Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sledujeme převrat v přímém přenosu!

    Nejdříve byl pučem odstřelen Nečas - jeho vláda měla hromadu skandálů ale to se
    týkalo i těch dřívějších a proti nim nikdo nezasáhl. Za Topolánka si jeho kmotr
    Dalík prosadil změnu stravenkového zákona a protekce tu bují od nepaměti.

    Nyní bude rozvracena ČSSD která má za sebou také roky skandálů a zlodějen.
    To vše otevře cestu Babišovcům - skupují tisk a jako chobotnice pronikají do všech
    oblastí státu i podnikání. Všichni bezpáteřníci se k nim samozřejmě přidají.
  • Naši politici, než aby řešili problémy země a jejích mezinárodních vztahů a závazků, zabývají se nějakých osmdesát procent času sami sebou, svými vztahy, půtkami a podobným blbnutím.

    Jejich práci si já alegoricky představuji tak, že se slezou zhruba tak nějak na devátou na svém luxusně vybaveném pracovišti a začnou si honit pindíky.

    Někdo svého, jiní navzájem.

    Pracovní doba uteče jako voda, je vyděláno a jde se domů.

    A takových přínosných, produktivních dní je za rok mnoho.
    • za ty prachy z naších kapes proč ne.Nyní řeší,o kolik si je zvednou.
    • Babiše mezinárodni vztahy určitě zajímát nebudou,ten bude dělat vše proto,aby stoupal výš a výš a podmanil si tuto zemi a její ekonomiku a jeho byznys vzkvétál.
      • Milouši v tomto ti musím oponovat,Babiš je vlastníkem i zahraničních podniků takže se ho mezinárodní politika docela výrazně také týká ale věř že není sám,u nás je více žraloků a bezohlednějších než je Babiš.
      • neblbni.....tak nahlas
  • My Češi jsme opravdu povahově zralí jenom na to, aby naši zem řídili cizinci. K tomu to myslím i směřuje.25 let zase v pr...háji.Země rozkradená, rozprodaná, zadlužená, vysátá nemorálními individui.
    • Slovák,který neumí ani pořádně Česky,v rodném státě stihaný jako udavač a donašeč STB,podnikatel s velkým kapitálem a navic čerpajícím prostředky pro své podníkáni z evropské únie.Takoví lidé voličům této země vyhovují a proto jsou na vrcholu a dělají v této zemi rozkol.Volit kníže pána-šlechtice s majetky v Rakousku a Čvycarsku a Babiše je největší svinstvo.
      • Indeligente--- on je čechoslovák, a kdyby nás Klausisti nerozdělili.... mohli jsme něco znamenat. Víš - když se v cizině řekne česko... dávají nás někam dáááleko. A když řekneš čechoslovakia... každý ví, a říká, poič že o nás nebylo dlouho slyšet.... tož tak
  • Babiš je pouze oligarcha. Sluha bývalého režimu, který se po převratu díky kontaktům a informacím dostal k penězům, a teď díky nim a naší "demokracii" i k moci. Oligarchie je na vzestupu, mějte oči otevřené a sledujte, co se děje. Ještě je čas to ovlivnit.
    • Tak se divím, že se při svých schopnostech zahazujete touto úrovní takto vedené diskuze ! Ještě tak vědět definici oligarchy a demokracie a šup s Vámi do parlamentu !
      • áá, Čapisral a jeho obvyklá poučka, které ale, jako obvykle, vůbec nerozumí *1*
  • Pan Bohuslav Sobotka nemá jistě lehkou pozici, ale jako hadrového panáka bych ho rozhodně neviděl. On si velmi dobře uvědomuje, že prezident Zeman je proradný člověk, jemuž nelze věřit, protože to byl on, kde se setkal se spiklenci z ČSSD. Nejtrapnější postavou je hejtman Hašek, který lhal o tomto setkání v přímém přenosu při rozhovoru s JUDr. D. Drtinovou.
    Bohužel, Češi jsou ve své podstatě podrazáci (až na čestné výjimky). Vznikají tu různé tábory, uskupení, které mezi sebou válčí o moc a blaho tohoto státu a vlastního národa jim leží u P.R.D.E.L.E., hlavně když si namastějí vlastní kapsy, každá špína a podlost je jim dobrá. To je tragédie tohoto národa, který dal světu skvělé jedince, jako celek však totálně selhává.
    • myslím,že kdyby Sobotka Haška nesesadil,byly by preference ČSSD mnohem vyšší.Sobotka a poslanci typu Humla tuto stranu před volbami poškodili a mnoho lidi jim proto nedalo ve volbách hlas.Je třeba uvažovat,koho ČSSD do strany přijímá a ne dávát nějakým zkrachovalým dopravákům hned vysoký post.
  • Starý zkušený komunista-estébák toho mladého soudruha převálcuje; je na to dobře vyškolený!
  • Už nám jednou vládl Slovák a jak to dopadlo víme všichni.Nenechme se vtahovat do žabomyších válek.
  • Omyl,křivozubka si ucvrkává blahem-!!-prožívá svůj sen-svůj orgasmus !!! je přeci premiérem !!! a ostatní,ostatní ho nezajímá,na ostatní pouští kravěnec !!! Jestli bude premiér rok-dva-čtyři je jedno,hlavně,že je premiér.Je to ohon bez skrupulí,prodejný jak Jidáš,to je tam vlastně většina-kam vítr-tam plášť !!!!
    Svoje platy mají pravidelně,slíbí cokoliv,splnit nemusí nic a o nějaké odpovědnosti-není ani fň-jak by řekla Škopková (Růžičková)!!!!!
    Dokud nebudou mět ty povalečský vyžírky hmotnou odpovědnost,dokud je nebude možné od koryt odvolat-což si odhlasovali jako PRVNÍ ZÁKON PO ROCE 1989 !!!!-dokud nebudou trestně stíhání za způsobené škody -!!! -i zpětně,do té doby půjdem do hnoje !!!!! Dělníci,důchodci,invalidé budou chcípat v bídě a panstvo,úředníci,soudci,policajti se budou rochnit u koryt jako čuňata !!!!!
    OPĚT TÁ DEMOKRÁCIA PO ČÉSKU--KDO CHCE NAPSAT PŘÍSPĚVEK-MUSÍ MĚT POVOLENÍ-BÝT PŘIHLÁŠEN ABY ZA PRAVDU MOHL BÝT TAKÉ SEJMUTÝ--CENZURA JAKO ZA GESTAPA !!!!!!!
  • Tak pardon vážení - nenechejme se pravdoláskaři, Švarcnbergovými pohůnky a agenty ameriky oblbnout a rozeštvat. No buďme upřímní. Sobotka se odrovnal tím, přitulením se k pravdoláskovým a Česko rozbíjejícím méédiím. Kdyby splnil co říkal před volbami --- bylo by vše jinak. Ale chtěl být premiérem - tak jím je. A pokud jím zůstane tak jedině po boku či s krytými zády Babišem. Jinak prdlajs... dopadne hůř než Nečas. Na katolíky, pravdoláskaře, disidenty a různé agenty se nedá spoléhat. Myslím, a vypadá to tak, že Babiš premiérem být nechce. Je to cifršpion a dělá co umí nejlépe a za to mu dík i když se to té dlouhotrvající prapodivné /l/ elitě nelíbí a asi všichni víme proč. Šlape jim na kuří oka a to se jim nelíbí... Oni by jen tunelovali bez ohledu na ostatní .A že to babiš dělá dobře ukazují právě podobně nasr ávací články jako je tento včetně všech řízených debat v televizích napříč spwktrem. Kdyby hrál na jejich notu - ani bychom o něm nevěděli. Sorry ale měli bychom si to přiznat. A nenechat se oblbovat pazgřivci.
  • Konečně je pravda venku. S tímto článkem je možné jedině souhlasit. Babiš v zádech se Zemanem jde přes mrtvoly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit