Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opět podvod na Skoty!Jak můžou ve Skotsku volit i angličané,kteří tam bydlí přechodně,když statistiky uvádí,že jich tam jsou statisíce!Jak můžou o skotských volbách rozhodovat dělníci z cizích zemí,kteří tam pracují nějaký pátek-pOLSKO,ČESKO,UKRAJINA A JINÍ!?To je ta křivá politika vyčuraných politiků všude na světě!jAK K TOMU MÁ PŘIJÍT ČESKÝ OBČAN,KDYŽ ZDE MÁME PLNO ASIATŮ,CIKÁNŮ Z BALKÁNU A SLOVENSKA,UKRAJINCŮ a JINÝCH NÁRODNOSTÍ!Jak si mohou naši politici rizhodovat o tom,kdo zde bude volit!?Tato země je česká a tudíž naše a ne aby nám zde cizáci začali volit třeba islám,nebo křesťanství!!!! *10*
    • Lojzo! Jsi skutečná bolševická picha, jako obvykle! To nemáš z vlastní golovy,
      ale z té čapisralecké!
      • To by musel opisovat Lojza od tebe, ty blbe.
    • lojzo,naprostej souhlas. *3*
  • Ziji take v zahranici. Voleb se zucasnim.Podle toho jak sleduji Ceskou politiku na internetu tak budu volit USVIT a nebo dokonce i KSCM,protze vsichni komunisticti prevlekaci sedi vsude a to je jak jsem vystihl ODS,CSSD,KDU-CSL nevolim proto ze o cirkevnich restitucich meli rozhodnout obcane CR a nikoliv tenkrat podplacena vlada jak se to hodne casto stavalo pri kazdem hlasovani.Politickou organizaci ANO bych take nevolil.Jak jsem si vsiml,tak take jenom slibuji a stale se haji a ospravedlnuji a vse svadi na minulou vladu.O cirkevnich restitucich nemeli zadnou snahu ji napravit a pri hlasovani se pridali na stranu KDU-CSL,ODS,TOP09,takze pro me je tato strana nevolitelna.Kdo hlasoval a pozadoval i dokonce Referendum ohledne cirkevnich restitucich byli Usvit a KSCM.Politicke strany,ktere nevyslysi hlasy obcanu jsou pro me nevolitelne.Babis je oligarcha a ten do politiky nepatri.O strane TOP09 se muzu jen pozastavit jak muzou obyvatele stale tuto skodici stranu CR volit.Nehlede k tomu jak prohnily Schwanzenberg muze do politky vubec mluvit.Tuto stranu TOP09 bych nazval rakovinovym vredem,ktery by Cesi mely odstranit tim by se vsem ulevilo.Proto volim KSCM a nebo USVIT
    • Souhlasim s Vami. Zastupitel ODS Vazansky mi sdelil, ze zastupuje jen ty, co ho volili. ODS, TOP09 a VV na zasedani zastupitelstva se opakovane vysmivaji volicum, opakovane porusuji zakon o diskriminaci a opakovane , jasne a hlasite schvaluji predrazene zakazky. Kdyz penize dojdou, nasadi dalsi, jeste vetsi zdrazeni na odkup bytu, ktere zatim nedovolili odkoupit, a vydrazi najemne. Ti, kteri byt ztrati, protoze jsou bud v duchodu nebo bez prace, nebo maji minimalni mzdu, ktera nezaplati ani za kuchyn, vyhnali do lesa. Ubytovnu zavreli. Vazansky verejne prohlasil, ze si to tak bezdomovci preji- to vite miluji hlad, zimu a mokro.
      Vazansky si zprivatizoval zatim jen 2 bytecky, prumer je 3 na zastupitele, cena jedna desetina ostanich.Tech kanalii bych se ani nedotkla.
      Kdyz se jediny zastupitel KSC zeptal zda by za ty miliony co tahaji z najemniku nemeli aspon ty domy opravit nebo vybavit, rehtala se pravice jak ty hyeny, kterymi jsou.
      Zeleni se sprahli s flandaky a "vraci" jim majetek, ktery flandaci ukradli obetem upaleni a poprav.
      ANO je proste prebarve stb.

