Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevesely truchlivy,
    jsou ty české kraje,
    kde si Kchárl s Němcovou,
    na zachránce hraje.
  • Němcová, Benda a Kalousek by se měli upálit jako to dělají mniši v Tibetu. Ukáží tím, jak se má protestovat proti vládě za ochranu parlamentních zvyklostí.
    • Stačilo by , aby se za zlodějnu sekaly ruce. Myslím, že by se do politiky naši zlatokopové tak nehrnuli. Mnozí z nich vystudovali za komunistů - zadarmo a od té doby se zuby drží politiky.
      • Proboha nestrašte, to by polovina lidí byla bezruká ( včetně Vás, protože podle sebe soudíš jiné) *14*
    • Němcová by byla prvá upálená skutečná čarodějnice.
  • Chcete se mít ještě hůř? Tak podporujte dál pravičáky. Jedinou šancí jak vyvést republiku a její občany z krize je volit skutečné sociálnědemokratické strany v čele s KSČM !!!!
  • Já se tomu vůbec nedivím, když od listopadu 89 doposud jsou u moci samí tuneláři a podvodníci. Každej blbec co měl nebo má stranický průkaz tzv. demokratů, tak si myslí, že má patent na rozum. Výsledek je tady ...
  • No, jak kterým.......Např. velkozloději,politici,zločinci různého ražení, cikáni a další verbež, se
    má v tomto státě velmi dodře. Jediní kteří na to doplatili, jsou slušní a poctivý lidé. Chtějí
    chodit do práce, aby uživili své rodiny, ale jsou neustále okrádáni, viz psáno výše.
  • Přečetl jsem si předcházející a je jasné proč jsme na tom tak " skvěle". Budeme-li se hádat, po sobě plivat, pak ti skutečnní darebáci typu Khárel-Kuba und Nemecová mit Pik s vámi budou orat a vyorané pod rukama krást. Co chcete je to filosofie primitivního kapitalismu, kde kdo je bohatý může všachno a veškerá pravda je jen jeho výklad Pravdy. Vycinkali jste si to i když jste něvěděli, že cinkáte umíráček. Kdo chce amůže zítrav 10 u parlamentu. Jinak bude hůř a hůř.
  • Spoustě lidí tento nepořádek ve všem vyhovuje. Proč by chtěli změny? 5 lidí z LIDEM rozhoduje o budoucnosti ČR? Němcová je Nečas v sukni? Myslí tady ještě někdo?
    • Máš pravdu, nemyslí! Část poddaných se prostě bojí a já se jim tak nějak nedivím. Docela velká část věčných nemakačenků to má na praku. Velká část krade ostošest, jako za sociku,a těm se také nedivím, zvyk je zvyk, státní aparát je docela dobře placen, takže proč by se nějak projevoval a no a důchodci, děti a postižení nikdy nic nevybojovali, takže po nich se chtít nic nedá. Nějak mi chybí, kdo by jako že měl dělat ty revoluce. Politické strany neberu, to je kapitola zlodějin sama o sobě - takže "píp" Kdo? *1* *1* *1*
      • Že by tady platilo " podle sebe, soudím tebe" ?????
  • Mě se však zdá, že je ještě pořád tak 70% manažerů, politiků, policistů, ředitelů, učitelů, lékařů a Ti všichni pořád mají peněz dost! A ještě herců! Opravdu dost!
    JENOM ten STÁT je na holém dně! A bude ještě mnohem hůř! Uvidíte sami. Myslíte si, že máte mafii pod zámkem? Chudák Ráth... V civilu je není vidět. Věřte mi, kdyby zase byli uniformy povinné, to by jste se nestačili divit!! *10*
  • Situace se zhoršila. Opravdu naše země nevzkvétá, ale je to ještě horší. To nám zavinil vámi milovaný V. Havel a jeho zločinecká banda. To je ten kapitalismus. Za socialismu se všem vedlo mnohem lépe a občané žili důstojným životem. Komunisté o kapitalismu vůbec nelhali. Pravičáci, jako krysy kteří se schovávají v kanálech vylezli a pučem se zmocnili veškeré moci a s občany, kteří vše vybudovali a často v akcích Z zacházejí jako s otroky. Celou republiku rozkradli a co sami nemohli mít, tak to prodali a utržené peníze také rozkradli. Nezůstal tu kámen na kameni. Dneska je den shození atomové bomby na Hirošimu. Tak to dopadlo s naší celou republikou. V lepším případě, jako po výbuchu neutronové bomby.
    • Největší chyba bylo "nejsme jako oni"!
      Největší komunistické sv.ně měly skončit na kandelábrech a ostatní by si daly pozor.
      • No , my nevíme, jak se správně na kandelábrech visí. Potřebujeme příklad, abychom viděli , jak se to dělá, mohl bys nám to předvést a oběsit se na tom kandelábru ??? My si to pak rozmyslíme...
  • Tam kde vládnou lháři a zloději nebude nikdy dobře. Sbohem Nečasi, Kalousku ,Bendo, Kubo, Němcová a Trautenbergu s kamarádem Gazdíkem, nebylo to krásné a už toho bylo dost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit