Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preferece ČSSD padají do WC a tak před eurovolbami se musí vymýt mozek a něčím oblbnout potenciální volič ČSSD. Máš Sobotko smůlu, spojil jsi se s Lidovci, jste eurohujeři, podporuješ fašisty-banderovce na Ukrajině včetně oligarchů-vorů v zakoně , jdeš proti Rusku, chceš multi-kulti a tím zvyšuješ nezaměstnanost občanů ČR -. volíme Okamuru- Radostovou a další. Nigel Farage získá hodně a další také, bude v EU konečně protiváha vůči vám patolízalským ubožákům co deptají občany Evropy.
    • Nezapomínat ani na eurohujery z ANO - v čele s Teličkou, který nám už stačil zničit zemědělství a v potravinách soběstačnost. NIKDY NEVOLIT. Už se opět cpe ke korytu v Bruselu. VYHODIT, VYKROUŽKOVAT, NEVOLIT.
      • Desítkami miliard se zadlužujeme ročně úplně zbytečně díky Teličkovi, co byl tím "skvělým" eurokomisařem a už se tam cpe opět v barvách ANO. Nezapomínat, nevolit. Do roka a do dne Ano padne, když si bude vybírat a prosazovat takové darebáky ve svých řadách jako jsou Telička, Stropnický, Komárek, Zlatuška a přihlouplá politická turistka z ODS Jermanová.
  • otázka je jakejm státnim zaměstnacům?ženskejm na přepážkách podatelen asi se to netýká co atd. atd....
  • 2,5% je malo. Chce to aspon 25%. A zivnostnikum sebrat vsechny slevy na dani a jeste jim dane poradne zvysit. Tak a je to... *5*
    • Všechny straníky politických stran, které se po údajné revoluci prolhaly k moci a Česko dotlačily na pokraj státního bankrotu je třeba,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Kde na to vezme? Troubulínové mu na to skočí.

    Je správný termín "státní zaměstnanec"? Kdo je to ten "stát" a kde na ty platy bere? Mají přece sloužit občanům, kteří se formou daní podílejí na jejich platu. Nebylo by přesnější nazývat je ÚŘEDNÍKY VEŘEJNÉ SPRÁVY?
  • A kde na to zubatá pleš vezme? *1*
    Já chápu, že zdravotníci, učitelé, hasiči atd. by si možná zasloužili víc. Ale absolutně nechápu tu nehoráznost, že stát který neumí hospodařit bez deficitu, vůbec dovolí že mezi úředíky ve státní správě jsou odměny.
  • Dluhoslav je znám tím, že slíbí ale nesplní.

    Jinak kde na to chce vzít, když kasa je v mínusu a stále se s tím nic nedělá.
    Proč na stát neskočí exekutor jak na běžného občana.

    *2*
  • !!!
    Hušák - 962 000 měsíčně, ředitel polostátní banky, která je v krachu - 350 000 měsíčně, průměrný plat vysoko postavených manažerů ČEZu 600 000 měsíčně, manažerů u státních drah 400 000 měsíčně, dobrý kšeft je i být jenom odborový předák 50 - 120 tisíc měsíčně .... musíme pochopit, že by nám všichni tito a řada dalších skvělých odborníků okamžitě utekli na západ ..... jako by tam na ně zrovna někdo čekal :-)
  • Ten lump Sobotka se měl napřed starat jak začít svižně splácet starými lumpy nasekané dluhy.Když toto neumí,tak se se všemi lumpy ve vládě neměli ke korytům hnát.Proto je třeba ,za vlastizradu,Sobotku odporazit na katovské mučírně a všem straníkům lumpácké ČSSD znárodnit veškerý majetek jejich rodů.Po jejich řádném spráskání je nahnat kopat uran pro Temelín.
  • Telička pilný jako včelička a přisátý ke korytům s miliony jako klíště za každého režimu. Tak vážení přátelé z ANO - vašemu Teličkovi tedy my občané dáváme jasné a srozumitelné NE!!!!!!!!!!!!!!
  • A nějakému, třeba popeláři, přidá Nedělka ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit