Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná si starší vzpomenou. 50% slevu na jízdné, jak jsem se dočetl, měli studenti a důchodci už za komunistů.

    Zase jsme udělali krok ke stabilizaci veřejných financí. Gratulujeme vládě. Jenom tak dál. Brzy budete jízdné potřebovat. Jen si rozmrazte platy, abyste neměli hlad. Soudci vám to posvětí. 

  • Je mi bez pár dnů 69. Nikdy jsem tyto  úplatkářské "dárečky" velmistra podvodů, křiváren a dalších prasáren megagaunera babiše nevyužil. Hanba by mě musela fackovat.

    • josef.chmela

      To už bys mohl mít rozum. Ale kde nic není, ani smrt nebere.

    • No, pane Nováku, všechnu čest Vašim šedinám a mravní čistotě. Mezi Vámi a diamantem mnoho rozdílů patrně nebude.

      Nebojte se, současní stabilizátoři veřejných financí myslí především na sebe (zvýšit platy a potom alibisticky zvýšené zmrazit - na rok), a nějakých úplatkářských dárečků od nich se nedočkáte.

      Takže Váš ryzí charakter zůstane bez poskvrnky. 

  • Stanjuro, Kupko, MARnivá sestřenice Pekarová- přemluvte "báby" a "dědky" ať neplatí daně v Monacu či USA,  ale ve své vlasti!

    Milí soudruzi, oni ti důchodci povětšinou pracovali rukama, což už momentálně není v "módě", jak vidno zříti. A vy páni- pokud jste vystudovali  VŠ a nepracujete v oborech odvádějte tedy část svého platu například na charitu. No a jako nová informace-chudí soudci se bouří proti jejich ožebračování Fialovou vládou. (Víte-li co stojí vytápění vily a chat v dnešní dobé?)

     A co děti? Mají si s čím hrát?   

  • to je dobře, že se ceny jízdného sníží. syn sice ještě nejezdí autobusem, ale třeba až i on bude jezdit, tak bude jízdné pořád nízké. Ostatní slevy, které vláda udělá nejsou nic moc, tak alespoň něco :-) . Já se sama zajímám o slevové kupóny , vyhledávám si je, abych při nakupování ušetřila co se dá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit