Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připadá mi ta odpověď nějak pomatená. Snad nějaký odborník by vytvořil tu hodnotu a stanovil zde diagnozu.😯😀 Já osobně se nenasytím třeba myslí inženýrů. Spotřební věci u lékaře též se nedají koupit. K lékařům, především k psychiatrům patří lidé psychicky vyšinutí z politiky. Například ti co vidí rudě a specializují se na východ a vidí za každým stromem ruské agenty a hrozbu. Nebo až příliš vidí všechny neúspěchy, hlavně ty své osobní, ze strany západu a EU. Lidé tvůrčích hodnot pracují buď manuálně nebo duševně, hlavou. Bohužel dosavadní systém řízený korporacemi a bankami si bere více než je zdrávo a má v politicích své vazaly lokaje a poslušné všehoschopné přisluhovače. Tedy ti důležití pak na kterých to vše stojí. Většinou nejsou spjati s tím politickým šílením a jsou schopni tvořit hodnoty za každého režimu. Potřebují na práci jenom klid, podporu a podmínky od nějaké té vlády. Ta by pravda neměla být nástrojem bláznivého systému spíše parazitů, korupčníků, hokynářů, kmotrů a ideologie všeho druhu na úkor druhých.

  • 😂
  • KIMCID

    no nám ještě dluží za tu druhou

  • V Agrofertu pracuje hodně lidí a několik jich osobně znám. Pracují ve výrobě s vysokou přidanou hodnotou - zpracování surovin na potraviny nebo zpracování osiva na rostliny. Existují tedy a vy lžete.

    Ostatně, například Ing.Kováčik z KSČM pracoval jako ošetřovatel dobytka a zootechnik, takže lžete i v jeho případě.

    Podle ekonomických rozborů je zřejmé, že nejvyšší přidanou hodnotu vytváří obchod. U některých produktů dosahují "náklady na prodej" i 80 % prodejní ceny.

    Jinak s vámi samozřejmě souhlasím: dotace jsou zlo a daně jsou loupež.

  • Co týká té bezepečnosti. Nejbezepečnější je KLDR ......komančův sen.

  • Bolševické kecy. Od kdy se vykrádání státní pokladny a loupení dotací říká TVOŘIT HODNOTY? 

    Hodnoty nevznikají v neefektivních montovnách, v prodělečných dolech ani v dotovaných Agrofertech. Hodnoty vytváří myslící lidé, inženýři, doktoři, IT specialisté, i jejich učitelé, kteří vytvářejí vysokou přidanou hodnotu, efektivitu a tím i bohatství společnosti. Takoví lidé se bohužel u Miloša  ani v SPD ani v ANU ani v KSČM nevyskytují. 

  • "30. září 2010  13:55

    V neděli 3. října Německo udělá tečku za jedním z nejkrvavějších konfliktů 20. století. Uhrazením poslední splátky reparací nařízených versailleskou smlouvou z roku 1919 definitivně skončí první světová válka.

    Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/prvni-svetova-valka-definitivne-konci-nemecko-splati-posledni-reparace-1ap-/zahranicni.aspx?c=A100930_134825_zahranicni_aha

  • Já se také nechi mít jako Němci. Rád budu, když zůstaneme na 6. místě v bezepečnosti na světě , jak byl náš stát vyhodnocen v loňském roce.

    A co se týká třeba majetku? Proč si každý myslí, jak jsou Němci bohatí. Víte, že teprve před několika málo roky doplatili reparace z První světové války? 

    Kromě toho málokdo tuší že:

    "

    Česká domácnost je bohatší než německá. Ta je nejchudší v celé eurozóně11. dubna 2013  13:06Německé domácnosti jsou suverénně nejchudší ze všech sedmnácti zemí eurozóny. Ukázal to výzkum Evropské centrální banky, který byl poprvé v historii proveden v rámci celé skupiny zemí platících eurem. Podle propočtů údajů Českého statistického úřadu jsou německé domácnosti dokonce o pětinu chudší než ty české.

    V Německu a Rakousku, dvou zemích, které tvořily jádro v druhé světové válce poražené třetí říše, dodnes žije většina domácností v bytech či domech, které jim nepatří.

    To je hlavní důvod toho, proč se v hodnotě majetku domácností Němci umístili podle průzkumu Evropské centrální bankyna posledním místě v celé eurozóně a proč byli předběhnuti i Slovenskem, které bylo do vstupu Estonska bráno jako nejchudší země platící eurem. Estonsko v průzkumu nebylo zahrnuto.

    Majetek standardní německé domácnosti je podle průzkumu 51 000 eur, zatímco Slovenské 61 000 eur.

    Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/nemecko-eurozony-cesko-bohatstvi-domacnosti-fnv-/eko-zahranicni.aspx?c=A130411_121049_zahranicni_pul

  • Tvůj problém vyschlý mozečku, ale chápu to. V Německu se vy podvodníci a zloději nemáte ani zdaleka tak dobře jako v České republice. I ten Krejčíř chce zpátky. V JAR ho "imigranti" zavřeli, zatímco tady jeho kolega podnikatel založil hnutí z ukradených dotací a všichni nenapravitelní hlupáci se mu klaní až k zemi a extrémisti všeho druhu mu lezou do.....

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policie-vysetruje-za-co-bere-poradce-komunistu-na-poste-55-tisic-mesicne-a-proc-nechodi-do-prace-54779?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp

    Zlodějská parta z KSČM.

    I když používá laciný trik Adolfa Hitlera -  své vykrádání státní kasy svádí na konkurenci: Kalouska, Němcovou, Václava Havla, občas komunistické lumpárny vyplavou na povrch.

  • Pussy Riot (Kundibunt) byl lidským orgánem? Asi jako Rudé právo bylo orgánem Strany?

    Jemu dal někdo koblihu? Tak ať je rád. Mně se nikdo nic takového dát ani nepokusil.

    "Slíbit, že bude líp,..." je základem programu libovolné strany bez ohledu na politickou orientaci -  výjimky samozřejmě existují: Klausova "strana Utahů", případně:"I have nothing to offer but blood, toil, tears, and sweat." (slib povolební a pochopitelně bez odkazu).

    Bééé (když tedy jiný pozdrav neznáte).

  • NE - nechci se mit jako Nemci u mama Merkel...

  • KIMCID

    A který chuj v politice se ti líbí?

  • KIMCID

    Jako němci na konci roku 1945?

  • On v té straně je už i Putin?😯😂

  • mun.go

    S "Českem" se nemohu identifikovat. Narodil jsem se v Československu, na Moravě.

    A co z toho zůstalo? Xenofobní Češi se nebyli schopni dohodnout se Slováky a prokázat dobrou vůli ani v nejmenším detailu. Moravu pro změnu vymazali z mapy. A samotná Česká republika se prezentuje ve světě jako "Czechia".

    Takovýto státní útvar, který se zbavuje své historie, je odsouzen k zániku.  

  • Fajn. Takových sladkých řečiček jsme už slyšeli. Když se podívám které osoby se kolem toho seskupují. Ti co pokazili co se dalo a důvěra se stala velmi nízkou až v absolutní nedůvěru. Tito by chtěli něco napravovat? Tato taktika přejmenování mi zavání jako poslední záchrana jak se udržet u koryt když hlavně u nich jde do tuhého, že? Ani ty prachy z neziskovek, podpora kohosi za každou cenu už tomu zřejmě nepomohou. Ten nový bordel se starýma k......? Opět nová taktika pro hloupé co ještě nepoznali a nepoučili se  co jsou zač? Rozmáhá se tu nové slovíčko. Je to slovíčko- populismus. Už to zní jako nadávka od těch co to ještě nepochopili. Vnímám že kdo chce získat podporu napříč politickým spektrem a sesbírat body hlavně u těch "obyčejných, hloupých, lůzy". Ve své nabubřelosti ta dosavadní esa už profláknutá svou arogancí a pohrdáním si velmi těžko uvědomí že právě tito lidé kteří se uchylují k populismu a populistům mají právě ten potenciál přesáhnout většinu. Ta rádoby"elita národa, intelektuálové a rádoby vzdělanci VIP všeho druhu" uzavření v bublině svého ega. Toto jaksi nemohou stále ještě pochopit kdo je důležitější a rozhoduje. Z jaké příčiny tu máme ty subjekty které tu máme vyhrávají?. Paradox je že nechápou při svém vzdělání a povýšenosti že je to příčina jejich neschopnosti naslouchat těm co většinově tvoří společnost a hodnoty. Jak dlouho si myslí že budou vysávat a pohrdat těmi co je vlastně živí?

  • Ne nechci se mit jako nemci...

    Obří rvačka s uprchlíky: Migranti v Německu vyhnali policisty

    Migranti spáchají v Německu 230 trestných činů každou hodinu. Muslimové údajně nemají k policii žádný respekt.

  • Putin slibuje  všem Rusům, že do určité dohledné doby budou mít,   dáču u Středozemního moře....tak je to s těmi sliby.. ale co je uvěřitelné.. vzhledem k výsledkům si říkám, že je uvěřitelné vše.. i ta  největší lež a manipulace....

  • Je to jednoduché.. cukr a bič.. jako  by byl nejpodstatnější ekonomický  růst... jestli dnes někdo  věří, vzhledem k omezeným zdrojům,   v ekonomický růst do nekonečna.. tak je naivní a potencionální volič populistických stran...a nic dobrého nás  nečeká...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit