Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se pravidelně pije vodka, tak někdo vidí samé bílé myšky a jiný zase ejakuluje paranoidní představy. *2* *2* *2*
  • Putín má teď jiné starosti. Kýve se pod ním carský trůn...
  • Moc by mě zajímalo, co má konkrétně kardinál Duka společného s tímto referendem? Zase někdo mluví aniž myslí...
  • Puitn zapomněl poslat ruskou vojenskou humanitární pomoc. Bez ruské armády dopadne každé referendum tak, jak chce národ. Naprostá anarchie a chaos....
  • Babička ze Slavjanska

    Kocourku mourku Skotové řekli ne nezávislosti , tedy ano závislosti a tudíž ne bombardování.


    Tomu se říká demokracie.
  • HOt DOG aneb Arabové se smějí "" EU a USSá.

    Ostrou kritiku kombinovanou s výsměchem sklízejí Američané i u arabských karikaturistů a satiriků, kteří jsou přesvědčeni, že světové mocnosti jsou tváří v tvář militantním islámským skupinám fakticky bezmocné. Syrský komentátor žijící v Londýně Karl Sharro přišel s některými vtipnými varováními týkajícími se prohlášení německé kancléřky Merkelové a francouzského prezidenta Hollanda týkající se ISIS. „Udeříme ISIS přímo do nosu s velkým párkem a hlasitým smíchem,"
  • Autor článku vlastně rasisticky uráží intelekt Skotského národa! *16* *16* *16*
  • Když chce mít byt 80 m na Vinohradech, tak to tak je!
    Má se odstěhovat do garsonky někde na vesnici v pohraničí, a bude mít na vše ostatní dost! *16* *16* *16* *16*
  • To by musel opisovat Lojza od tebe, ty blbe.
  • Dík za upřímnost. Tak teď víme že jsi nesamostatný trouba co nic moc neumí.
  • Skostská královna Markéta hostila chudé každodením obědem i omývání nohou chudým ,Skoti ještě nenašli takovou Skotku která by to dokázala a nahradila starou babičku z Anglije co jen třepe rukou boháčům a dává jim vyznamenání

    Antonín Brachtl Morava příznivec Habsburgů z Mexika neb žiji jako zemědělec z filmu Sedum statečných
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    před měsícem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 25 let po r. 89 celých 25 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..

    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj!!!!!!!
  • A kde je Bilderberg?
  • Copak Skotové a jejich referendum. Starejme se radši o velkorysé financování bezstarostného života cikánů a ostatní verbeže u nás.
  • Tečka jsi ty, blbe.
  • Sám jsi Tečka, ty blbe, placený zasírači diskuzí.
  • Piš česky, Maďare!
  • ážený [vážená?]…

    v súčasnosti máme v nasadení 642 blogerov, ktorí pracujú formou minizamestnania [minijob] podľa § 8 nemeckého Sociálneho zákonníka SGB IV s mesačnou mzdou do 450 €. Miesto nasadenia ostáva nezmenené a obmedzuje sa na sociálne siete a stránky patriace vydavateľstvu [Axel Springer].

    Úlohou blogerov je – ako protipól ruskej propagandy – rozložiť určité proruské zoskupenia, podmínovať ich a zaplaviť chybnými informáciami. Neposkytujeme a ani sme nikdy neposkytovali blogerom textové predlohy či dokonca predpripravené textové moduly. Účtuje sa podľa blogu/záznamu/komentára so stanovením určitého počtu slov.
    Podľa dohody z 12.04.2014 nemeckého parlamentného vyšetrovacieho výboru [!] mali prisľúbené finančné prostriedky doraziť už začiatkom mája, čo sa do dnešného dňa nestalo. Priateľsky poukazujeme na to, že bez tejto podpory budeme nútení dohodu zrušiť. Zaznamenávame prudko rastúcu antipatiu až bojkot našich produktov.
    (Príloha: Údaje o obrate 06/14)
    Zdroj: Der Honigmann
    Médiá ako zbraň hromadného ničenia
    Publikováno na webu auria.sk
  • Smutná zpráva, soudruzi. Právě jsem se dověděl že slavný křižník Auróra se pří transportu do opravny potopil. Ale soudruh Putin již dal příkaz k jeho vyzvednutí a míří na místo incidentu, aby se záchranných prací osobně zúčastnil.
  • Nikoliv to píše Axel Springer AG.

    Západ si platí internetové trolly, působí v žoldu velkých mediálních domů
    Ponúkam preklad dôverného listu švajčiarskeho vydavateľstva Axel Springer AG. Táto spoločnosť v holdingu so švajčiarskym mediálnym domom Ringier pôsobí aj na Slovensku.
    Tak pokud vím, trollové nasazení například proti našemu webu a působící zejména ze Slovenska pobírají od kloboučníků eur 2.000, zřejmě je potřeba přeci o chlup větší inteligence, než u pucfleků sloužících za 450 Euro pro diskuse na masmediálních webech.. :)

    Ponúkam preklad dôverného listu švajčiarskeho vydavateľstva Axel Springer AG. Táto spoločnosť v holdingu so švajčiarskym mediálnym domom Ringier pôsobí aj na Slovensku.

    List je adresovaný nemeckému Landtagu vo Schwerine, hlavnom meste spolkovej krajiny Meklenbursko-Predpomoransko, z čoho je zrejmé, že do trollingu, teda manipulácie diskusií pod článkami a v sociálnych sieťach, sú zapojené [aj] nemecké vládne orgány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit