoliv člověk něco potřebuje tak mu vyjdou vstříct.Už jen to že doprava je zcela zdarma je dobré..A od té doby co jsme pod Amazonem tak máme úrazové a životní pojištění zadara a přispívají na penzijko. -
Ano psatele, na me nemate VŠ osobnost. Dej si platek tlacenki delnasy
-
-
Ty jsi vemeno!!!
-
-
Tak to zní opravdu strašně. Tam bych asi teda jen tak nechtěl pracovat. Příjde mi strašné, že se v dnešní době mohou takovéto věci dít. A to jsem si myslel, že já to mám v práci stranšné. Jednu dobu už jsem ze své práce byl dokonce tak zoufalý, že jsem se začal dívat i na jiné pracovní nabídky. Jak ale čtu toto, tak bych řekl, že jsem na tom ve své práci ještě dobře.
-
Amazon je spravna firma...lide super,prace lehka a sichta utika rychle.A na vedeni nedam dopustit.Jsou to vsechno hodny lidi.A co se tyce kolegyn/kolegu vsichni nemuzou bejt stejny.Sikana neexistuje..Takove lidi si Amazon nedrzi a hned leti.Amazon chce a zatim je,ze jsou si vsichni rovny.Nikdo se na nikoho nepovysuje.Vse jsou to jen zase keci asi z jinejch zav.fir...muj nazor.Nikomu ho nenutim.
-
-
Přesně tak,Jsem tam přes 2 roky a jsem stále spokojenější a spokojenějšíA v žádné práci jsem se zatím tak nenasmála. *3*
-
-
Děláte lidem výplaty ?
-
-
-
Mohl by
prosím někdo poradit, kde vzít v dnešní době opravdu kvalitní It pracovníky
do firmy? -
-
V dnešní době je problém sehnat někoho, kdo něco umí, záleží jaké máte požadavky, já takhle hledám lidi přímo před agenturu, která má pod sebou několik IT pracovníků.
-
-
Agentura Vám dosazuje IT zaměstnance přímo na Vaše pozice? která agentura to je prosím?
-
-
Ano přesně tak, je to opravdu super, protože zadáte požadavek přímo na problém, který potřebujete vyřešit do https://www.coolpeople.cz/klient , a oni Vám dosadí přímo člověka, který o zvládne.
-
-
-