-
chápu *3*
-
také bych se chtěl bych milovat s obřezaným zedníkem
-
zlej trolle pojď už domů, děti mají hlad.. *9*
všichni vědí, že Gottwald byl nejlepší prezident, tak už toho nech *13* -
vaše slinty stejně nikoho nezajímají,štěkáte tady do tmy ty svoje sračkoidní názory.Díky Bohu,tady nikdy žádný z vámi chtěných obřezaných židozednářů prezidentem nebude,tento národ není hloupý.Dost,že tuto zemi vedl zrzavý,zfetovaný a ožralýý obřezanec od r.89..to už stačilo.Horšího prezidenta jsme nikdy v dějinách neměli,než bylo to havloidní hoovado.Proto němu byli Hácha a Gottwald lepší prezidenti....
-
juro, tvé zoofilní představy tu nikoho nezajímají *11*
-
ano jsi žák 3.B - zvláštní škola Chomutov
-
rádo se stalo, pokračuj v agitaci Serjožo *3*
-
děkuji
-
zlá BTW bukvice, tvá trapná infantilnost přesně odpovídá IQ sovětského alkoholika, blahopřeji *15*
-
bolševická špíno... jsi odpad kolaborante *11*
-
vzácný druh makak ušatý se vrací zpět do divočiny,doufám, že se bude úspěšně rozmnožovat
-
Ano podvádíš s hlasováním a kradeš Simoně jméno.
To je tvoje vizitka prašivej ruskej teplouši Kulihrachu -
Obamá, obamá, oba, oba, obamááá
My jsme
žáci 3.B.
Bereme však
na sebe
podobu OPICE,
žirafy či krabice
to je pěkná směsice
Obamá, obamá, oba, oba, obamááá -
Je to asi těžké zjištění že po Buschovi je nejhorši prezident co USA měli.Měl trvat na předvolebních slibech a byl by to borec.
-
Tady je zase rrdel jak ruští kolaboranti za stakan vodky na ruskom posolstvě haní USA a vychvalují Putlerovo rádobycarství. *1* *2* *15*
-
Prijemne se cetl tenhle clanek...konecne trocha objektivity... A at se Amici nedivi ze jsou vsude k smichu a cim dal vic lidi jim nefandi. Jo a jak jsem Obamovi prezidenstvi nejdriv pral tak ted jsem rad ze by si o nej nikdo ani kolo neoprel... Je to traged...
-
To není pravda, nedochůdče byl přeci zrzavý Veškrna a nešvindluj s hlasováním a já to musím vědět, protože su mlada krasavíca.
-
A tebe nemá nikdo rád a švindluješ s hlasováním.
-
Jestli to ruské nedochůdče bude mít štěstí. tak skončí v myším oleji. *1* *1* *1*
-
hold je to musulmaský babrák obava....nikdo v té emérice neví jaké má vlastně občanství-ale kozomrdi ho protlačili ke korytu a on jim na oplátku dal slimáčí jaro- zk,..urvil kde co šlo ve světě,politikařil jako Áda-válčil a válčil,ale vždy na cizí půdě a kde mohl jen škodil !!!!