Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "....který spálil naše sebevědomí a svobodnou vůli na popel."
    Pan vážený redaktor nechť mluví za sebe. Jak si troufá takhle "hodnotit" celý národ???
    A proč neuvedl, co ona hra obsahovala, proč konkrétně byla zakázána? Třeba k tomu opravdu byl důvod. Ono jsou umělci a "umělci"....a někdy to, co ti v uvozovkách předvádějí, je na hranici únosnosti, kolikrát se za umění vydává něco, co patří spíš do žumpy (tím se samozřejmě nechci dotknout opravdových umělců, kteří tvoří krásné věci).
    • Pravda je, že cenzura nezmizela a autocenzura nezmizí nikdy. A to je dobře, jinak by se novináři museli místo psaní věnovat pouze soudním aktivitám. Nehledě k tomu, že přispívají k vulgarizaci mládeže, potažmo celé společnosti!
  • Mediální masáž jede na plné obrátky. Doporučuji se nejprve seznámit s názory pana Kotleby a programem jeho uskupení.

Velmi zjednodušeně řečeno, kdo není EUSA ovcí je fašista, xenofob, rasista.; )

Dávno není IN hájit zájmy své země a národa, viz. pan prezident Zeman. Těmto lidem se totiž neodpouští ani sebemenší zakopnutí, na hranici s nimi a upálit. Jak nízké, povrchní a pokrytecké...

Pokud tedy má být má země slepým vazalem jiných, pak je čas s vazalstvím rázně skoncovat. Koneckonců, výsledek slovenských voleb je toho jasným příkladem.
    • Nevím jaké názory má pan Kotleba a jeho uskupení a je mi to jedno. Pokud se tam herci vyjadřovali jako dlaždiči v V.cenové a diváci sami neměli tolik slušnosti, aby se zvedli a odešli, tak jeho reakci chápu.

Nevím kdo je to "EUSA ovce". Vím ale, že ovce dělali z lidí komunisti (a předtím jejich žáci nacisti).

Zeman nehájí zájmy naší země, ale pouze zájmy své a rudé spodiny, ke které se řadí. To co si může dovolit dlaždič ve IV.cenové, to si nemůže dovolit dlaždič na hradě českých králů. I ten dlaždič si musí uvědomit na jakém posvátném místě se nachází a chovat se s úctou.

Nevím zda a koho je Slovensko vazalem. A jestli snad někoho vazalem je, tak se s tím sotva skončí tím, že se bude mluvit vulgárně.
      • Podle té poslední věty vlastně nevím, oč ti jde? *8*
        • Nejde mi o nic, pouze jsem napsal svůj názor na to, co vyjádřil ten, jenž se neštítí dát si nick "hrdina Putin".
          Možná jsem se vyjádřil pro někoho nesrozumitelně, tak jsem upravil tak, "čtoby tovarišč poňal". *2*
          • A nezabyl...no menja bolše nráviťsa ..."bratan, ili bratjucha". Chvátit? *14*
            • Da, da, chvatit. Možet byť čto ty znaješ sledujuščuju russkuju piesňu:
              Stěp da stěp krugom, puť daljok ležit. V toj stěpi gluchoj zaměrzal jamščik. Ty tovarišč moj, ně popomi zla, v toj stěpi gluchoj, scharani menja. *3*
          • Tak proto jsem to nepochopil... patamu ja... ne tavaryšč... *14*
            • Izvini, tovarišč, éto značit po češki ně toljko "soudruh", no tože "druh, přítel, kamarád, kolega". Ty uže zabyl? *3*
    • Souhlasím, našel jsem si čas a prostor a v programu LS NS není nic "xenofobního", natož "rasistického". Mají i své Desatero a nemám nic, co bych měl "proti"?! Pustil jsme si o Kotlebovi předvolební a povolební videospoty a ten člověk je normální slušný vlastenec, který volá po právu dodržovaném každým, bez výjimky. Ze všech županů měl za rok 2015 nejlepší ekonomické výsledky, nikdo ho nemůže napadnout za nějakou korupční causu, protože je čistý. Tečka! *16* *16* *16*
  • Jen vzpomeňte jak se dnešnímu multikulti proislámskému režimu propůjčil pomalu ne ikona českého šoubyznysu pan Donutil. Četl rasistickou pohádku nejmenším dětem vyzývající k rasismu proti bílým.
  • Měla tam padnout tato slova o "srbských hovnech a ‚slovanských lejnech". Myslíte si, že by prošla slova i o muslimských lejnech? Já si to nemyslím. *16* *16* *16*
  • Ještě k tomu Německu a razii vůči protimuslimským aktivistům...německy "neofašistům". Jediné povolené strany jsou CDU, CSU, ostatní jsou neonacisté, populisté...tak to rozhodlo vedení vedoucí strany ve společnosti. Heil Angela!!! Tuhle promuslimskou válku vyhrajeme a budeme bojovat do posledního nemuslima! *16* *16* *16*
    • Ještě před vypuknutím té islamáclé krize jsem v Bavorsku před známými chválil Angelu jako političku s tím, že takovou nemáme. Tenkrát se mnou nesouhlasili a vidím, že měli pravdu... *9*
  • Tak takovéto zprávy připomínají zprávy z US "svobodných medií typu CNN, New york times atd. vzorně kopírované ČT. Jejich šovinistické výpady vůči Rusům přiklonili k sympatiím k Rusům i jejich dosavadní odpůrce. Po volbách na Slovensku jsem poslouchal rozhovor s Kotlebou na internetovém Svobodném vysílači. Kotlebovy názory tam vůbec nevypadaly jako nějaké zaslepené fašistické projevy. Takže v článku skutečně chybí copak to byli za umělce v onom divadle a copak tam vedli za řeči? U nás jsme zažili v bledě modrém s tzv. "aktivisty-umělci", kteří demonstrovali svoji úroveň rudými trenkami na hradě. Zřejmě se jednalo o příznivce minulého režimu, kteří po 89 roce zalezli do jeskyně a nyní se k nim donesla zpráva, že Rusové jsou silnější jak amíci, tak si pospíšili s vítáním červenou fánglí na hradě. Jaksi přehlédli, že Rusové již dnes červenou fángli nemají a o podobné "vítače" nestojí. Podobné akce svědčí o mentalitě těchto lidí, takže co vyčítají Kotlebovi? A již vůbec nechápu, co s tím má společného Zeman?
  • Pravdou je, že tzv. kultura je nyní na bodu, kdy se při sledování cítíte, jako byste byli v 5. cenové viz Kobry a užovky.
    Vím, že se tak nyní běžně vede hovor mezi mladšími lidmi, ale nemusím to mít kolem sebe neustále. Jeden příklad:
    "Pi.o, tak sem byl p.čo na pivo, ty p.čo a ta k.nda číšnice měla takový k.zy, ..."
    • Kobry jsou výborný film.. možná jste vyrůstal s filmy
      ze svazáckého prostředí, které lhaly o tom jak lidé
      mluví a jak se chovají.
      • Žel výborných filmu je velmi málo. A uzovky k ním nepatří především vyrazívém jednotlivých postav, přestože vulgární slovník se v současnosti často používá.
        Na druhé straně se to v umění a kultuře objevovat má pouze ve vypjatých situacích, nikoliv v každé druhé větě. Pokud to není pseudokultura. Hrubost intelektuálum nesvědčí!
        Všimla jsem si, že lidé si zvykli se často smát při sledování různých pořadů hlavně při použití hrubsiho slova. Příčinou může být také myšlenková krize v umění. Kampal se ztratily jinotaje, dvojsmysly z doby před 89. rokem? A politické vtipy?
        Snad je současnost méně prohnila? Opak je pravdou!
        Avšak umělci jiz mají jiné priority, nikoliv sloužit lůze. Peníze a ,,sláva'' i za cenu vystrednosti a trapnosti. Vždyť o kom se nemluví, jakoby neexistoval. Mnohdy to žel patří i pro sportovce a ,,intelektuály'' typu Půtky,Halika, Kohouta,atp.
      • *1* hm, moderní člověk pravidelně sledující americkou kulturu fucku a matherfuckeru. Všechno, co má co dočinění s etiketou, slušným chováním, je pro důchodce, nebo v tomto případě svazácké. Od opic se lišíme tím, že se nemusíme domlouvat rukama a nohama, jako to dělají většinou afroameričtí umělci a jejich nohsledi, nemusíme používat tak výraznou mimiku tváře, jako nablblé blondýnky soupeřících tým roztlezkávaček, a za bohatý jazyk a tím kulturní národ se považují ty, které nemají jedno slovo pí.a pro deset nebo i více věcí a událostí, ale jazyk je barvitý, neomezující se v přirovnáních na nejbližší okolí řítního otvoru, neboť většina lidí s poruchou zraku má lékařskou péči a vidí i dále než do huby svého přiblblého pivního souseda.
        • No mé oblíbené divadlo je Jára Cimrman.. ale rád si přečtu i Švejka ..
          a Karel Čapek je můj oblíbený autor.. ale to neznamená, že budu jako
          Vy svolávat uliční výbor pro mravnost, když někdo udělá umění jinak.
          Technická : není ve slově tleskat s?
  • Omyl. Když měl někdo dobrý nápad a ulehčilo to práci nebo ušetřilo peníze, tak to bylo vyslyšeno. Stejně tak, když se něco nelíbilo, pokud s tím něco chtěli udělat udělali, pokud nechtěli, tak řekli, že to prozkoumají a nic se nedělo. Dnes, pokud někdo má připomínky nebo vlastní názor. Je mu sděleno, že může odejít a že čekají stovky za branou na práci.
    Ve školách byla výchova k slušnému chování a poctivosti. Dnes je to naopak. Školství je v troskách, děti nic nemusí. Učitelé jsou chudáci. Děti na 1. stupni odmítají a vyrušují ostatní žáky při hodinách. Rodiče je neumravní a učitelé nemají páky na zklidnění daného žáka. Když učiteli prasknou nervy a jednu žákovi ubalí, učitel je bez práce a žáci ví, že se jim nic nestane a mohou zlobit beztrestně dál. Zavedl bych mírné tělesné tresty. Na prásknutí pravítkem do dlaní nikdo neumřel a pomohlo by to. Dříve jsem taky několikrát dostal a přežil jsem to. Doma jsem to radši neříkal, dostal bych nášup. Dneska sami rodiče výtečníky ochraňují a pak si stěžují, že neposlouchají a nic neumí. Díky tomu se bude vychovávat negramotné obyvatelstvo. A o to někomu jde. Hloupé ovce se dají lépe ovládat, než ty chytré.
    Přeji pěkný den.
    • To dem: Souhlasím. Ono stačilo vědomí, že může od učitele padnout lepanec anebo že se to dozvědí doma a to by mělo horší následky. Ono ale stačilo, když musel zlobivec stát v koutě na hanbě. To byla pro dotyčného ostuda, dnes by to asi byl hrdina. Ono tenkrát se vzdělání považovalo za hodnotu a ti kdo ho předávali, tj. učitelé, požívali úcty. Pak přišli komunisti se svou "moudrostí", že hodnoty se vytvářejí pouze rukama námezdních dělníků, kdežto samostatně pracující řemeslníci nebo zemědělci nebo dokonce lidé pracující mozkem, to byli "příživníci" tyjící z práce dělnických rukou. Poctivost, čest, morálka, to jsou dnes sprostá slova a kdo se podle toho chová, ten je považován za hlupáka. Jak hluboko jsme klesli z vysoké kulturní úrovně lidu Zemí Koruny České. A když člověk vidí a slyší jak se chová a mluví president republiky, který by měl být symbolem naší země a našich staletých tradic...
      • X: dobře jste to doplnil. *3*
    • Asi jste nás, své děti, špatně vychovali, když tak špatně vychováváme naše děti. Jen si to přiznat! *3*
      • *3*
  • Abych nezapomněl, dnes, po dvou dnech tiscalské vazební "nápravy" jsem opět zde a budu do všech lumpů šít tak, jako vždy. Hezký den všem pitomcům, cenzorům, Oboňovitým a další lepší protiscalské společnosti! Váš rebel, xenofob, rasista, neonacista, netolerantní nekorektník, heterosexuál, plátce daní a dokonce nestraník! F. y. f. *12* *16* *12*
    • to jsou fšechno špatné vlastnosti,dnes je in-násilník,bandera,muslim,cigán,sluníčkář,punk kníže,homoušseksuál,vítač,pravdoláskař
  • sousto.Nevíš co planceš.Že ty jsi ještě minulý týden řezal šindele?Pan Kotleba vyjádřil aktuální nesouhlas s prasárnami, které komediantská lůza považovala na prknech za skvělé.Nebylo to v hospodě "U Ropuchy". Oplzlosti měly přidat hře na vyjímečnosti.O Slovensku dnes nevíš hochu nic.Jsou tam ve vládě partičký podobné našim někdejším hnojům z ODS.I vzchopil se národ Jánošíka a řekl dost barabům! Ale barabové se zalekli.A tak nálepkují tady pana Kotlebu rádoby trefnými výpady.A bude hůř! Jejda ty vládní partaje budou ještě skučet a skučet .....
    • ale chudáčku odkdy je fašista Kotleba nějaký pán???Asi by bylo potřeba udělat ti prohlídku v Osvětimi aby sis zevnitř prohlédl ty pece které asi na chleba nebyli.Pokud se někomu nelíbí divadlo tak může odejít anebo raději tam omezenci tvého druhu chodit vůbec nemusí když tomu nerozumí.Je to o SVOBODĚ PROJEVU ale to náckům moc po chuti není.Tady už končí faktická svoboda a začíná čistě fašistická diktatura,ale to asi týpkům a srabům jako jsi ty vyhovuje že??? *11*
      • tak tady bezmocně skučíš a spíláš nepříteli, co? Tak jsi tady předvedl vytýkací řízení ..... ale nejkrásnější je tvoje bezmoc.Bezmoc s tím vším něco dělat.Jsi takový cinknutý Havlem,co? Nastal čas udělat pořádek. Ty jsi z těch parazitů na Klinice,co?
        • Máš smůlu nemusím Havla ani komanče a už vůbec ne Topáky a spol,jen mě s.re když někdo velebí lidi, jejichž předchůdci mi vyvraždili prarodiče i když se židama ani s romákama ani s jinou podle tebe podřadnou rasou neměli nic společného jen chtěli přežít.Bohužel se jim to nepovedlo.Tak co spokojený fašounek ubohý????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit