Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kráása. Tak se nám vybarvili. Hnoji všech hnojů! TOPáci STANáci a samozřejmě křivák od kosti Poche. Hoši nikdy vám to nezapomeneme.V každé době se najdou kolaboranti. Ve válce, v 1968 roce - ale takto čerstvý křivák?I v Německu říkají našim reportérům, že by chtěli bydlet v takovém klidu jak máme u nás.Bez islámské a přivandrovalecké chátry.A ona se nám najde partička špinavců, co by nám tady chtěla nasadit vředy. Kteří se budou celoživotně povalovat, telefonovat, sdružovat se a nakonec tady předvedou nějakou kravinu.Všechno samozřejmě z našich peněz.

  • KIMCID

    Orbán je borec 

  • Maďaři a Poláci jsou zase zachránci Evropy proti slimákům, mají své chrabré předky, ale my máme taky své předky muslimobijce, třeba obránce Vídně Zdeněk Kašpar Kaplíř ze Sulevic, nesmíme je zradit, musíme se držet V4, to je naše spása

  • EU má snad už horší pověst, než měl Sovětský svaz a také dopadne stejně jako Sovětský svaz.Také se už rozpadá. 

    • jenom aby se to rozpadlo v míru jak cccp, oni tito mamonáři jsou horší než komunisti, možná to tak hladce nepůjde

      • jo SSSR se rozpad v "míru" , už v dobách SSSR Armáda válčila na vlastním území a co následovalo potom ?To vidíte dodnes Čečensko,Azerbajdžán,Gruzie,Arménie,Moldávie a v neposlední řadě Ukrajina.Si děláte erdel nebo jste tak bbllbbej postbolševík?

        • Uvést jako příklad Azerbajdžán a Arménii je přinejmenším podivné, zejména s přihlédnutím k dění v minulém století.

          Od roku 1918 do roku 1920 probíhala arménsko-ázerbájdžánská válka, ve které bojovala Arménská republika s Ázerbajdžánskou demokratickou republikou a v níž šlo o Náhorní Karabach a Nachičevan. Válka bývá označovaná jako součást první světové války a ruské občanské války. Za Arménskou republiku se postavila Velká Británie a za Ázerbajdžánskou demokratickou republikou Osmanská říše. Jenže Velká Británie a Osmanská říše byly vyčerpány po první světové válce, a proto se zapojily do války pouze v hlavním městě Ázerbájdžánu Baku. Ázerbajdžánskou demokratickou republiku napadl Sovětský svaz a v dubnu 1920 vznikla Ázerbájdžánská sovětská socialistická republika. Arménie se obtížně bránila, až nakonec padla a v prosinci 1920 vznikla Arménská sovětská socialistická republika. Od té doby byly oba státy spolu v Sovětském svazu, proto nemohly proti sobě vést válku. Po rozpadu Sovětského svazu v permanentní válce prostě pokračovaly. Atd.

          Zdá se, že "tak bbllbbej postbolševík" jste tak leda vy.

          • Budte tak dobrý a držte se svého hesla  - nemá cenu s Vámi diskutovat,natož s bbllbym postbolševikem,sám máte spoustu elementárních neznalostí.Přestože SSSR už není současné konflikty můžeme s klidem počítat mezi ně.

            • Mohl byste mě namátkou na dvě až tři z oněch elementárních neznalostí upozornit?

              Děkuji.

        • Kumule víte vůbec jaká to byla obrovská globální  civilizační změna rozpad Sovětského svazu a socialistického bloku ? Víte vůbec kolik tam bylo republik národů a národností ? Laskavě si to nastudujte a spočítejte. To ,že došlo k problémům pouze ve vámi zmíněných oblastech je majstrštyk . To že nedošlo k občanským válkám ve většině zemí je zázrak. Hodně lidí si přálo a přeje, aby v Rusku a bývalých republikách CCCP  došlo k nepokojům a občanské nesnášenlivosti a posléze válce. Jen aby k tomu nedošlo dříve v Evropě. Podívejte se na bývalou Jugoslávi ,co dokáží Evropané.
          • Já se s Vámi nehádám a skutečně v době socialismu jsme se učili že armáda má pouze vnější funkci a již v té době bylo srovnáno vlastní město Groznyj se zemí v té době Rudou armádou,bohužel pro celý svět kombinace komunismu,kriminálního postkomunismu na principu mafií prorůstající do nejvyšších vrstev politiky v zemí bývalého SSSR neskutečná,k tomu přidejte velmocenskou hru Ruska , náboženství a máte směs ze které může ještě celému světu bolet hlava.

            Co se týče Jugoslávie tak to je memento Evropy,zadluženost,vzestup nacionalismu a její rozpad,včetně úlohy Německa po uznání autonomie Slovinska a Chorvatska,zminovat Kosovo je snad zbytečné ,jen doufám že to není předzvěst pro západní státy v Evropě s výhledem 50 let.Já se toho asi nedožiju ale moje děti budou svědkem kdy ciz.legie bude bojovat na předměstí Paříže.Usuzuju podle toho jak se velkoměsta západu mění,Paříž,Londýn,Brusel,Berlín,a i moje milovaná Vídeň(po poslední návštěvě už tam asi nikdy nepojedu) a pozor ono se totéž může stát i Moskvě.

            • Útok na Groznyj začal 26.listopadu 1994. Bombardování města začalo 17.prosince 1994.

              Následně, 26. prosince 1991, zanikl Sovětský svaz.

              Mám ještě jiné elementární neznalosti?

              • Reakce na příspěvek:

                pravda to již bylo za Jelcina a SSSR už nebyl pouze SNS.

  • dzixy
    Domnívám se, že to "bu-bu-bu" EU vůči Maďarům není natolik závažné, jinak by musela počítat se závažnou odpovědí Maďarů i celé V4+.  Musíme připustit, že EU, vinou těch byrokratů na čele s Merkelovou a Junkrem, je v agonii a probrat se z ní možno jenom naprostou obměnou současných vůdců. Pokud se tak nestane, bude to znamenat pomalý rozklad a postupný zánik této zprofanované formace. EU v současnosti představuje příklad molochu, který ze začátku byl jak má být, která ale postupně vinou byrokratů a vůdců, kteří nezvládali své ego, ješitnost a pocit moci, se tala spolkem, který nefunguje, jak má. Ke škodě všech.
  • Opět o důvod víc vypadnout co nejrychleji z NATO a EU!!!!

    • Problém je jen v tom, že nikde není popsán lege atris postup vystoupení z EU. Proto ta komedie s Británií. 

    • Už máš sbalený čemodan a koupenou letenku B Mockby?

      Vést řečičky o "vystoupení" z NATO a EU není nic jiného než vlastizrada nebo projev hlouposti. Protože jakmile by k tomu došlo, hned bychom tady měli "bratrskou pomoc" o východostepních nájezdníéků, potomků Hunů.

      • Do NATO či EU je možno vstoupit beze změny geografické polohy, není tedy nutno nic balit a nic kupovat.

        Vést řečičky ani prakticky pracovat pro vystoupení z vojenského paktu nebo politické organizace není vlastizrada. Vlast, které mnozí zastánci vystoupení z NATO a EU přísahali věrnost a byli připraveni za ni nasadit svůj život, již neexistuje.

        Od vzniku ČR do jejího vstupu do EU či NATO jste tu žádnou "bratrskou pomoc" neměli, snad vyjma americké pomoci s likvidací průmyslových podniků.

        Ani v nejmenším nechci podceňovat nájezdníky, při návštěvě Borodina, Gdaňsku, Káhiry, Lipska, Slavkova či Zaragozy vždy položím kytičku k památníku hrdinných francouzských obránců Evropy před východostepními nájezdníky.


      • KIMCID

        Občan a co kdyby si táhl ty ?Nikoho nikam neposílej a hald se smiř s lidmi co nemají stejný názor jako ty.

  • Kluci maďarští tady Vám držíme palce.A omlouváme se za špinavce v našich řadách.Děkujeme, že se podařilo odhalit "Špinavce roku".Jmenuje se to Miroslav Poche. Zuby nehty se chtěl uchytit na ministerstvu zahraničí.Veřejně předváděl velice kvalitní vývar své blbosti. Při hlasování nyní v EU se vybarvil. Postavil se proti Maďarsku.A Hamáček jej podepřel.Nepřízpusobitelní,nevzdělaní, zparchantělí a agresivní muslimové mají přednost před národem Evropy.ČSSD je kvalitní klub špinavců.

  • Neměli bychom Maďarům a Polákům poskytnout bratrskou pomoc? Oni nám ji poskytli a nejen 1968 nýbrž i 1938....😯

  • Mimo jiné, vyčítají maďarsku, že neposkytuje ženám antikoncepci zadarmo. 

    O co jim jde?

    • Je to normální použití vždy nalezené osvědčené hole.

      Mezi jednotlivými státy jsou rozdíly v systémech zdravotní péče a sociálního zajištění. Tyto rozdíly je možno na společném fóru využít jako argumenty v debatě o čemkoli, bez sebemenšího vztahu k diskutovanému problému.

      Ostatně, diskuse na tomto webu jsou vedeny prakticky pouze s použitím diskusního faulu, asi takto:

      "Státní rozpočet je zásadně špatně sestaven, protože komunisté zavraždili sto miliónů lidí!"

      "A američané zase bijí čenochy!"

  • Jen malý dodatek. Než začneme mobilizovat emoce, seznamme se prosím s tím, co EU může a co nemůže.

    Je to otravné čtení upozorňuji, ale zase se nenecháte vodit za nos nevzdělanými novináři (viz. požadavky na zahnuté okurka atd.)

    Mějte se hezky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit