Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak mě může vadit holka Simona, když jsem to já, ty hloupí Játrovko, ty zloději a podvodníku.
  • nebo né radši tam flákneme prdelatýho vobamgutána
  • Zkus to ruskej zloději jmen haajzle kulihrachu.
    S chutí tě dokopu.
  • Ty jsi jen ruský haajzl a zloděj kulihrach.
    Simoně kradeš jméno a pomlouváš ji. Za to ti osobně rozkopu hlavu
  • A nepřestanu a nepřestanu a ještě ti dám do držky kapsliku, já krasavíca z Olómóca.
  • Nicky a jména tu kradeš jenom ty ruskej haajzle Kulihrachu.
    Simonu tu měsíce jenom po StBácku špiníš a pomlouváš.
    S bodováním podvádíš moc okatě ty plus mínus 5 ve stejné vteřině deebile
  • Já su krásná, křehká dívčina z Olomóca a troufám si napsat, že z tebe ty čtyřicetikilovej kapsliku strach nemám. Nakopla bych tě do koulí a pak ti vo palici rozbila flašku vod rumu, ty chcípáku nedomrlej.
  • Autorka knihy Doba z druhé ruky – s podtitulem Konec rudého člověka dostala v roce 2015 Nobelovu cenu za literaturu. Příběhy desítek lidí z území bývalého Sovětského svazu, zaznamenala Světlana Alexijevičová na diktafon.

Tak mladá bohatá podnikatelka z Moskvy popisuje současnou putinovské období a realitu ruské metropole. Když máte peníze, tak můžete prakticky všechno. A pokud zámožné oligarchy už nudí obyčejná povyražení spočívající v bujarých alkoholových večírcích s krásnými nahými mladými děvčaty nebo v lovech připomínajících spíše masakry zvěře, tak na ulici najdou bezdomovce, dají mu tisíc dolarů (pro něho peníze, které do té doby nikdy neviděl), a uspořádají na něj hon. Když přežije, bude si nějaký čas užívat života, v opačném případě má holt smůlu a je zabit.

Na začátku devadesátých let po zhroucení Sovětského svazu se mnoho obyvatel nástupnického Ruska dostalo až na samé dno. Práci buď neměli žádnou, nebo mizerně placenou, a tak se třeba vysokoškolsky vzdělaní lidé živili sběrem a prodejem nedopalků cigaret. Stalo se třeba také, že v jedné rodině umřela babička, přijela doktorka a chtěla peníze za to, že vyplní úmrtní list. Rodina respektive dcera s vnučkou žádné neměla a tak zesnulá babička byla asi týden u nich v bytě, než ony ženy nějaké sehnaly a mohly ji důstojně pohřbít.
  • Takže nepřestaneš krást nicky ruskej haaajzle kulihrachu?
    V pořádku ty haajzle.
  • Kolikátý ty jsi vlastně H. ovínko z té hromady sto H. oven? Tak to potom vypadá jak to vypadá když výkaly a jiné exkrementy jsou kultura...se vyjadřují tak jak vyjadřují... a není žádná autorita...
    Jen štvaní jeden proti druhému. To se to vládne a směje těm "třetím". Za peníze a vydírání dnes mládež řekne cokoliv protože sama morálku nepoznala a po jiných by měla ji vyžadovat a kolik z nich ji pak má?....
    A ta jablka nepadají daleko od stromů na kterých vyrostla... *3*
  • Ano jsi zloděj jmen, nicků a podvodník s bodováním ruský haaajzle kulihrachu.
    Navíc jsi i teplouš když ti vadí holka Simona.
    Takže se jdi léčit homouši komouši kulihrachu
  • toto je také můj ženský nick, stejně ženský jako mám noční bijec pitomečků, nebo ukradený zlej troll, btw, zeman, putin atd, samý ženský nicky, ale IP adresu pořád stejnou
  • Jak ty můžeš někoho dokopat, když všichni víme, že jsi 45kilovej kapslík s hrbem. Zase lžeš, kradeš nicky, podvádíš při hlasování a vyhrožuješ se svým rachitickým tělíčkem. Jsi k smíchu, ty zloději, podvodníku a lháři.
  • Na Simčiny stránky ti serúúú, beztoho si je někde ukradl jako tady na Tiscali nicky a podvádíš při hlasování, lumpe zlodějskej.
  • Ano kradeš Simoně nick ruskej haajzle kulihrachu,
    S tím bodováním podvádfíš ale moc nápadně ty Putinovský brzy dokopaný haajzle.
    S tím plus mínus 5 za vteřinu jsi nenápadnej jak howno na lustru
  • Jdi do perdele ty ruskej čůůráku kulihrachu,.
    Jsi nudná ohraná deska.
    Kradeš tu Simoně jméno a prdíš jednu větu pořád dokola.
    S hlasováním tu podvádíš ty Putinovská swině kulihrachu
  • Nevíš nic a píšeš, darebáku jeden. Lžeš, kradeš nicky a podvádíš s hlasováním. Nikdo tě nemá rád a to hlavní, nikdo tě nečte, ty zrzavej orangutane. Máš na zádech hrb a budeš se tady vytahovat, lumpe.
  • Zlej trolle s tím bodováním podvádíš moc okatě ty plus mínus 6 za vteřinu ruskej haajzle.
    Kradeš Simoně jméno a já ti za rozkopu držku.
  • Našel jsi howno ruský zloději jmen kulihrachu.
    Královsky se bavím tvou bezmocví ruský deebile.
    Jo Simča má stránky a ty nevíš kde je najít a tak je ani nemůžeš ničit.
    Patří ti to ruskej haajzle. Jsi nula a nulou vždy zůstaneš *1* *1*
  • Na tobě, ty lumpe jeden jsou už fyzický následky vidět, jsi hrbatej, zlej trotl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit