Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A což takhle začít konečně podporovat porodnost? Nebo si snad dnešní singles myslí, že jim k stáru přidělí stát několik více či méně opálených dětí, které se o ně ve jménu Alláha budou láskyplně starat?
    • A co takhle začít sami přemýšlet, aby se sami zajistili na stáří!...

      V tomhle smyslu je demokracie opravdu zvláštní. S rolí státu jako BLAHOTVORCE je to asi tak:
      Když máte tři lidi, jeden z nich si našetří na auto. Dva auto nemají. Tak se dá demokraticky rozhodovat, že to auto můžou používat všichni tři a to spravedlivě:
      3dny v týdnu ten co ho koupil, a po dvou dnech v týdnu ti ostatní.
      Aby to bylo spravedlivé výběrem toho, které dny bude mít auto kdo, se bude zaobírat jeden volený zástupce, kterému budou uživatelé platit za správu podle přidělených dnů užívání auta.
      Hlasování dopadlo 66% PRO a 33% asociálů/šovinistů/pravičáků/gaunerů hlasovalo PROTI...
      (komentář v novinách: A to přitom ten gauner dostává největší porci dnů užívání auta... někteří jsou stále nespokojí, dokud úplně neožebračí normální lidi).

      Tak a teď mi řekněte, jak přesně se to liší, když místo 3 lidí uděláte to stejné s 10 000 000 lidí?
    • Podpora porodnosti ano, ale pouze pro pracující rodiče.
      • vanhorne
        To melo jit pod prispevek od "Andrej"
        --------------------------
        "aby se sami zajistili na stáří!.."
        Porad jak se to dela, udelal bych to take.
  • Lidé co teď jdou do důchodu většinu života prožili v bezpečném a sociálně stabilním socialismu. A těžko si mohli za 28 let vlády rádoby demokratu a zlodějů legálně našetřit na slušný život v důchodu.
    • No jo, 52 roků jsme budovali bezpečný a sociálně stabilní socialismus, nejdřív hnědý a pak rudý, až jsme ho konečně vybudovali. A teď sklízíme plody. Jo, kdo se nevypořádá se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.
      • J Chceš říct že tvoji prarodiče měli špatný důchod a život?
        • Ano, protože neměli banány
          • Tak že jsi to nezažil?
    • Myslíte ten stabilní socialismus jako má třeba Venezuela, nebo KLDR ? nebo uvdeďte jinou zemi kde je socialismus se stabilní důchodem který zaručuje lidem pohodlné stáří.
      • Třeba byl v ČSSR
      • Nevím kolik vám je a zda jste 70-80 léta komunistů zažil. Pokud ne nemá cenu diskutovat.
  • nejzajímavější je , že cigáni celý život nic nedělají a ještě jsem neviděl cigána se pást, vypasení to jo, ale z našeho, to samé bude s těma muslimskýma špínama
    • Robia dzeci a to je taky námaha. *2*
  • že politici, potažmo v Čechostánu, lžou i když mluví ze spaní, to by snad měl každý brát jako normální a nic jim nevěřit...
  • vanhorne
    "Velká volební lež: Důstojné stáří"
    Jenom jedna z mnoha dalsich a jeste vetsich. Nejvetsi lez je jejich pracovni moralka a kvalita toho co vyrabi.Za radne neomluvenou absenci byl trest, za zmetky se strhavalo ze mzdy.Proc neco takoveho si soudruzi zrusili, ale chlast na pracovisti si ponechali, ze by "Untouchable"nechteli byt jako "oni"?Za "onych" to bylo opacne.Hodiny ktere prosedi v ruznych jinych kreslech a za ktere berou odmeny, asi pocitaji k tem nekolika malo hodinam, ktere prospi a proklabosi ve vladnim kresle, proto nemaji zadnou neomluvenou absenci?
    Zahalka je matka hrichu a proto, kazdy spravny duchodce, jenz ma zdrave ruce, bez remcani nabidne je pro potrebu republice.
    Pilny sece otavu,Babis pohrabuje, Zeman na vuz naklada, Slavek uslapuje.
    Proc by se soudruzi meli zabyvat takovymi prkotinami jako jsou duchody?Jich se to prece vubec netyka.☺
  • No - všechny předvolební sliby (jedno z které strany) jsou jedna velká, nesplnitelná lež...
  • Stačí se podívat na tu socanskou vysmátou sebranku,která si přidala 10% na platech a a máte jasno,přitom stačí jejich kandidátku při volbách roztrhat.
    • vanhorne
      "podívat na tu socanskou vysmátou sebranku"
      Co ta ostatni vysmata sebranka pri hlasovani delala?Nerikej, ze ronila slzy a protestovala.Takove zazraky se nikdy nedely.Kdyz se jedna o jejich dobro, jsou jako lodnici potapejici se lodi.Kapitan zacne hulakat, "vsichni muzi k pumpam" stejne tak poslanci povstali jako jeden muz a pro sve dobro hlasovali.Kdyz se jedna o necem z ceho maji prospech oni, dovedou se svolat i o pulnoci na Stedry vecer, tak se dovedou obetovat pro svuj narod a vlast.
      Mate tam opravdu sebranku k nezaplaceni, ale je to jen vase chyba.
      Vladni sebranka je jako ohen, ktery je dobry sluha ale zly pan, na oba dva zivly se musi davat veliky pozor.Kdyby se obcane racili obtezovat a nahledli do Ustavy, mozna by byli prekvapeni, kdo je sluha a kdo pan. ☺
      • No jo, demokracie také vyžaduje zodpovědné samostatné občany a těch stále málo. Převládají ovce a těm stačí kobliha a nesplnitelné sliby nebo pár opileckých sprostých keců...
  • Jen bych asi (zatím) ministra Pilného nevinil z chvilkového "návalu pravdomluvnosti" - zatím se zdá že se ještě nenakazil vládními zvyky a působí tam spíš jako ono dítě, co vykřiklo něco o tom nahém císaři.
  • Dnes nám může pomoci jedině pokud budeme řešit současnost. Kritika minulého, často i neopodstatněná nám je k hovnu. Slouží jenom jako ospravedlnění současných zlodějů, kteří devastují, zadlužují a rozprodávají tuto republiku.Je tu demokracie a spravedlnosti jako medu v prde.i
  • Peněz na důchody je stále dost, protože pracuje skoro 6 milionů lidí a důchodců je jen 2,5 milionů. Hlavní problém je v tom, že peníze které lidi platí a měli by být využity přednostně na důchody dostávají přednostně paraziti jyko sociální dávky. Takže místo lidí co vytvářeli pro tensto stát svou prací hodnoty je dostávají lidé, kteří jsou celoživotně nepracující. Sociální dávky dostávají za to, že existují. Když se toto zruší, tak peněz na důchody bude opět dost. Dětské přídavky musí být opět jen jako snížení daně z platu a kdo nepracuje proto nebude brát žádné dětské přídavky. Sám si vybral, tak ať si to uvědomí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit