Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slovní hrádky těchto herců jsou zajímavé. Něco silně odsuzují, ale aby přijaly zákon o zvýšení platů nemají čas, tak jim od nového roku budou zvýšeny platy o čtvrtinu - tj.minimálně o desetitisíce. Že důchodcům a ostatním lidem přidají stovku o tom již melou dva roky a takto jim to jejich zvýšení projde bez problémů.
  • Jestli jsem dobře rozuměl, bylo vysloveno podezření na předražení o 100 milionů, nikdo se s tím nezabývá, Sobotka to zaštítí svou autoritou a Kalousek přestane tlačit, i když asi nechtěně objevil dost pádný argument na to aby se s tím někdo zabýval, možná i prokuratura nebo útvar proti korupci. Hezké, že. A 100 melounů je nejspíše v háji.
  • proč čobol kupuje reprodukční kliniky ? Bude množit malý Kaldy a Boryše *1* a taky peníze to hlavně *3* kolik koblih nacpal čechům do huby tolik si odnese milionů jo budou to miliardy proto šel do politiky
  • Jestli,že krize je permanentní stav této společnosti poslední éry,sotva lze rozpoznat zda je nebo není o jednu záminku více.
    Jan Hus *16*
  • Vážení, Němeček ještě neměl ani ánunk, že bude ministrem a již se vědělo, že zakoupil předražené přístroje , rentgeny pro nemocnici v Ostravě. To věděl každý blb! Tak nevím, proč se uráží a vyskakuje.
  • Prostě to zařídíme brzo budete všichni na ulici nebo pod mostem makáme na tom *1*
    váš belzebub nesombureš
  • ANO,Agrofert zvyšuje zisk,kšeftuje se státníma rezervama a navíc skupuje zdravotnická zařízení,proto ta masáž ohledně zdravotnictví....
  • by měl vypadnout, bývalý dlouholetý komouš, (zřejmě StB-ák), koblížkář a mediální magnát, který se chová jako pavlačová drbna
    A jeho nekoncepční ANO si může vzít s sebou, paskvilózní slepenec z různých lidí s různými (i protichůdnými) zájmy, nejasnými názory, a s četnými vazbami na Agrofert a další babišovy firmičky.
    typický klietelismus.
    ANO chtělo bojovat proti kmotrům a je vidět, že (nové a své) kmotry a kmotříčky dosazuje všude, kde to lze.
  • už jste konečně pochopili, kdo to vládne v Česku?Neestébák Babíš níčí český stát, Němeček nic dobrého pro občany nevykonal a zjevně kryje velké nesrovnalosti v hospodaření nemocnic.Babiš to přes síť postestébáků ví a chce zdravotnictví ovládnou on.Znovu se přisát na stát jako pijavice.Vždyť o čem je jeho AGROfert?Jen o vysávání státu a jeho občanů.A nad tím "bdí" neohrožený kinderpremiér Sobotka.Tento všehoschopný diletant je pouhá vějička ve víru Babišových kotrmelců.A lidovci, no těm je to jedno, jen když jsou ve vládě.Ta je zcela v rukou Babiše, jiné vysvětlení není.Nakonec primátorka Krnáčová je přeci z této bohulibé organizace.Soudně nedokončené případy korupce Rittiga, Janouška a i Rátha jsou opravdu jen pouhé "čudly" oproti drancování českého státu ANOfertem, zdravotnickými veksláky a ekoteroristy.Občané odvrhněme s konečnou platností tyto "spasitele" a rozdávače koblih.Nikdy to s českým státem a jeho občany nemysleli dobře.Jejich zájmy jsou jim daleko přednější, než blaho občanů českého státu....
    • Pane kolego,používáte stejnou rétoriku jako Kalousek ale zapomněl jste na jednu věc,Agrofert až na maličkosti prošel všemi audity které nařídil Kalousek,Babiš neprohrál ani jeden spor který byl proti němu veden tak vás chci touto cestou požádat,jestli by jste mi nemohl poslat nějaké dokumenty,či rozsudky které podporují vaší verzi,novinářské články mně nezajímají.Můj mail je výše uveden.Tím se nechci nikoho zastávat ale všichni tady něco tvrdí ale důkaz mi ještě nikdo nikdy neposlal z čehož usuzuji že jsou zde stejní pomlouvači jako novináři,opoziční politici atd,tedy všichni se stejného zrna,na jedna paní povídala se nehraje nikde na světě nejen u nás a žvásty ty se ale vedou všude.Nejste sám,je zde je velmi málo rozumných a moudrých lidí kteří opravdu ví o čem píší a má to i hlavu a patu.Podniků kterých je přisáto na stát je u nás spousta ale Babiš je holt na očích a docela nenáviděný,kamarádům by jste určitě odpustil i ždímání státní kasy.
  • Kvůli korytům se lumpové raději domluvili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit