Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počínali si hůře jako ty nejhorší mafiánské gangy a Al Capone byl proti nim břídil. Řeč je o komunistických vrazích a zlodějích, kteří v padesátých letech sprostě okradli o majetky a bydlení nevinné lidi, jenom proto, že se znelíbili rudé mafii. To je daleko horší než současné problémy s exekutory.

Akce Kulak, která po únorovém puči v padesátých letech znamenala sprostou loupež majetku nevinným lidem, byla akcí organizovaného zločinu, zločinců s legitimacemi KSČ v kapse a v uniformách nezákonných Lidových milicí.

Mladí lidé, představte si, že bydlíte s rodiči ve svém domě, ve svém bytě najednou do něj vtrhnou nějací násilníci, seberou Vám všechen majetek a nařídí Vám, že se musíte do určité doby vystěhovat, bez soudního rozhodnutí, protizákonně, jenom proto, že někomu jinému se zalíbil Váš majetek a chce Vám ho ukrást. Sebou si vzít můžete jen nejnutnější osobní věci.

Důkazem je příběh rodiny Pecníkových z Kroměřížska, které nacisté umučili otce v koncentračním táboře a zbytek pak za bolševiků skončil v blázinci, starobinci a děti v dětských domovech. Provinění těchto lidí bylo jediné, byli sedláky a to stačilo k represím.
    V civilizované společnosti se nic takového dít nemůže, majetek každého člověka podléhá právní ochraně. Pro komunisty však nic takového neplatí, oni loupili vše, co mohli. Tyto akce byli loupežemi, protože vlastnictví jiných lidí se zmocňovali vlastnictví. To je také důvod, proč nevolit KSČM, protože jejich pražským lídrem je soudružka Semelová, která zvěrstva padesátých let obhajuje. Tato kovaná stalinistka tak souhlasí s terorem vůči ženám a malým dětem, protože i ty byly vyháněny ze svých domovů. Jsou i případy kdy matky s kojenci odjížděli v zimě na žebřiňácích a přestěhováni byli do stovky kilometrů vzdálených míst v pohraničí, studených nevyhovujících bytů, které v zimě často nešly pořádně vytopit.
  • ... teplej blbec Simon, chcíp strachy :)))
    • Simona je holka a pokud ti to vadí tak jsi teplej jenom ty ruskej deebile kulihrachu.
      • ... ale pěkně blbá, trapáku :)))
        • o tom kdo co je už nerozhoduješ deebile z UV kSČ
  • ovšem proti Vobamgutánovi je to slabý odvárek, já amrdólskej zloděj a haajzl jsem tenhle nick zase ukrad
    • Ty jsi ruský haaajzl a zloděj nicků zlej troll.
      Táhni do plynu ty komunistickej haajzle. raus raus ty podčlověku
  • ... tak pojď Játrovko, pojď mě zničit i s famíliji, čekám. Nejdeš có, dostal si strach, ty chcípáku. Jak se bojí sračkomet zlodějská, lhářská a podvodnická, proč už tady nejsi ty chcípáku, bojíš se viď ty hnuse. Vyzval jsem tě nejmíň milionkrát a nikdy jsi nepřišel poseroutko, dostal bys přes tu svojí ovarovou držku a kladivem do hrbu..hi..hi..no tak pojď, čekám zbabělče, na rvačku nemáš, co :)))
    • Ano ruský zloději jmen a podvodníku s hlasováním kulihrachu.
      jsi zbabělá ruská swině a opakovaně jsi tu odmítl nabídku na rvačku.
      • ... tak pojď, pořád čekám a ty nikde zbabělče, zloději nicků, podvodníku při hlasování, kde jsi poseroutko, nikde. Všichni to vidíte, jak jsem ho milionkrát vyzval na rvačku a ten poseroutka Simon Simonovič von Kretýno nepřišel. Kde jsi, pořád čekám. Nikde, posral se strachy, všichni ale všichni to vidíte, všichni mě to potvrdí ano potvrdí, že si posral strachy:)))
        • Ano opakovaně jsi odmítl nabídku na boj, Jsi zbabělá ruská teplá swině a umíš štěkat jen přes net kulihrachu.
          Kradeš nicky, podvádíš s hlasováním a Simoně tu komolíš jméno.§
          Navíc nemáš ty ruskej deebile Marš do plynu nulo
          • ...to je pořád dokola, nudíš pitomečku a zloději nicků, lháři a podvodníku s hlasováním. Já například, bych nikdy nepoužil cizí nick, zásadně s jedním a to svým :)))
  • Pikantní je, že mezi dvanácti lidmi, na které vydala španělská prokuratura mezinárodní zatykač kvůli spolupráci s mafií, jsou i Putinovi blízcí. Není to překvapivé, v Rusku je stát pevně spojen s organizovaným zločinem.

Tuto zprávu přinesl web lidovky.cz. Španělé tvrdí, že mají velmi silné důkazy, že těchto dvanáct mezinárodně stíhaných Rusů se s mafiány skutečně zapletlo. Je mezi nimi například i bývalý ministr spojů a Putinův poradce Leonid Rejman. Kdysi jsem španělskou justicí ostře kritizoval za stíhání chilského generála Augusta Pinocheta kvůli jeho působení v čele chilské vojenské vlády. Podle mě k tomu nebyla kompetentní, nicméně nyní se jí omlouvám a uznávám, že postupuje stylem, padni, komu padni. Případné řeči o tom, že španělští vyšetřovatelé jednají na pokyn z USA, považuji za slabomyslné, stejně jako jejich šiřitele.

To, že v Rusku stát a mafie jedno jsou, dokazuje spousta kauz. Stojí za to číst blogy a články Alexeje Navalného, který zveřejňuje fotografie přepychových sídel ruských papalášů a vzápětí přesvědčivě doloží, že si na ně nemohli legálně vydělat. S mafii je podle tohoto elitního ruského blogera spojen i starší syn generálního prokurátora Ruské federace Jurije Čajky Arťom. Ten má patřit ke gangu, který na jihu Ruska povraždil skoro dvacet lidí.

Známý je případ právníka Sergeje Magnitského, který byl umučen v ruském vězení jenom proto, že upozornil na korupci ve špičkách ruské tajné služby FSB. Právě tato instituce je mafiánskými praktikami proslulá. Když se nějakému jejímu šéfovi zalíbí něčích firma, tak má dotyčný smůlu.
  • ale na sajmona, filcku teplou nemá, nikdo ho nečte, max 2 slova a každý hned zjistí, že už sem ten cizí blábol psal asi 2000x, sám nic nedá, je to dementní proamerická filcka
    • najdi si vlastní nick ruský zloději a haajzle kulihrachu btw
  • ruská okupace nám způsobila škody v přepočtu na současné poměry za zhruba tisíc miliard korun, které nám už nikdy nikdo nevrátí. Kvůli ní zemřely téměř tři stovky lidí, jejichž životy nejdou penězi vyčíslit.

Nejhorší však je chování některých současných ruských představitelů, kteří se snaží tuto ohavnost bagatelizovat. A dokonce ruská státní televize natočila loni dokument hájící tento brutální čin. To je nepřijatelné. Je to ovšem obecný trend Kremlu, který nekriticky přehlíží ruské komunistické zločiny v Polsku, Pobaltí, v Československu a dalších zemích. Je proto důležité je neustále lidem připomínat.
    • ... co za tisíc miliard ale za miliardu bilionů :)))
  • Odborníci z univerzity v čínské Šanghaji sestavili žebříček 500 nejlepších světových univerzit za rok 2016. Číňani nemají důvod stranit Západu proti zbytku světa a tak ho považujme za objektivní. Není překvapením, že první místo obsadila Harvardská univerzita a americké univerzity mezi dvacítkou nejlepších výrazně převažují. To je ovšem dlouhodobá záležitost. Letos se mezi dvacet nejlepších mimo USA dostaly pouze prestižní anglické školy v Oxfordu, Cambridgi a Londýně a proslulý Technologický institut ve švýcarském Curychu.

Z Ruska je Moskevská státní univerzita na 86. místě. Sankt-Petěrburská státní univerzita se v žebříčku nachází na 301-400 místě. Více ruských vysokých škol se do šanghajského pořadí nedostalo. Pro informaci Karlova univerzita se umístila v rozmezí 201 – 300 pozice.

V tabulce bezkonkurenčně převládají americké univerzity. Lepší než Rusové, jsou v této oblasti Švýcaři, Britové, Němci, Izraelci, Švédové, Francouzi a další.

Takže nemá důvod studovat na ruských vysokých školách ten, kdo hledá opravdovou kvalitu. Na Západě jsou prokazatelně lepší univerzity nabízející špičkové vzdělání. A proto by za vzděláním měla talentovaná česká mládež směřovat právě tam. Pomohla by tím i své vlasti, protože kvalitně vzdělaní lidé jsou jedním z motorů ekonomického růstu.
    Koneckonců i ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov nechal svoji dceru vystudovat v americkém Harvardu. A přitom hlásá, jak je Rusko nejdokonalejší a nejlepší. Avšak sami mnozí jeho krajané k němu a jemu podobných trefně poznamenávají: „Kážou vodu a pijí víno.“
    • už si psal asi 100x, degene
      • Tak to nečti ruský deebile. Nikdo tě nenutí,
        To je v tej naší Eu svoboda co. Takovou váš ruskej komouš s cenzurním úřadem
        lidu nikdy nedal.
  • Jak se tady ten kapslík Játrová paštika holedbá, ten rachitickej čtyřicetikilovej chcípák, na mě mladou holčinu z Olomóca, ale i já bych mu nakopala prdel, hrbatýmu zmetkovi.
    • Kradeš Simoně jméno ruský haajzle kulihrachu a za to ti ukopu hlavu.
      Vánoc už se nedožiješ ruskej haajzle, ničitely debat chráněný redakcí tiscali
      • Hi..hi..rachitida jak vyhrožuje, to už si psal mnohokrát, ty přeci se svojí postavou rachitickou nemůžeš nikomu nic udělat, proto ti všichni říkají kapslík, ty zloději nicků, lháři a podvodníku při hlasování. Ale kdybych se musela bránit, tak bych tě klidně zastřelila legálně drženou zbraní. Tak klidně přijď a zastřelím tě svojí legálně drženou zbraní, jen v obraně.
        • Ano ruský haajzle kulihrachu zlej trolle. Zloději nicků a jmen.
          Už tě tu několik lidí vyzvalo na souboj ale ty jsi zabělé ruské howado a vždy odmítneš.
          Ruského zmrdaa jako jsi ty s chutí dokopu.
          Simoně tu kradeš jméno a ničíš celou debatu ty nemocný deebile
          • Jen přijď a ustřelím ti tu tvoji ovarovou palici, svojí legálně drženou zbraní v obraně, ty zloději nicků, lháři, podvodníku s hlasováním. Já se nebojím, já mladá krasavica z Olomoca. Tak jen přijď zmetku, nejdeš co, dostal jsi strach, nasral sis do kalhot.
            • Nudíš ruskej teplouši zloději jmen a podvodníku s hlasováním kulihrachu.
              Na rvačku nemáš ruskej potkane. Umíš jen kvičet přes net anonymní zabělá ruská sračko.

Simoně kradeš jméno a ničíš tuhle debatu. za to já zničím tebe i celou tvojí bolševickou
              famílii
  • V České republice platí české zákony, nikoliv čínské a u nás má každý právo mávat tibetskou vlajkou, jak se mu zlíbí. Na to si buď Číňané zvyknou, nebo ať tady nežijí. Jestliže chceme po muslimech, ať respektují naše pravidla, tak to musíme vyžadovat i po ostatních, Číňany nevyjímaje. Pokud o sobě tvrdíme, že jsme hrdými vlastenci, tak nemůžeme trpět, abychom byli napadáni a okrádáni ve své zemi.

Ukrást někomu jeho majetek je zlodějna, která musí být trestána. Navíc podle Listiny základních práv a svobod, součástí Ústavy ČR, „každý má právo vyjadřovat své názory, slovem, tiskem, obrazem nebo jiným způsobem“... A jestli se Číňané nepoučí, musí příště následovat tvrdší tresty včetně vězení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit