Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co jako rozmetal? Premiér podal demisi, protože jeho konkubína je ve vyšetřovací vazbě a tak president v souladu s ústavou musel někoho pověřit sestavením vlády.
  • Důležitější jsou podle Hampla jiné otázky a sice, zda bude nový režim respektovat občanské svobody. Státní správa má podle něho přirozenou tendenci zvětšovat se, chovat se despoticky a ubližovat lidem. Jedním z cílů dobrého státního zřízení je podle něho zabránit těmto tendencím.
    Autor zřejmě žije na Marsu jelikož stávající totalita se chová dnes stejně jako ve středověku s tím rozdílem,že pouze nedochází k fyzické popravě ,to lze dnes řešit moderněji a úspěšněji. *16*
  • Pišto, to máš z toho horka nebo z chlastu?
  • Konec vlády firmy Kradaři s.r.o. *4*
  • Co sem motáš buzny? *11*
  • Já jsem Zemanovi, Rusnokovi i dalším,co do toho jdou s nimi jako občan vděčný. Chci žít ve slušném, demokratickém státě. Vlády minulé mi to neumožňovaly. Jsem si jist,že v sousedním Německu, o jehož demokrat.uspořádání není pochyb, by osoba,která ve vysoké politické funkci dá k dispozici stát.vozidlo i s plnou nádrží rodinnému příslušníkovi, okamžitě skončila. Do dalšího politického působení by byl návrat velmi obtížný. A u nás??? Má tu drzost při své nevzdělanosti kandidovat na premiéra!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ostatní,stejně drzí, jí v tom ještě podporují. Proto pryč s takovými politiky,nepatří do slušné politiky a státu. *16*
  • Souhlas s článkem, Hampl píše rozumně. Jen takový malý doplněk - zmínka o těch profesorech, nebo spíš dotaz , ne který mi nikdo ale neodpoví: "Budou dostávat studenti po jmenování Putny profesorem také osvědčení o úspěšném vykonání zkoušek z homosexuálních praktik ??? Putna by si při zkouškách přišel "na své" ... Otázka ale zní, zda se to bude líbt těm studentům...
  • Ze záplavy blábolů různých pisálků,kteří jsou bůh ví kým placeni,je to jeden reálně a pravdivě napsaný článek.Ano,ODS a ŤOP09 mohou být Zemanovi vděční,že ukončil jejich devastaci společnosti.Teď pouze už jen chybí začít zavírat ty naše "nejlepší".On Klaus věděl,proč uvolnil věznice. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Závidí nám ho hodně zemí protože ukázal že jeho pravomoc je obrovská, dovedl rozmetat vládu zlodějů, dík mu za to ! *14* *14*
  • Zeman je naše hlava namazaná, kterou nám celý svět závidí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit