Přejít na výpis diskuzí
Slovensko musí na Západ, ne na Východ, říká předák slovenských Maďarů
19.4.2015 | red
103 příspěvků
-
Vzhledem k tomu že cenzor nezasahuje vůči napadání pána bez registrace
jsem nucena se bránit sama.
Jsem holka. Ve Španělsku mám kamarádky i příbuzné. Teta žije na Západě
a platově na tom vždy byla lépe než zde. Všichni jsou i na Facebooku.
Simča -
Vy nemáte na debatě co dělat. K článku nenapíšete vůbec nic ale jen budete
napadat odpůrkyni. -
Pusinec ty si ...... tak že zas spusť ty svoje báchorky o holkách, španělsku, bohatství, kráse a jiných snech který bys rád prožil a jak se říká jestli neumřeli tak jsou .... do dnes
-
tu odrhovačku už znám.....
-
já nenaříkám jak je v EU hrozně. S někým si mne pletete. Já se zdejším cirkusem bavím. Proč vy se nesbalíte a neutíkáte do blahobytem oplývajícího Detroitu a zadlužených západních USA namísto toho abyste mne vyhazovala z mého domova? Komenský utíkal, vojáci po záboru republiky utíkali.....ALE JÁ UTÍKAT NEBUDU...JÁ SVOU ZEMI A SVOU RODINU BUDU BRÁNIT PROTI VŠEM UTLAČOVATELŮM....
-
ale moulo ona bežela na záchod a přitom tě vysypala z kočárku a následný pád na horní zakončení páteře má následeky do dnes .... Tak že tojaleta né západ
-
Do války žene svět vaše Rusko které napadlo Ukrajinu.
-
aha. Tak to znamená že tu buď nemáme demokracii anebo ten ůdajně demokratický model nefunguje. Poněvadž kdyby fungoval, tak neřešíme problém s údajnými komunisty státním dluhem válečnou hrozbou a bůhví čím eště.
-
od kdy má telefonní záznamník tetu???
-
no oni lidi většinou chodí ven východem ... že ty lezeš kanálem je jen tvoje vina protože prudíš kam přijdes ... a jinak přestaň zmoulat ty holuby a vypni si kameru kdo se má na tebe dívat.
-
Jsem demokratka.
Vy tu naříkáte jak je v EU hrozně. Tak se sbalte a jděte budovat totalitní
společnosti do Ruska či KLDR:
Proč odsud komunističtí zločinci neutíkají? Protože se tu mají dobře.
Nikdo je nepotrestal. Dále hrabou a kradou. Jen mají modernější podnikatelský převlek. -
Nikdo vám ji nebere. To Rusko Tatarům na Krymu základní lidská práva vzalo.
-
no vidíš soudružko. Tak co si tu stěžuješ a nejdeš za ní? Proč ještě ztrácíš čas s námi bolševiky?
-
Nezkoušíme nic. Vládnou tu jen ODS a ČSSD.
Tedy socani a modrá strana pro překabátěné komunisty.
K nim se přidalo ANO - podnikatelský projekt StB.
Neříkejte překabátěným levičákům prozápadní pravičáci.
Komunista může změnit oblek ale ne své manýry. -
no a já hájím právo Moravy na demokracii a svobodnou volbu....
-
Jinak Teta co za komunistů utekla na Západ se má dnes lépe než
většina zdejších lidí. Ne proto že by pracovala více ale protože měla lepší plat
než u nás.
Takže ty pohádky o prosperujícím Východě vám nikdo kdo má rozum v hlavě nezbaští
soudruzi.
Simča -
západní model zkoušíme už čtvrt století a zjišťujeme že je minimálně stejně mizerný ne-li horší než východní. Takže nemlž a nemystyfikuj....tos mohla zkoušet před dvaceti lety......dnes ti na tuhle agitku skočí maximálně někdo slabý duchem.....
-
Nikdy jsem nikomu nic nevnucovala. Právě naopak.
Hájila jsem právo Ukrajiny jít do EU: Má na to právo stejně jako Rusko má právo
do ní nejít. -
Vážená dámo,
Vy o Slovensku nevíte vůbec nic. Jděte se tam podívat, hovořte s obyvateli, co Vám řeknou o východě nebo západě. Slováci se hlásí ke slovanství a nějaký západ je zajímá pouze okrajově. Maďaři se nehlásí západu, ale by rádi oživili tradice a mapu Rakouska - Uherska. Jejich idolem a cílem je těsné soužití a spolupráce s Rakouskem a ne se západem. Béla Bugár již není ani Maďar ani Slovák. Je to obojetný politik, který se spojuje s každým kdo přinese jeho straně HÍT prosppěch. Členem jeho strany je např. promátor města Martin, sídlo slovenské státosti Maica slovenská. Jsem rád, že v našem státě existuje živá encyklopedie za kterou považuji Vás. -
v pořádku. Jdi příkladem a přestaň vnucovat druhým osobám i národům své soukromé názory. A já se přidám.... *3*