      Takze co zbyva-USVIT a komuniste, jedini, kteri se stavi proti sluzebnimu zakomu, ktery proste vylucuje obcany z jakehokoliv vlivu na rizeni zeme.
      Vite, je to opravdu odporne, ze na ministerstvu nebo urade sedi ochranka a nesmite nikam a nikdo s Vami nemluvi, obcane, kteri za vsechno plati jsou tam jen obtezovateli. Jak takovou sebranku nekdo muze volit? *5*
    • Souhlas, největší šmejdi jsou dnes ve všech stranách, dříve u-komunisté dnes u-pravicových stran a i u ČSSD, tedy u-koryt. To totiž žádní komunisté nebyli, to byli kariéristé , všehoschopní a kdyby přišli Číňané , tedy opět komunisté, tak si tu rudou knížku opět vezmou a ještě si odoperují oči na šikmo. - zrůdy. všehoschopné. A toto tu volí, magoři.

      Ukázka prvotřídního šmejda a zrůdy prolhané z TOP 09 - TOPkař Kučera v ráži: Dědu mi umučili v Osvětimi. A my svobodu přepočítáváme na paštiky

      - blbeček a bezcharakterní hajzl pod vedením Kárla von Sajarjta z Bilderbergu s manželkou Terezouo z SS rodiny, co mu toho dědu umučili a vůbec mu to nevadí, podporuje vory v zakoně Porošenka, Achmetova, Kolomojského-. Židy k tomu s fašisty banderovci ve svých soukromých gardách - AZOV, Dněpr, Donbas,, co navíc vykradli UK až k bankrotu a ještě jednu osminu prodali komunistické Číně a ty podporuje USSá a vazalská EU a on to bude vychvalovat a podporovat a plivat na Rusy, kteří jeho dědu nestačili včas před těmito zrůdami v koncentráku v Osvětimi zachránit.

      A tento hajzl naprosto zvrácený tu bude poučovat a vymývat mozky občanům . Tak Kučero, tradá na tu fašisticko-mafiánskou Ukrajinu a užij si toDoufám, že to zaplatíš životem a uříznou ti hlavu ti fašisté banderovci, jak je jejich dobrým zvykem v této oblasti , hlavu pošlou poštou tvé rodině, tak to dělají a tam nahoře konečně přijdeš pozdě , ale přece snad k rozumu -šmejde.
    • že nikdo, kdo opustil tuto zemi za vidinami lepších zítřků a ještě k tomu se sem nechce vrátit, NEMÁ PRÁVO ROZHODOVAT O VĚCECH, KTERÉ JSOU PRO NĚHO CIZÍ A TAK OVLIVŇOVAT MOJI VOLBU!!! Tím jen prokazuje svoje mocenské a finanční choutky!!!
  • Kdo žije v zahraničí neměl by mít možnost volit ve své mateřské zemi, protože nenese důsledky tohoto rozhodnutí. Jde o hrubou chybu a mělo by se to změnit.
    • To už jsem psal, neměl by volit nikdo v zahraničí a nikdo kdo se na tvorbě státu nepodílí, kriminálníci, dlouhodobě nezaměstnaní, atd
      • Jen doplnim-komunisti,vrazi a zlodeji. *3*
        • Takže ani vy, no škoda vás nebude až pochcípáte !
  • Tahle falešná hra se tu hraje staletí. Tzv. demokracie je vládou mafie!

    Na papíře máme právo kandidovat. Jenže bez milionů ( které slušní lidé nemají) se
    nemůžete prezentovat. Pseudopodnikatelé a kmotři je však mají a sponzorují své loutky.
    Malé strany v TV prostor před volbama nedostanou. Zato každá nová tržní mafie - ANO
    TOP 09 VV přestože teprve vznikají už jsou v tisku rádiu i TV:

    Ir musel hlasovat tak dlouho dokud neřekl EU Ano. Tak co je to za volbu když přijatelná
    je jen jedna možnost? Také bych sebral hlasovací právo Čechům žijícím v zahraničí. Nežijí tu ale rozhodují o nás. Následky pak na vlastní kůži nepocitují.
    • Pavouku, chodz do rici! To Ti musel nakukat fičo Fico, nebo jehlo kamarádi z KGB!
    • No,ja v zahranici ziju,a pis si,ze kvuli tomu,abych volil bud komunisty,nebo agenty StB,nebo KGB domu nepoletim.
      Temer nikoho jineho na kandidatce nenaleznu.Tedy krome urcitych stran...
      • Tečka smrt komunismu

        žije v díře u Prahy a do zahraničí se podívá jen díky internetu a pak prstem po mapě a za jidášských 33 stříbrných tu blinká pro TOp nácky na diskusích a pořád tapetuje to samé. a hodnotí se hned 4x taková má privilegia.
      • Vážený pane to že žijete v zahraničí je Vaše volba.Žijte si tam blaze.Ale jde o to,že Vy a Vám podobní by neměli mít právo hlasovat (tedy volit) o tom,jak to tady v naší zemi, kterou jste z různých důvodů opustili, má vypadat a kdo tady má vládnout a hlavně jak Vyjmenováváte komunisty, StB,KGB, ale co ty ostatní strany? Pozor,ty jsou infiltrovány nejen těmi zatracovanými komunisty,ale i také agenty západních států.Nechci jmenovat,ale soudný člověk ví o čem je řeč.Takže bych nabízel jiné srovnávací vodítko a sice za které vlády které politické strany případně koalice došlo k divoké privatizaci a rozkradení státního majetku a došlo vytvoření nehorázného státního dluhu.Není tajemstvím že v době sametové revoluce byl dluh nulový.Rád bych znal Vaše doporučení ,kterou politickou stranu je podle Vás rozumné jít volit.A nebo nevolit??? Díky. *14*
        • Asi tak vazeny-me ta zem zklamala.A jestli budes volit toho,nebo tamtoho,tak uz davno je vse volny.Vladne tam par mafianskych familii,a ty maji vlastne kazdou partaj v podruci.A kdyz ne,tak se dotycna strana zlikviduje.Viz Dr.Sladek...
  • Nazdar duševní mrzáci, tečkové a veškerá možná havěť. To je ale úpadek demokracie co? To jsou mocná média co? Přeji všem prolhaným vrahům a zlodějům pomalou, nejlépe měsíc trvající smrt! Demokracie ála negroň je jen pro smích. *16*
    • ale musíte mít smutný život. Kdo ve Vás krmí tu nenávist?
      • To je vaše zbytečná starost. Raději pište k tématu, Vy filozofe!
  • Ty volby stejně byli zmanipulovane a vo tom to je *16* *1* *15*
  • Ja myslela, ze je ukazkou tuposti a neschopnosti ceske zurnalistiky.

    Tey od spekulovani jak a kdy a z akolik kdyby nam Uk opusti EU az po spekulaci , ze Nemec bude skotskym kralem.

    jen tk pripominam, ze Skotove nepouzivaji slechticke tituly, ve skotskem parlamentu je povinne osloveni pane-pani a zadna pompa neni dovolena.
    Jinak skotove maji nejen svuj Parlament ale take svoj zastoupeni v britskem.

    Az zije neiformovane zastrasovani v Cesku.Je jako ono pisani o tom jak pres 23% Americanu chce "nezavislost" od Washingtonu.
    Jako jediny stat hlasujici pro nezavislost texas ziskal 22,000 hlasu pro. Texas ma populaci 25 milionu. *11*
  • Skotové měli možnost "ochutnat" skutečnou demokracii ? Mediální zastrašování a manipulaci ?
    Ono jim to dojde.....Ale teď už je pozdě.
  • A k čemu by bylo dobré skotské ANO? Co by tím Skotové zůskali? NIC. Ale oslabila by se tím Velká Britanie a potažmo EU, budoucí USE a potažmo civilizovaný svět. A kdo má na něčem takovém největší zájem a když to nevyšlo tak tady šíří rudou goebbelsovštinu? Ruský fašismus a imperialismus.
    • Bože můj, ty jsi trubec, co ho včelky vyhodily z úlu,

      V. Británie je naprosto nesvéprávná země, která je tak hluboko zavrtaná v USSá zadnici, že už jí nejsou vidět ani podrážky, nic jiného, než poskoka a pohůnka Fashingtonu nedělá, královské pijavice dojí ze státního rozpočtu , takže kdyby došlo k oslabení tohoto pro USSá šmejda , tak to bude výhrou pro celou EU nejen pro Skotsko.

      A o civilizovaném světě vůbec nepiš, protože ve jménu "civilizace" vraždí tito rádoby civilizátoři a hlavně ve jménu mamonu - všude , na Blízkém východě, na Ukrajině, před tím v Jugoslávii-Kosovo, ve Vietnamu, v CHille a v dalších zemích. Ty za ty prachy topnácků pořád tak lžeš, že už tomu snad začínáš i věřit, ovšem inteligentní a informace vyhledávající občan nikoliv.
      • A kde je Bilderberg?
    • Ty jsi génius!
  • Ty získáš tečko jednu velkou po té křivé tlamě už brzy!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit