-
Zloděj křičí chyťte zloděje, všichni to tady vidíte, co si ten lump na mě, bezúhonnou osobu dovoluje. Ty lháři, zloději nicků, ty podvodníku s hlasováním, lumpe jeden, to je opravdu skandál co si tato bezvýznamná osoba na mě dovoluje, na slušného diskutéra serveru Tiscali.
-
Ty jen Simoně kradeš jméno ruský koookote kulihrachu.
-
Já už je nejspíš našla.
www.pnkm.cz/cs/uvod -
Zalez ruský zloději jmen kulihrachu.
-
Ruský prezident soudruh kágébák Vladimír Putin navrhuje zmrazení světové těžby ropy. To by samozřejmě zvýšilo cenu pohonných hmot pro konečného spotřebitele a dražší benzín nebo naftu řidiči jistě nechtějí.
Nicméně Putinova zoufalá snaha zvýšit ceny ropy ze současných zhruba padesáti dolarů za barel je pochopitelná. Rusko je totiž z padesáti procent závislé na prodeji surovin, což je skoro na úrovni rozvojových zemí. A pokud bude stát ropa tolik co nyní, bude na tom kremelská říše zle. Loni klesl její HDP o 3,7% a pokles pokračuje i letos. To už však znamená ekonomickou krizi. A tak premiér Dmitrij Medveděv při svých cestách po zemi musí často čelit dotazům naštvaných učitelů, proč jejich platy zůstávají na úrovni v přepočtu pěti tisíc korun měsíčně a rozzlobených seniorů, kterým vláda není schopna valorizovat jejich nízké penze, které činí v průměru 3200 Kč měsíčně při cenách, jež jsou až na výjimky srovnatelné s těmi českými. Premiérovy odpovědi jsou jednoduché a pořád stejné, nemáme peníze, důchody vyšší nebudou -
Ouchyla jsi ty ruský pav.liku když kradeš ženské nicky.
To že ty jsi její stránky neviděl dkazuuje jen to že nevíš kde je hledat.
Tvá bezmocnost je úžasná ruský haajzle *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* -
Líp bych to nenapsala.
-
Játrovko, takovejch učitelek ti za pět minut nakadím plnej kýbel, tak se tady prosím s nimi neholedbej. Nikdo tě nemá rád, protože lžeš, kradeš nicky a podvádíš při hlasování. To ti říkám já krasavica z Olomóca i se svou malou Simonkou a její sestřenicí, ty starej vypelichanej kozle.
-
Ano kradeš Simoně nick a podvádíš s bodováním ruský haajzle kulihrachu.
S tím, plus mínus 5 za vteřinu jsi nenápadný jak lejno na tapetě ruský blbe -
Internetový stránky fake Simony sou jako ta jitrnice v pohádce. Velká, voňavá, akorát ji svět ještě neviděl. Kde by dal ouchyl dohromady web, když nezná gramatiku. *15*
-
Takže simoně nepřestaneš krást jméno ruskej deebile?
V pořádku. Za fyzické následky si tedy můžeš sám. -
Pav.liku alias caligulo alias visitiore a nyní Pamele. Když měníš jména ale ne pořád stejnou barvu za jménem tak je ti to k prdu ty ruskej teplouši.
S tím bodováním podvádíš moc okatě.
Nonstop na tiscali není Simča ale ty sám rusáku BTW hrdino putine juro zlej trolle atd.
Každý se může mrknout na časy a zjistí že jsi tu každý den od rána do noci. Pořád teploušuješ a semjonuješ.
Simča nikdy neměla nick veselé zvíře ani bijce takže po komunisticku jen lžeš a špiníš.- A mícháš různé lidi do jedné osoby aby jsi odvedl pozornost od skutečného Trolla na Tiscali - kterým jsi ty -
Játrovka je zlej, chlupatej šimpanz s červenou prdelí a má vztek, že já su krasavíca z Olomóca.
-
Tak, tak, stejný věty imrwere dokola, prezentace jeho debility taky imrwere dokola..... a furt pryč dokola!!!
CHI !!! -
Játrovko, ty darebáku, já už tě pozoruji několik dní, ty lumpe. Pořád tady na Tiscali lžeš, kradeš nicky a to nejhorší je, že podvádíš při hlasování a za to lumpe jsem tě nahlásila na policii a oni si pro tebe přijdou a půjdeš k soudu o to se osobně postarám, há. Teď už veselej do smrti nebudeš, lumpe.
-
Seděla by mladá holka pořád na netu a politický debatě? Ne. Psala by o vložkách? Ne. Používala by stále dokola nesmyslný politický věty a mlela o Rusku? Ne.
Toho je schopnej jenom tady tenhle ouchylnej prasák, kterej se za mladou holku vydává. Nadrženec alias fake Simona+1000 přitom sedí přilepenej na židli v kumbále a ven nevyleze, páč ho lidi obchází obloukem, jak smrdí a páč by za blbý kecy dostal ťafku.
Bleee *11* -
otevřený dopis pražské učitelky Lucie Tykalové adresovaný prezidentu Miloši Zemanovi. Kantorka v něm uvádí, že již není schopná studentům odpovídat na otázky týkající se prezidenta, Zemana kritizuje kvůli lhaní a aroganci.
Studenti mě přímo bombardovali otázkami, na které nebylo v mých silách odpovědět, a proto se ptám Vás,“ začíná svůj dopis Tykalová.
V textu se Zemana ptá, jak je možné, že prezident země může lhát, nerespektovat rozhodnutí soudu nebo legitimizovat šíření nenávisti ve společnosti. Zajímá ji také to, zda se Zeman zamyslel nad tím, že má jako prezident vliv na chování mladé generace. -
To je fakt dobrá schíza tenhleten teplej pračůrák Semjon Gayínek!!!
YES !!! -
Zklidni se ruský teplouši pav.liku panele.
Deementní stařík je tvůj Miloš lhář Zeman -
Kradeš Simoně nick takže jsi opravdu zloděj a podvodník ruský čůůráku kulihrachu