Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestlipak si jeho veličenstvo Sobotka uvědomuje, kolik lidí uznává jeho.Vždyť většinu lidí, kteří jej volili podvedl!Jak může normální člověk uznávat za svého představitele lháře a podvodníka!
  • Sobotka svojí prolhaností a drzostí dělá vše proto,že až se národ Čechů zvedne vybil co nejkrutěji,za vlastizradu národa Čechů,všechny bývalé i současné straníky ČSSD.Po skončení tohoto Bohumilého díla bude možno říci,že vlastizrádní lumpové dostali to co zasloužili.Navíc znárodnit veškerý majetek všech vlastizrádných rodů straníků ČSSD.Tak státu kompenzovat škody,které ČSSD státu nadělala.
  • Vicepremiérka vlády Krymské autonomní republiky Olga Kovitidiová označila podmínky, za kterých je Kyjev ochoten podepsat dohodu s MMF za zlodějské.
    Podle jejího prohlášení, předběžná dohoda o poskytnutí finanční pomoci, kterou nové úřady s MMF podepsaly, předpokládá, že systém tranzitních plynovodů přejde do vlastnictví americké společnosti Chevron a metalurgické kombináty budou muset předat 50% svého vlastnictví německé společnosti Ruhr. Uhelný průmysl Donbasu přejde finské dceřiné společnosti Ruhr.
    Podle slov Kovitidiové, Kyjev také slíbil, že na Ukrajině budou umístěny prvky amerického systému PRO a vojenská letecká základna USA.
    ...
  • J.J. Kníže Schwarzenberg pálí do kalhot jako zběsilý! On si myslí, že už vypukla třetí světová!
    ...
  • Chudák Sobotka a spol, schvalující dění v Kyjevě. Koleduje si o trestní stíhání pro napomáhání trestnímu činu terorizmu. Citace: "
    http://www.mvcr.cz/clanek/trestne-pravni-uprava-terorismu.aspx
    Trestně-právní úprava terorismu
    Těžiště české trestně-právní úpravy terorismu leží v trestním zákoníku, přesněji v § 311 (teroristický útok) a v § 312 (teror). Právní úprava obsažena v těchto normách nejvíce kopíruje poznatky získané jeho teoretickým vymezením.
    V případě prvního trestného činu - teroristického útoku - je klíčové prokázat úmysl poškodit ústavní zřízení nebo obranyschopnost České republiky, narušit nebo zničit základní politickou, hospodářskou nebo sociální strukturu České republiky nebo mezinárodní organizace, závažným způsobem zastrašit obyvatelstvo nebo protiprávně přinutit vládu nebo jiný orgán veřejné moci nebo mezinárodní organizaci, aby něco konala, opominula nebo trpěla. Následně pak trestní zákoník stanoví chování, jež ve spojitosti s první podmínkou naplní skutkovou stránku tohoto trestného činu. Naproti tomu trestný čin teroru v sobě spojuje pouze dva základní nerozvinuté faktory - úmysl poškodit ústavní zřízení České republiky a jiného úmyslně usmrtit. Tato úprava by se dala označit za „tvrdé jádro“ trestně-právního postihu terorismu."
  • No vypadá to tak, že Sobotkovy názory jsou Krymskému parlamentu u prdelee *1* *1* *1*
    • Jdi se v y s r a t !
      • To naštve co? *1* *1* *1*
  • jako legitimní reprezentanty Nás 10 milionů Občanů nestraníků

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • Sobotko,ty kjeténe,ty jsi se měl jmenovat Nedělka pááč nic jiného natož užitečného pro občana čr neděláš! Vemte se za ruce s Orálkem a skočte z nuseláku *2*
  • Němci se po rozdělení spojily. Rusko s Krymem se po rozdělení take spojí. Obě Koreje to čeká pár států se rozdělí je to docela normální a pokud to je s referendem tak je to OK
    • Na tebe se muzu v y s r a t.
      .
  • Sobotko ,mektáš jako koza .Ta Ukrajina nemá žádnou legální vládu , tudíž ani žádné zákony.
    • I na Ukrajině platí, že
      1) zákony přijímá parlament
      2) současnou vládu vygeneroval a výraznou většinou podpořil parlament.

      Myšlení je proces, který je zřejmě bolševikům naprosto cizí.
      • Jo, ale parlament vzniklý z legálních voleb - a o tom to je
      • Zapoměl jsi, že parlament neschvaluje zákony pod samopaly fašistů. To amíci čučeli, když by
        měli v senántu pod samopaly schválit zákomy o zrušení amerického terorismu ve světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit