Přejít na výpis diskuzí
Sníst či nesníst? Když kanibalismus není trestný čin
18.12.2015 | Vojtěch Ondráček
98 příspěvků
-
Amrdólskej žebrák: "Kterýho souseda dnes sežeru k obědu?"
-
Komunistický psychopat Putin přeci buduje v Rusku Stalinismus
a k němu hladomory a chudoba patří. *1* *1* *1* -
Sakra ti amrdólové musejí mít hlad, když se žerou navzájem!!!
-
Hladomor v Rusku dosáhl katastrofických rozměrů a lidé vyšli do ulic projevit nesouhlas s Putinem. Tamní Putinova policie brutálně zasáhla a jsou hlášeny zatím desítky mrtvých a stovky raněných.
-
hladových lidí je na světě docela dost a když se z pár jedinců nasytí další, tak je to dokonce prospěšný čin
-
Amrdolejšn klikejšn machinejšn posralejšn???
Jj, posralejšn!!! -
Kanibalismus je běžná součást našeho života v Rusku. Je na tom snad něco špatného? Putin nám tvrdí, že je to tak všude.
-
Miriam Gebhardt: Als die Soldaten Kamen (Když dorazili vojáci).
-
Douglas Boyd: 1000 LET RUSKÉ ROZPÍNAVOSTI. Od počátků k Putinovi.
-
-
tu knihu umíš nazpaměť? Ne? Tak se mazej učit a neopruzuj!
-
-
Nazpaměť ne, knihy čtu, přemýšlím o přečteném, ale neučím se text nazpaměť. Doporučuji ti přečíst si tu knihu a budeš zírat. A jinak si okřikuj svého pobočníka na služebně StB-KGB,
-
-
Zajímavé, za 2 minuty pět kliků "nesouhlasí". *2* BTW zavaří klikajuščuju mašinku na služebně StB-KGB. *1* *1* *1*
-
-
dvě minuty? Neurážej!
-
-
tebe je tu škoda, ty bys měl přednášet na Oxfordu.
-
-
Na Oxfordu ne, ale divil by ses kde jsem přednášel. *3*
-
-
vás v knajpě si přednášel, to jsou ti nejchytřejší *1*
-
-
-
-
-
-
Se amrdólové požerou navzájem!!!
Bude klid!!!
A mír!!!
Na světě!!! -
-
Soudruhu BTW, chtělo by to někdy vytáhnout paty ze služebny StB-KGB a jet se podívat do USA a do CCCP. Já jsem navštívil obě země, poznal jejich obyvatele, naučil se oba jazyky a tak vím kde je prosperita a kde bída, kde je svoboda a kde nevolnictví. Když to uděláš, tak se tady na Tiscali budeš do smrti omlouvat za své hloupé řeči. Pokud ti však tvá paranoia communistica, což je vážná duševní nemoc, dovolí dospět k poznání.
-
-
si chýýýtrej, takovej vzdělanej, jen by mě zajímalo proč svůj výjimečný talent utápíš na Tiscali, multijazyčný cestovateli.
-
-
No, jednak jsem se nikdy nevyvyšoval a nečiní mi potíže bavit se i s takovými, jejichž rozhled konči u IV.cenové v jejich Horní Dolní, pokud jsou ochotni diskutovat. A potom když pominu některé zajímavé informace, které Tiscali nabídne a některé duchaplné a věcné názory (těch je, bohužel, menšina), tak mi většina "diskutujících" na Tiscali poskytuje při práci jistou formu relaxace. Je nepopiratelné, že "moudrost" některých "diskutujících" je opravdu nebetyčná.
*3* *3* *3*
-
-
-