Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 😂
  • Já se také nechi mít jako Němci. Rád budu, když zůstaneme na 6. místě v bezepečnosti na světě , jak byl náš stát vyhodnocen v loňském roce.

    A co se týká třeba majetku? Proč si každý myslí, jak jsou Němci bohatí. Víte, že teprve před několika málo roky doplatili reparace z První světové války? 

    Kromě toho málokdo tuší že:

    "

    Česká domácnost je bohatší než německá. Ta je nejchudší v celé eurozóně11. dubna 2013  13:06Německé domácnosti jsou suverénně nejchudší ze všech sedmnácti zemí eurozóny. Ukázal to výzkum Evropské centrální banky, který byl poprvé v historii proveden v rámci celé skupiny zemí platících eurem. Podle propočtů údajů Českého statistického úřadu jsou německé domácnosti dokonce o pětinu chudší než ty české.

    V Německu a Rakousku, dvou zemích, které tvořily jádro v druhé světové válce poražené třetí říše, dodnes žije většina domácností v bytech či domech, které jim nepatří.

    To je hlavní důvod toho, proč se v hodnotě majetku domácností Němci umístili podle průzkumu Evropské centrální bankyna posledním místě v celé eurozóně a proč byli předběhnuti i Slovenskem, které bylo do vstupu Estonska bráno jako nejchudší země platící eurem. Estonsko v průzkumu nebylo zahrnuto.

    Majetek standardní německé domácnosti je podle průzkumu 51 000 eur, zatímco Slovenské 61 000 eur.

    Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/nemecko-eurozony-cesko-bohatstvi-domacnosti-fnv-/eko-zahranicni.aspx?c=A130411_121049_zahranicni_pul

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/policie-vysetruje-za-co-bere-poradce-komunistu-na-poste-55-tisic-mesicne-a-proc-nechodi-do-prace-54779?dop-ab-variant=2&seq-no=1&source=hp

    Zlodějská parta z KSČM.

    I když používá laciný trik Adolfa Hitlera -  své vykrádání státní kasy svádí na konkurenci: Kalouska, Němcovou, Václava Havla, občas komunistické lumpárny vyplavou na povrch.

  • NE - nechci se mit jako Nemci u mama Merkel...

    • Tvůj problém vyschlý mozečku, ale chápu to. V Německu se vy podvodníci a zloději nemáte ani zdaleka tak dobře jako v České republice. I ten Krejčíř chce zpátky. V JAR ho "imigranti" zavřeli, zatímco tady jeho kolega podnikatel založil hnutí z ukradených dotací a všichni nenapravitelní hlupáci se mu klaní až k zemi a extrémisti všeho druhu mu lezou do.....

  • KIMCID

    Jako němci na konci roku 1945?

  • Fajn. Takových sladkých řečiček jsme už slyšeli. Když se podívám které osoby se kolem toho seskupují. Ti co pokazili co se dalo a důvěra se stala velmi nízkou až v absolutní nedůvěru. Tito by chtěli něco napravovat? Tato taktika přejmenování mi zavání jako poslední záchrana jak se udržet u koryt když hlavně u nich jde do tuhého, že? Ani ty prachy z neziskovek, podpora kohosi za každou cenu už tomu zřejmě nepomohou. Ten nový bordel se starýma k......? Opět nová taktika pro hloupé co ještě nepoznali a nepoučili se  co jsou zač? Rozmáhá se tu nové slovíčko. Je to slovíčko- populismus. Už to zní jako nadávka od těch co to ještě nepochopili. Vnímám že kdo chce získat podporu napříč politickým spektrem a sesbírat body hlavně u těch "obyčejných, hloupých, lůzy". Ve své nabubřelosti ta dosavadní esa už profláknutá svou arogancí a pohrdáním si velmi těžko uvědomí že právě tito lidé kteří se uchylují k populismu a populistům mají právě ten potenciál přesáhnout většinu. Ta rádoby"elita národa, intelektuálové a rádoby vzdělanci VIP všeho druhu" uzavření v bublině svého ega. Toto jaksi nemohou stále ještě pochopit kdo je důležitější a rozhoduje. Z jaké příčiny tu máme ty subjekty které tu máme vyhrávají?. Paradox je že nechápou při svém vzdělání a povýšenosti že je to příčina jejich neschopnosti naslouchat těm co většinově tvoří společnost a hodnoty. Jak dlouho si myslí že budou vysávat a pohrdat těmi co je vlastně živí?

    • Bolševické kecy. Od kdy se vykrádání státní pokladny a loupení dotací říká TVOŘIT HODNOTY? 

      Hodnoty nevznikají v neefektivních montovnách, v prodělečných dolech ani v dotovaných Agrofertech. Hodnoty vytváří myslící lidé, inženýři, doktoři, IT specialisté, i jejich učitelé, kteří vytvářejí vysokou přidanou hodnotu, efektivitu a tím i bohatství společnosti. Takoví lidé se bohužel u Miloša  ani v SPD ani v ANU ani v KSČM nevyskytují. 

      • Připadá mi ta odpověď nějak pomatená. Snad nějaký odborník by vytvořil tu hodnotu a stanovil zde diagnozu.😯😀 Já osobně se nenasytím třeba myslí inženýrů. Spotřební věci u lékaře též se nedají koupit. K lékařům, především k psychiatrům patří lidé psychicky vyšinutí z politiky. Například ti co vidí rudě a specializují se na východ a vidí za každým stromem ruské agenty a hrozbu. Nebo až příliš vidí všechny neúspěchy, hlavně ty své osobní, ze strany západu a EU. Lidé tvůrčích hodnot pracují buď manuálně nebo duševně, hlavou. Bohužel dosavadní systém řízený korporacemi a bankami si bere více než je zdrávo a má v politicích své vazaly lokaje a poslušné všehoschopné přisluhovače. Tedy ti důležití pak na kterých to vše stojí. Většinou nejsou spjati s tím politickým šílením a jsou schopni tvořit hodnoty za každého režimu. Potřebují na práci jenom klid, podporu a podmínky od nějaké té vlády. Ta by pravda neměla být nástrojem bláznivého systému spíše parazitů, korupčníků, hokynářů, kmotrů a ideologie všeho druhu na úkor druhých.

      • V Agrofertu pracuje hodně lidí a několik jich osobně znám. Pracují ve výrobě s vysokou přidanou hodnotou - zpracování surovin na potraviny nebo zpracování osiva na rostliny. Existují tedy a vy lžete.

        Ostatně, například Ing.Kováčik z KSČM pracoval jako ošetřovatel dobytka a zootechnik, takže lžete i v jeho případě.

        Podle ekonomických rozborů je zřejmé, že nejvyšší přidanou hodnotu vytváří obchod. U některých produktů dosahují "náklady na prodej" i 80 % prodejní ceny.

        Jinak s vámi samozřejmě souhlasím: dotace jsou zlo a daně jsou loupež.

  • Ne nechci se mit jako nemci...

    Obří rvačka s uprchlíky: Migranti v Německu vyhnali policisty

    Migranti spáchají v Německu 230 trestných činů každou hodinu. Muslimové údajně nemají k policii žádný respekt.

  • Je to jednoduché.. cukr a bič.. jako  by byl nejpodstatnější ekonomický  růst... jestli dnes někdo  věří, vzhledem k omezeným zdrojům,   v ekonomický růst do nekonečna.. tak je naivní a potencionální volič populistických stran...a nic dobrého nás  nečeká...

  • Pokud jde o technologickou úroveň, má naše republika co dohánět. Technologická vyspělost je pro stát mimořádně důležitá. Nový politický subjekt sází i na osvědčené praktiky, opravdu se stále vyplácí, že sliby se slibují a blázni se radují. Někteří lidé jsou prostě nepoučitelní.
  • vanhorne

    "Sliby nové partaje: Budeme se mít jako Němci"

    Pred dvaceti lety Venca K. podobnou pisen zpival. Slibil, ze za 10 let se Cesko vyrovna Rakousum. Ted uz by se mel Cesku v dali ukazovat skalni utes Lorelei, na brehu Ryna. Mozna ta nova tlupa sharlatanu to slavne dilo dokona. V Canade mame 3 provincie s privlastkem 'New', tak proc ne Nova Czechia, co ale s Moravou a Slezskem? 

    • Putin slibuje  všem Rusům, že do určité dohledné doby budou mít,   dáču u Středozemního moře....tak je to s těmi sliby.. ale co je uvěřitelné.. vzhledem k výsledkům si říkám, že je uvěřitelné vše.. i ta  největší lež a manipulace....

      • On v té straně je už i Putin?😯😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit