Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan sociolog naivně předpokládá, že splodit dítě automaticky znamená doplnit početní stav národa o disciplinovaného plátce daní.
    Ono je to ale jinak. Ti co plodí děti na základě kalkulu z nich zpravidla plátce daně nevychovají. Spíš spotřebitele sociálních dávek. Mnohdy od plenek až po rakev.
    Ostatně, pokud Češi nechtějí mít děti, ať uvolní místo čipernějším. Většina národů naopak plodí jak o závod.
  • V podstatě tu nejde jen o český národ, ale o celé lidstvo. Člověk se na této planetě přemnožil. Ne jenom to , jeho parazitické choutky jsou stále větší. Ke svému životu potřebuje stále více produktů, to znamená více energie. Zvláště obyvatelé vyspělejšího světa si myslí, že právě oni mají právo větší spotřeby. Zatím to nějak funguje díky tomu, že svět se nerovnoměrně vyvíjel. V blízké budoucnosti dojde k tvrdému a nelítostnému boji o životní prostor. Lidstvo bude zredukováno o stamiliony. Na světě pravděpodobně není síla , která by tomu mohla zabránit.
    Přeji všem krásný den.
  • Je diskuse zablokovaná?
  • Mezi důchodci je ta největší část toho přitroublého lidského stáda,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak pomáhalo rozkrást státní majetek přes kuponové privatizace a prodej podnikových akcií.Takže ,v zájmu mladé generace je,aby uvedeným důchodcům,byl,co nejrychleji,vyplácen důchod ,jedině na holý zadek bejkovcem.Ušetřené miliardy použít ihned na splácení dluhů.Dřív než je zavedení zloději rozkradou.
    • Souhlasím a začít by se mělo od velkého kupónového machinátora Wency wod klauzů a hned po něm přijde na řadu další Wenca wod Haflů.
  • http://atlara.wordpress.com/2011/06/01/hold-islandu-aneb-fakta-o-revoluci-ktera-nastartovala-nejen-spanelsko/
    http://www.osud.cz/islandska-cesta-zafungovala-ale-masmedia-utajuji-obcanum-ostatnich-zemi
    http://www.osud.cz/evropska-revoluce-2011-politici-kazdemu-obcanovi-ukradli-jiz-temer-150000-kc
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5637-energie-nuloveho-bodu-puvod-zivota/
  • Během padesáti let bude tato země bez čechů a možná muslimská.Tomu všemu nahrává vláda tím,že nepodporuje porodnost a zabývá se takovými prkotinami jako je diskutovaný odchod do důchodu v 70 letech.Už jenom za to,že na tento blbý nápad někdo přišel,patří toho pitomce postavit ke zdi a nebo ho mlátit hlava nehlava.Stát nemá peníze,ale hazard ani prostituci zdanit nechce.Podle KDU-Čsl,ve které byl i Kalousek by to bylo nemorální.Ale,že jsou tisíce žen vykořisťovány novodobými kapitalisty mu nikdy nevadilo.Dříve,když člověk dosáhl 25 let tak musel platit tak zvanou volskou daň.Dnes platí daň každý stejnou,ať má děti nebo nemá.Proto dnes vstupuje do manželství tak málo párů a i když spolu mladí lidé žijí a mají děti je pro ně výhodnější žít na tak zvanou psí knížku.Protože,když se vezmou, okamžitě jsou na tom finančně hůř,protože tento stát a konkrétně tato vláda nepodporuje rodiny s dětmi.A rodina je základ státu.
    • Během 50 let tu budou vládnout jarabáci a cikáni. Množí se oboje skoro geometrickou řadou a jednoho dne jim doroste volební generace. Pak v řádných demokratických volbách uchopí politickou moc a Alláh s námi... :-(
    • Azákladem rodiny je velká pr......l *2*
  • Copak cikáni a asiati tady zaplatí nějaké daně?
    • No samo, že platí daně, 80 % dávek odvedou zpátky na dani z lihu *3*
  • Příští volby volím komunisty. Chci se mít zase "špatně".
    • Pokud nebude nová strana mladé tvrdé levice,tak volím komunisty také.Ti alespoň nezadlužovali tuto zemi.A uměli znárodňovat,zavírat zloděje a dělat měnovou reformu.To je pro budoucí vládnutí v této zemi ,ta nejlepší kvalifikace.ČSSD bych nevolil.To není levicová strana.To je strana lumpácká.Ta se umí pouze dlužit,s tím,že to jednou budoucí generace zaplatí.Takto vládnout dokáže každý blb.Ale pouze do doby kdy mu nebude nikdo už půjčovat.
      • Máte naprostou pravdu. A myslí že by to by "nová strana mladé tvrdé levice", protože starý komunisti jsou v současných pravicových stranách.
    • Přeju vám plat 1.500,- Kč měsíčně. *1* Ceny samo, zůstanou, ani za sociálizmu se nezlevňovalo a když tak buldozery. *1*
      • Mám takový dojem že vám uniklo o čem je tento článek. Ono to totiž není jenom o mzdě.
        Ona vám asi unikla celá realita.
    • Ano! Udělám to taky tak a žádné pravičácké kydy za dvacet let milionkrát stupidně omílané stále dokola mě od toho neodradí !!! Škoda že v osmašedesátým nás přijeli bratři znormalizovat, kdyby toho nebylo měli bychom se dnes neporovnatelně líp než je dnešní smutná realita a ta zlodělská rádoby pravicová lůza by se k lizu neměla šanci dostat. Takhle i z toho mála dobrého co ještě zbylo z doby před sametovou taškařicí je totálně rozbořeno, zdevastováno a rozkradeno.. a někomu to přesně tak vyhovuje.
  • Na to by se dalo říct : ano máte co jste chtěli - poučte se z toho napříště a volte jinak! Jenže, tento národ je tak blbý že nějakého ponaučení není schopen, takže vlastně dobře vám tak *1* *3*
  • moc dobre si vzpominam jak po revoluci presli nejvetsi komousove do OF a dodnes vesele krici o demokracii v ODS nebo v TOP09 *12* *12* *12* *12* *12* *12*
    • Co se stane, když ODSák spadne do pračky? *7*
      Nejdříve vyplave fůra špinavýcvh peněz a pak ve finále vyndáš fungl čistýho komunistu. *5*
    • Velice oblbuješ.Nejvíce politických lumpů se rekrutovalo z těch,kteří sice v KSČ nebyli,ale za jejich vlády,jim dělali vše co jim na očích viděli.Za to byli odměńováni menšími korýtky.Takže se zle neměli.To byl ten nejhorší dobytek.Po údajné revoluci,protože nebyli v KSČ,hned hurá do OF.A hned byla i ta největší politická koryta na dosah.Pokud ještě neumřeli,tak se drží těchto koryt dodnes.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit