Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nahodou se docela drzi a neni to nekultivovany postkomunisticky panak...
  • opravdu to tak vypada, ze sobotka ma orgasmus....je to hlupak, a taky tak skonci..............
    ČSSD zaprodal a hlásí jen střed pólů. to už je jen odvar LEVICE!!!!!!!!!!!!!
  • Omyl. Sobotka se v očích lidí odrovnal tím, že se přitulil k pravdoláskovým a protičeským méédiím všeho druhu a přílišným podléháním kléru a Dienstbierovi. Bohužel je to jeho volba. . Ale nic mu nebude bránit v tom aby pbdpbí dokončil, žvlášť když si jede právě včil pro instrukce do ameriky - kdopak to domluvil agenti Bělobrádek nebo Švarcnberg...
  • Omyl,křivozubka si ucvrkává blahem-!!-prožívá svůj sen-svůj orgasmus !!! je přeci premiérem !!! a ostatní,ostatní ho nezajímá,na ostatní pouští kravěnec !!! Jestli bude premiér rok-dva-čtyři je jedno,hlavně,že je premiér.Je to ohon bez skrupulí,prodejný jak Jidáš,to je tam vlastně většina-kam vítr-tam plášť !!!!
    Svoje platy mají pravidelně,slíbí cokoliv,splnit nemusí nic a o nějaké odpovědnosti-není ani fň-jak by řekla Škopková (Růžičková)!!!!!
    Dokud nebudou mět ty povalečský vyžírky hmotnou odpovědnost,dokud je nebude možné od koryt odvolat-což si odhlasovali jako PRVNÍ ZÁKON PO ROCE 1989 !!!!-dokud nebudou trestně stíhání za způsobené škody -!!! -i zpětně,do té doby půjdem do hnoje !!!!! Dělníci,důchodci,invalidé budou chcípat v bídě a panstvo,úředníci,soudci,policajti se budou rochnit u koryt jako čuňata !!!!!
    OPĚT TÁ DEMOKRÁCIA PO ČÉSKU--KDO CHCE NAPSAT PŘÍSPĚVEK-MUSÍ MĚT POVOLENÍ-BÝT PŘIHLÁŠEN ABY ZA PRAVDU MOHL BÝT TAKÉ SEJMUTÝ--CENZURA JAKO ZA GESTAPA !!!!!!!
  • No, já se přiznám že mám ohromnou radost z toho, že "profesionální" partaje, které neustále dokazují jenom to, že jsou úplně k ničemu, že jdou konečně do zadele. Myšlenka, že stát lze racionálně řídit lidmi, kteří se narodili v poslanecké sněmovně je naprosto zcestná. Mají praxi pouze v tom jak lhát, podvádět a krást.
    Ano, tito příživníci budou teď napříč politickým spektrem řvát o ohrožení demokracie.
    Sobotka je jenom ksicht jedné partaje. Té partaje, která má své Zaorálky, Dientsbiery, Hašky a další ksindl. S takovým "materiálem", kterým disponuje musí být zákonitě v pozici jaké je. *3*
  • Sobotka je náš nejlepší premiér od druhé světové války!
    • *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Sobotka je hlavně "sralbotka", který škodí státu i lidem (viz ukradené byty ostravských horníků) kteroužto zlodějnu vlastnoručně podepsal. Stejně tak celá ČSSD škodí lidem. *16* *16* *16*
    • určitě je mnohem lepší nežli Topolánek a Nečas
      • no ale..... teprve začíná a ještě nic kloudného z něj samého nevypadlo. Když mluví za sebe je to ouvej... rozumně mluví jen když Babiš neustoupí a on musí mluvit podle něj.... vož je bl bé.
  • My Češi jsme opravdu povahově zralí jenom na to, aby naši zem řídili cizinci. K tomu to myslím i směřuje.25 let zase v pr...háji.Země rozkradená, rozprodaná, zadlužená, vysátá nemorálními individui.
    • Slovák,který neumí ani pořádně Česky,v rodném státě stihaný jako udavač a donašeč STB,podnikatel s velkým kapitálem a navic čerpajícím prostředky pro své podníkáni z evropské únie.Takoví lidé voličům této země vyhovují a proto jsou na vrcholu a dělají v této zemi rozkol.Volit kníže pána-šlechtice s majetky v Rakousku a Čvycarsku a Babiše je největší svinstvo.
      • Indeligente--- on je čechoslovák, a kdyby nás Klausisti nerozdělili.... mohli jsme něco znamenat. Víš - když se v cizině řekne česko... dávají nás někam dáááleko. A když řekneš čechoslovakia... každý ví, a říká, poič že o nás nebylo dlouho slyšet.... tož tak
  • *ovada oba dva---proč??

    nejsou to DEMOKRATI----------jeden kapitalista druhý se tak tváří..........
    jsou to ANTILIDI !!
    • blbče
  • Pan Bohuslav Sobotka nemá jistě lehkou pozici, ale jako hadrového panáka bych ho rozhodně neviděl. On si velmi dobře uvědomuje, že prezident Zeman je proradný člověk, jemuž nelze věřit, protože to byl on, kde se setkal se spiklenci z ČSSD. Nejtrapnější postavou je hejtman Hašek, který lhal o tomto setkání v přímém přenosu při rozhovoru s JUDr. D. Drtinovou.
    Bohužel, Češi jsou ve své podstatě podrazáci (až na čestné výjimky). Vznikají tu různé tábory, uskupení, které mezi sebou válčí o moc a blaho tohoto státu a vlastního národa jim leží u P.R.D.E.L.E., hlavně když si namastějí vlastní kapsy, každá špína a podlost je jim dobrá. To je tragédie tohoto národa, který dal světu skvělé jedince, jako celek však totálně selhává.
    • myslím,že kdyby Sobotka Haška nesesadil,byly by preference ČSSD mnohem vyšší.Sobotka a poslanci typu Humla tuto stranu před volbami poškodili a mnoho lidi jim proto nedalo ve volbách hlas.Je třeba uvažovat,koho ČSSD do strany přijímá a ne dávát nějakým zkrachovalým dopravákům hned vysoký post.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit