Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Německu dnes proběhla celostátní policejní akce proti "protiislámským aktivistům". Vyhrožuje se zatýkáním a represí. Alláh Akbar, Makrelo, Dojčlande....Stejně tak je "dnes" populární i Kotleba. My, naprostá většina, víme, kdo je kdo. Ta menšina to neví, nebo dělá ze sebe pitomce. Ale dojde i na ni. *12* *16* *12*
  • Tiscali patří do manipulativního promultikulti mainstreamu vedle nechvalně proslulé ČT. Každý je těmito manipulátory nazýván fašistou, kdo nechce islamizaci a multietnickou realitu naší země. A ještě si hrají na nějaké chytré horákyně. Hnus Tiscali!!!!!
  • Proč se mi neobjevuje okénko pro "hlasování"? Je to jen u mne, nebo i u někoho jiného? *13*
    • Co se divíš ? Je doba normalizace a lidé, kteří zde hlasují mají většinou jiný názor než je
      ten oficiální a jedině správný. A to se jim nebude trpět.
  • Ve slušné civilizované společnosti by se divadelníci neodvážili takto vyjadřovat, protože by se tím znemožnili, slušní lidé je ignorovali a oni by padli na úroveň obyčejných hospodských sprosťáků a zkrachovali by. Jak je vidět, ve společnosti, kde převládají nemorální ovce je potřeba na takovou spodinu vzít klacek.
  • ted sem vo tom dementovi chtel napsat ale neco uplne jinyho, skoda, ze se nenajde taky nejakej hrdina v cechach a nevlitne na jeviste narodniho divadla, kdyz tam z ty kreatury donutila lezou ty desny blitky...... uuueeeeee bbeeeee hheeeee!!!!!!!
    • Byl jsem jednou v Národním a těšil jsem se na klasiku a jak si to užiji. O přestávce jsem odešel. Nešlo se na to umění dívat. Prý Prodaná nevěsta byla ještě horší, tu vypískali. A pak se rádoby umělci diví, že jsou v divadlech sami.
  • Debatu můžeme uzavřít, protože nakonec vždy přijde Japonec!
    Zapojte se prosím do akce: EUropu Muslimů nedáme. Raději je zbouráme.
    Já pravidelně venčím prasata a psy. Tím jsem dosáhl toho že obytné oblasti v okruhu 50 kilometrů se Muslimští nájezdníci vyhejbají.
    Za pasem mám samurajský meč po dědečkovi. A když potkám islamistu tak si vzpomenu na staré japonské pořekadlo. Škoda každého seku který krk mine.

Parlament ČR je poslední baštou EUropské civilizace. Ten nikdy obsazen nebude. Muslimové se bojí alkoholů a prasat. A my máme v PS úžasnou kombinaci opilých prasat.
  • A ještě, je mi stokrát milejší jeden charismatický vůdce, než cca 3 stovky poslanců a senátorů, euro poslance nevyjímajíc. Kam a jak to současná demokratůra dotáhla, je krásně vidět. Hnus a bída. Být v zemích Koruny české demokrati, tak jsme brzy dávno skončili. Stejně jako nyní, pod taktovkou neomarxistických eurohujerů. A to se musí zastavit a klidně s nějakým vůdcem. *16* *16* *16*
    • Kotleba pouze ZROVNOPRÁVNIL rasy!!!
      V predstavení sa od počiatku používali krajne expresívne výrazy ako „nakopať riť“, „rozbiť papuľu“, alebo „kurwa“. Frekvencia týchto výrazov sa stupňovala až do stavu, kedy sa začalo hovoriť o „srbských hovnách“ a „slovanských lajnách“. V tejto chvíli sa predseda BBSK Marian Kotleba aj vzhľadom na reakcie publika rozhodol predstavenie ukončiť. Sme presvedčení, že ak by sa v tejto hre spomínali napr. „židovské hovná“, alebo „cigánske lajná“, tak by tí, ktorí sú dnes rozhodnutím predsedu BBSK pobúrení, žiadali toto predstavenie zrušiť ako prví. V súvislosti s výrokmi, ktoré v predstavení zazneli, zvažujeme podanie trestného oznámenia pre podozrenie zo spáchania trestného činu hanobenia národa, rasy a presvedčenia.
      http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/najcastejsie-myty-a-klamstva-o-marianovi-kotlebovi-a-ludovej-strane-nase-slovensko/
  • cítím se být srdcem bojovník čtvrtého odboje
  • No, kdyby na mě z jeviště ječeli herci, že jsem česká sr.čka, jakože v rámci hry, taky bych z toho nebyl dvakrát odvázanej a radši bych sám šel k domovu, jak jsem to už několikrát udělal, když divadlo stálo za ho.no. Přesně tohle se odehrálo v onom divadle, kde to hnusný, hulvátský představení, urážející Slováky a Srby a vůbec Slovany celkově, dávali ještě navíc na počest Dne učitelů, což je neuvěřitelný. Kotleba se zachoval správně, jelikož jej nikdo předem neinformoval, že hra je namířena proti slovanské rase. Ještě před uvedením herce žádal, aby vypustili sprosté výrazivo, což neudělali. Diváci s přerušením souhlasili, jelikož měli zřejmě urážek už taky plné zuby. No a mentalitu otroků projevují především zdejší pressti.utky, které lezou do ř.tě zdejšímu protektorovi a už se těší, jak budou na povel mrd.t se čmoudy. To jsou ti praví zasr.nci a vlastizrádci!!! *12* *11* *12* *11*
  • Stádo, co nemá dobrého baču a staří, co ještě zažili zlé vlky. i s tím, jak to nakonec dopadlo., co už skoro nežijí a mladí jim nechtějí zas uvěřit..musí poznat tyto zlé vlky znovu, když si o to tak koledují..Lidi jsou jak ovce, co si myslí, že o žrádlo i pastviny..se nemusí sami starat, ani přemýšlet o dalších věcech., protože "se to dělá samo" a stačí jen čekat na baču a jeho psy ., proto jich je taky většina často jen tupým stádem, ovládaným jinými..s pocitem "masové důležitosti" a falešných iluzí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit