Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan sociolog naivně předpokládá, že splodit dítě automaticky znamená doplnit početní stav národa o disciplinovaného plátce daní.
    Ono je to ale jinak. Ti co plodí děti na základě kalkulu z nich zpravidla plátce daně nevychovají. Spíš spotřebitele sociálních dávek. Mnohdy od plenek až po rakev.
    Ostatně, pokud Češi nechtějí mít děti, ať uvolní místo čipernějším. Většina národů naopak plodí jak o závod.
  • Kočičáku, toto je poslední moje reakce na tvoje neuvěřitelné plky. V každé skupině lidí, tedy i v každém národě, najdeš chytré a schopné, chytré a neschopné, prostředně ....- - - a nakonec i lidi, kteří prostě
    nepřežijí bez pomoci druhých. Je přirozené, že ti chytří a schopní využívají svých schopností mimo jiné
    k oblbování, nebo chceš-li k využívání těch méně schopných.
    NESCHOPNÍ A VŠEHO SCHOPNÍ GRÁZLOVÉ ovládli správu věcí veřejných a pokoší se uvrhnout 2/3 národa do bezvýchodné situace. Je upr ele, jak se kdo učil. Záleží pouze a jenom na stranických hrátkách a politicko-justičně-podnikatelských švindlech. Kdo je zapojen, ten jede. Okrádání nezapojených dosáhlo a přkonalo hranici únosnosti. Nastává čas odplaty.
    Nejsme ani lepší, ani horší, ani chytřejší, ani hloupější, ani línější, ani pracovitější, než okolní národy. Za dvacet let mezi roky 1918 a 1938 dokázali naši dědové pod dobrým vedením, že patříme spíše k těm lepším.
    Srovnej si to s posledními dvaceti léty a udělej si závěr.
    Ovšem. Tebe se to netýká. Nejsi zapojen a pravděpodobně máš dobře placené místo - typoval bych vymahače, nebo nahaněče půjček v bance-neznamená, že jsi něco extra. Kdykoliv nějaký kmotr bude potřebovat teplé místečko pro svou sestřenici z patnáctého kolene, jdeš od válu a rozšíříš naše řady. Potom se ti možná rozsvítí.
  • V podstatě tu nejde jen o český národ, ale o celé lidstvo. Člověk se na této planetě přemnožil. Ne jenom to , jeho parazitické choutky jsou stále větší. Ke svému životu potřebuje stále více produktů, to znamená více energie. Zvláště obyvatelé vyspělejšího světa si myslí, že právě oni mají právo větší spotřeby. Zatím to nějak funguje díky tomu, že svět se nerovnoměrně vyvíjel. V blízké budoucnosti dojde k tvrdému a nelítostnému boji o životní prostor. Lidstvo bude zredukováno o stamiliony. Na světě pravděpodobně není síla , která by tomu mohla zabránit.
    Přeji všem krásný den.
  • Je diskuse zablokovaná?
  • Během 50 let tu budou vládnout jarabáci a cikáni. Množí se oboje skoro geometrickou řadou a jednoho dne jim doroste volební generace. Pak v řádných demokratických volbách uchopí politickou moc a Alláh s námi... :-(
  • Souhlasím a začít by se mělo od velkého kupónového machinátora Wency wod klauzů a hned po něm přijde na řadu další Wenca wod Haflů.
  • Co se stane, když ODSák spadne do pračky? *7*
    Nejdříve vyplave fůra špinavýcvh peněz a pak ve finále vyndáš fungl čistýho komunistu. *5*
  • Máte naprostou pravdu. A myslí že by to by "nová strana mladé tvrdé levice", protože starý komunisti jsou v současných pravicových stranách.
  • Velice oblbuješ.Nejvíce politických lumpů se rekrutovalo z těch,kteří sice v KSČ nebyli,ale za jejich vlády,jim dělali vše co jim na očích viděli.Za to byli odměńováni menšími korýtky.Takže se zle neměli.To byl ten nejhorší dobytek.Po údajné revoluci,protože nebyli v KSČ,hned hurá do OF.A hned byla i ta největší politická koryta na dosah.Pokud ještě neumřeli,tak se drží těchto koryt dodnes.
  • Pokud nebude nová strana mladé tvrdé levice,tak volím komunisty také.Ti alespoň nezadlužovali tuto zemi.A uměli znárodňovat,zavírat zloděje a dělat měnovou reformu.To je pro budoucí vládnutí v této zemi ,ta nejlepší kvalifikace.ČSSD bych nevolil.To není levicová strana.To je strana lumpácká.Ta se umí pouze dlužit,s tím,že to jednou budoucí generace zaplatí.Takto vládnout dokáže každý blb.Ale pouze do doby kdy mu nebude nikdo už půjčovat.
  • Mezi důchodci je ta největší část toho přitroublého lidského stáda,které jásalo pro Havla,Klause a podobné darebáky.Pak pomáhalo rozkrást státní majetek přes kuponové privatizace a prodej podnikových akcií.Takže ,v zájmu mladé generace je,aby uvedeným důchodcům,byl,co nejrychleji,vyplácen důchod ,jedině na holý zadek bejkovcem.Ušetřené miliardy použít ihned na splácení dluhů.Dřív než je zavedení zloději rozkradou.
  • Mám takový dojem že vám uniklo o čem je tento článek. Ono to totiž není jenom o mzdě.
    Ona vám asi unikla celá realita.
  • Měl ses zastřelit sám *1*
  • http://atlara.wordpress.com/2011/06/01/hold-islandu-aneb-fakta-o-revoluci-ktera-nastartovala-nejen-spanelsko/
    http://www.osud.cz/islandska-cesta-zafungovala-ale-masmedia-utajuji-obcanum-ostatnich-zemi
    http://www.osud.cz/evropska-revoluce-2011-politici-kazdemu-obcanovi-ukradli-jiz-temer-150000-kc
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5637-energie-nuloveho-bodu-puvod-zivota/
  • No samo, že platí daně, 80 % dávek odvedou zpátky na dani z lihu *3*
  • Azákladem rodiny je velká pr......l *2*
  • Měl jsi se lepší učit. *5*
  • Nikdo nikoho nenutí pracovat do 70-ti, pracovní povinnost neexistuje jako za bolševika.
    *10*
  • Přeju vám plat 1.500,- Kč měsíčně. *1* Ceny samo, zůstanou, ani za sociálizmu se nezlevňovalo a když tak buldozery. *1*
  • Ano! Udělám to taky tak a žádné pravičácké kydy za dvacet let milionkrát stupidně omílané stále dokola mě od toho neodradí !!! Škoda že v osmašedesátým nás přijeli bratři znormalizovat, kdyby toho nebylo měli bychom se dnes neporovnatelně líp než je dnešní smutná realita a ta zlodělská rádoby pravicová lůza by se k lizu neměla šanci dostat. Takhle i z toho mála dobrého co ještě zbylo z doby před sametovou taškařicí je totálně rozbořeno, zdevastováno a rozkradeno.. a někomu to přesně tak vyhovuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit