Přejít na výpis diskuzí
Skotské NE je vítězstvím zastrašovací kampaně
21.9.2014 | František Kalenda
88 příspěvků
-
Komunismus, nacismus, fašismus a terorismus jedno jsou!
-
Copak Skotové a jejich referendum. Starejme se radši o velkorysé financování bezstarostného života cikánů a ostatní verbeže u nás.
-
Treba jen zije na Praze 9 a musi pozorovat co tu dela pravice.
-
Co na to lžou zdejší fašisti z KSČM?
-
-
Ty p í č o svými stupidními příspěvky jsi právě vyhrála cenu pro největšího blba na diskuzích. Blahopřejeme!
-
-
Kolikrát ses už dneska zasral vztekem?
-
Tenhle blábol ti poradil osobně fašista Putin?
-
-
-
Dostaneš tečko po tlamě až zdřevěníš!! *15* *2* *1* *12* *16*
-
Babička ze Slavjanska
Kocourku mourku Skotové řekli ne nezávislosti , tedy ano závislosti a tudíž ne bombardování.
Tomu se říká demokracie. -
Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
Tak ještě jednou:
Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
před měsícem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 25 let po r. 89 celých 25 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..
Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj!!!!!!! -
-
Když chce mít byt 80 m na Vinohradech, tak to tak je!
Má se odstěhovat do garsonky někde na vesnici v pohraničí, a bude mít na vše ostatní dost! *16* *16* *16* *16* -
Dík za upřímnost. Tak teď víme že jsi nesamostatný trouba co nic moc neumí.
-
-
Skostská královna Markéta hostila chudé každodením obědem i omývání nohou chudým ,Skoti ještě nenašli takovou Skotku která by to dokázala a nahradila starou babičku z Anglije co jen třepe rukou boháčům a dává jim vyznamenání
Antonín Brachtl Morava příznivec Habsburgů z Mexika neb žiji jako zemědělec z filmu Sedum statečných -
Nás polistopadoví komunistobijci v čele s Havlem začali rozeštvávat zcela systematicky na všech úrovních a tak nebyl problém bez referenda zlikvidovat Československo, předat gigantický národní majetek převážně Němcům za zlomek skutečné hodnoty, a začít se zadlužováním státu, občanů i podniků. Skoty stejně jako nás trápí gigantická byrokracie!
-
-
A bez referenda nás narvali proti vůli většiny občanů ČR , co chtěla neutralitu, i do NATA, viz. projev v ČT komedianta jinak ministra války Stropnického. Nešlo provést referendum, protože většina lidí do NATA nechtěla podle průzkumů, tak rozhodla věrchuška o nás bez nás.
-
-
Tečka PlzeŇák dostává záchvaty -
no ty jsi snad se zůčastnil refrenda o vstupu do NATA? No povídej chudáčku tečko , jak jsi v referendu rozhodl o vstupu do NATA, piš a přeháněj. Ve snu možná , ale v reálu , tedy ve skutečnosti žádné referendum o vstupu do této válečnické a hnusné organizace se nekonalo., protože by to nevyšlo a my bychom byli neutrálním státem jako Rakousko, což USSá a havloidi s topnáckem Kárlem von Sajrajtem z Bilderbergu dobře věděli a tak rozhodli o nás bez nás. - " fašističtí demokraté" včetně virotika EMana, humanitárního bombarďáka tehdy premiéra, co prováděl akci čisté ruce naprosto nečistým způsobem tak jako všechno. s Pidlou, tedy Šloufem v zádech. . -
-
Povídej, kolikrát se už dnes, komunistickej fašoune, zasral vztekem?
-
-
Tečka jsi ty, blbe.
-
-
-
Jsi absolutní pablb, komunistický fašoune! Vynadej mamě, co to zplodila za potrata!
-
-
Ukázkovým šmejdem jsi tu akorát ty tečko- Plzeňáku z Českého Brodu, protože si jako jediný můžeš dávat 4x hodnocení dle tvé potřeby a je ti to stejně p-d platné. .
-
Kolikrát jsi se dnes zasral vztekem?
-
-
-
-
Smutná zpráva, soudruzi. Právě jsem se dověděl že slavný křižník Auróra se pří transportu do opravny potopil. Ale soudruh Putin již dal příkaz k jeho vyzvednutí a míří na místo incidentu, aby se záchranných prací osobně zúčastnil.