Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duševně chorý a úchylný člověk o sobě nepřemýšlí, natož aby o sobě něco psal.
  • Přijatelné názory pravicového sociologa. Něco se stát musí. Nebýt přímé volby, tak tu s náma bude usopleně slepená stojednička mávat ve jménu demokracie, jak se ji zamene. Bez ohledu na cokoli. Tak, že se o tom diktátorům a jejich gangům v totalitních režimech ani nesní a mohli by jen tiše závidět..
  • už se tu zase krade?
  • TeBuh.Jakto,ze te osetrovatel v pakarne pustil k pocitaci?
  • 60 minut na hodinu ty proklatej zkundyhnise.Odkud jsi ty zjebe?Vypada top na byvalou cast Nemecka po valce zabranou Polskem.
  • Zloději ve dne v noci chodějí. *11*
  • Kolik ti provokatére za to slintání platí? Patříš nach Bohnitz
  • Na přípravě toho všeobecného bordelu se podílel v Prognostickém ústavu a pak ho společně s Pružinskim a dalšími lumpy zaváděl a udržoval.
  • Jen se neboj, bude to O.K.
  • Zeman nic neotvírá, ten může otevřít tak nanejvýš flašku hruškovice. Policie ty kmotrovské lumpárny na nejvyšších místech vyšetřuje nejméně dva roky a to bylo v době, kdy Zeman chlastal na Vysočině. Je pravda, že byla snaha svázat ruce policii a státním zástupcům, proto byl loni z hodiny na hodinu vyhozen ministr Pospíšil ve snaze zabránit jmenování Bradáčové. A to udělal Nečas s Pružinskim. A stejně to Nečasovi nepomohlo, nakonec zavřeli jeho konkubínu a on přišel o koryto. A na to nemá Zeman žádný vliv.
  • Nazdar, už ti povolili psát?
  • Jsem byvaly clen NSDAP,KSC,LM pote volic KSC(m)
    Kdyz mi doslo,ze jsem k nicemu,tak jsem si na krk nasadil teleci palici-a dal si nick ERA a provokoji slusne lidi na Tiscali.cz
  • A teď nám napiš o sobě?
  • To souhlasí. Ale proč jej Kalousek prohlašuje za despotickéhp a div ne za monarchu jen kvůli tomu, že nejmenoval předsedu vlády Němcovpou, nebo jeho, Kalouska ??? Asi proto, že on tak rád krade a Zemanovo počínání mu v tom překáží...tak chce kvůli tomu i Ústaavu měnit ??? Vždyť sám píšeš, že pouze splnil svou ústavní povinnosr a udělal to v souladu s ústavou a za to je špatný ??? ( to není kritikou na tvůj příspěvek, neoznačil jsi přece Zemana hanlivě ), prostě jen vykonává svou funkci podle svého rozumu a ne co mu chce nakukat vyučená zahradnice s praxí v prodeji knížek !!! Navíc zlodějka ze sámošky a z benzinového státního "tanku" ( jde o pokaz k odběru zdarma,který věnovala dárkem synáčkovi - ze státního se jí dobře dávají dary ) !!!
  • Zeman je kamarad Pruzinskeho at jiz z Prognostickeho Ustavu CSAV,nehlede na to,ze Pruzinsky je jeho nadrazeny agent FKS.Tak proto se deje tato zakulisni politika ze strany Milouse Zemanovice-Hruskovice.
    A kdyz vytahne ODS tak Pruzinsky bude kandidovat z 1.mista do EP.Ale tam si jej budou hlidat,aby se mu nepovedl naky kousek,jako s rozdelenim Ceskoslovenska.
  • Zeman především otvírá prostor, dává možnosti. Vyšetřit zlodějny legálním způsobem. Dřív nic nešlo, všechny lumpárny měly politické pokrytí. Policie a zástupci zřejmě svázaný ruce. Napiš sem,co Zeman zbořil a zbořeno být nemělo, to by mě opravdu zajímalo. *3*
  • Docela bych se nasmál, kdyby někdo vynalezl nějaký super systém. Proklamovaná zlodějská demokracie prý nejde překonat, je to prý nejlepší již více jak 2000 let. Tak nevím.
  • Není co bořit, snad jen zametá všeobecný bordel.
  • Jenom aby to po nich nepřevzala firma Loupežníci s.r.o. *3*
  • Zatím Zeman boří, uvidíme,k jestli také dokáže stavět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit