-
Simona je mladá holka a nicky tu lidem kradeš ty ruský howado BTw kulihrachu zlej trolle.
S tím hlasováním podvádíš moc nápadně ty ruskej teplouši. -
... ale pěkně blbá, trapáku :)))
-
... tak pojď, pořád čekám a ty nikde zbabělče, zloději nicků, podvodníku při hlasování, kde jsi poseroutko, nikde. Všichni to vidíte, jak jsem ho milionkrát vyzval na rvačku a ten poseroutka Simon Simonovič von Kretýno nepřišel. Kde jsi, pořád čekám. Nikde, posral se strachy, všichni ale všichni to vidíte, všichni mě to potvrdí ano potvrdí, že si posral strachy:)))
-
ale není, haajzl je starej chlap co si říká Simona a krade nicky
-
Počínali si hůře jako ty nejhorší mafiánské gangy a Al Capone byl proti nim břídil. Řeč je o komunistických vrazích a zlodějích, kteří v padesátých letech sprostě okradli o majetky a bydlení nevinné lidi, jenom proto, že se znelíbili rudé mafii. To je daleko horší než současné problémy s exekutory.
Akce Kulak, která po únorovém puči v padesátých letech znamenala sprostou loupež majetku nevinným lidem, byla akcí organizovaného zločinu, zločinců s legitimacemi KSČ v kapse a v uniformách nezákonných Lidových milicí.
Mladí lidé, představte si, že bydlíte s rodiči ve svém domě, ve svém bytě najednou do něj vtrhnou nějací násilníci, seberou Vám všechen majetek a nařídí Vám, že se musíte do určité doby vystěhovat, bez soudního rozhodnutí, protizákonně, jenom proto, že někomu jinému se zalíbil Váš majetek a chce Vám ho ukrást. Sebou si vzít můžete jen nejnutnější osobní věci.
Důkazem je příběh rodiny Pecníkových z Kroměřížska, které nacisté umučili otce v koncentračním táboře a zbytek pak za bolševiků skončil v blázinci, starobinci a děti v dětských domovech. Provinění těchto lidí bylo jediné, byli sedláky a to stačilo k represím.
V civilizované společnosti se nic takového dít nemůže, majetek každého člověka podléhá právní ochraně. Pro komunisty však nic takového neplatí, oni loupili vše, co mohli. Tyto akce byli loupežemi, protože vlastnictví jiných lidí se zmocňovali vlastnictví. To je také důvod, proč nevolit KSČM, protože jejich pražským lídrem je soudružka Semelová, která zvěrstva padesátých let obhajuje. Tato kovaná stalinistka tak souhlasí s terorem vůči ženám a malým dětem, protože i ty byly vyháněny ze svých domovů. Jsou i případy kdy matky s kojenci odjížděli v zimě na žebřiňácích a přestěhováni byli do stovky kilometrů vzdálených míst v pohraničí, studených nevyhovujících bytů, které v zimě často nešly pořádně vytopit. -
Simona je holka a pokud ti to vadí tak jsi teplej jenom ty ruskej deebile kulihrachu.
-
Ty jsi ruský haaajzl a zloděj nicků zlej troll.
Táhni do plynu ty komunistickej haajzle. raus raus ty podčlověku -
Ano ruský zloději jmen a podvodníku s hlasováním kulihrachu.
jsi zbabělá ruská swině a opakovaně jsi tu odmítl nabídku na rvačku. -
... teplej blbec Simon, chcíp strachy :)))
-
ovšem proti Vobamgutánovi je to slabý odvárek, já amrdólskej zloděj a haajzl jsem tenhle nick zase ukrad
-
... tak pojď Játrovko, pojď mě zničit i s famíliji, čekám. Nejdeš có, dostal si strach, ty chcípáku. Jak se bojí sračkomet zlodějská, lhářská a podvodnická, proč už tady nejsi ty chcípáku, bojíš se viď ty hnuse. Vyzval jsem tě nejmíň milionkrát a nikdy jsi nepřišel poseroutko, dostal bys přes tu svojí ovarovou držku a kladivem do hrbu..hi..hi..no tak pojď, čekám zbabělče, na rvačku nemáš, co :)))
-
Pikantní je, že mezi dvanácti lidmi, na které vydala španělská prokuratura mezinárodní zatykač kvůli spolupráci s mafií, jsou i Putinovi blízcí. Není to překvapivé, v Rusku je stát pevně spojen s organizovaným zločinem.
Tuto zprávu přinesl web lidovky.cz. Španělé tvrdí, že mají velmi silné důkazy, že těchto dvanáct mezinárodně stíhaných Rusů se s mafiány skutečně zapletlo. Je mezi nimi například i bývalý ministr spojů a Putinův poradce Leonid Rejman. Kdysi jsem španělskou justicí ostře kritizoval za stíhání chilského generála Augusta Pinocheta kvůli jeho působení v čele chilské vojenské vlády. Podle mě k tomu nebyla kompetentní, nicméně nyní se jí omlouvám a uznávám, že postupuje stylem, padni, komu padni. Případné řeči o tom, že španělští vyšetřovatelé jednají na pokyn z USA, považuji za slabomyslné, stejně jako jejich šiřitele.
To, že v Rusku stát a mafie jedno jsou, dokazuje spousta kauz. Stojí za to číst blogy a články Alexeje Navalného, který zveřejňuje fotografie přepychových sídel ruských papalášů a vzápětí přesvědčivě doloží, že si na ně nemohli legálně vydělat. S mafii je podle tohoto elitního ruského blogera spojen i starší syn generálního prokurátora Ruské federace Jurije Čajky Arťom. Ten má patřit ke gangu, který na jihu Ruska povraždil skoro dvacet lidí.
Známý je případ právníka Sergeje Magnitského, který byl umučen v ruském vězení jenom proto, že upozornil na korupci ve špičkách ruské tajné služby FSB. Právě tato instituce je mafiánskými praktikami proslulá. Když se nějakému jejímu šéfovi zalíbí něčích firma, tak má dotyčný smůlu. -
najdi si vlastní nick ruský zloději a haajzle kulihrachu btw
-
ale na sajmona, filcku teplou nemá, nikdo ho nečte, max 2 slova a každý hned zjistí, že už sem ten cizí blábol psal asi 2000x, sám nic nedá, je to dementní proamerická filcka
-
Nudíš ruskej teplouši zloději jmen a podvodníku s hlasováním kulihrachu.
Na rvačku nemáš ruskej potkane. Umíš jen kvičet přes net anonymní zabělá ruská sračko.
Simoně kradeš jméno a ničíš tuhle debatu. za to já zničím tebe i celou tvojí bolševickou
famílii -
... co za tisíc miliard ale za miliardu bilionů :)))
-
Jen přijď a ustřelím ti tu tvoji ovarovou palici, svojí legálně drženou zbraní v obraně, ty zloději nicků, lháři, podvodníku s hlasováním. Já se nebojím, já mladá krasavica z Olomoca. Tak jen přijď zmetku, nejdeš co, dostal jsi strach, nasral sis do kalhot.
-
Simoně jen kradeš jméno ruský haajzle kulihrachu BTw zlej trolle.
Na rvačku nemáš. Jsi jen zbabělá ruská krysa.- -
Tak to nečti ruský deebile. Nikdo tě nenutí,
To je v tej naší Eu svoboda co. Takovou váš ruskej komouš s cenzurním úřadem
lidu nikdy nedal. -
ruská okupace nám způsobila škody v přepočtu na současné poměry za zhruba tisíc miliard korun, které nám už nikdy nikdo nevrátí. Kvůli ní zemřely téměř tři stovky lidí, jejichž životy nejdou penězi vyčíslit.
Nejhorší však je chování některých současných ruských představitelů, kteří se snaží tuto ohavnost bagatelizovat. A dokonce ruská státní televize natočila loni dokument hájící tento brutální čin. To je nepřijatelné. Je to ovšem obecný trend Kremlu, který nekriticky přehlíží ruské komunistické zločiny v Polsku, Pobaltí, v Československu a dalších zemích. Je proto důležité je neustále lidem připomínat.