Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Výroky pana Trošky jsou lidovým vyjádřením toho, jak vidí svět zmatení levicoví intelektuálové.
    Svoboda není příliš potřebná, všichni mají mít stejně a rozdávat peníze na dluh můžeme donekonečna.
    Kam vede socialismus, vidíme názorně dnes na Kubě a v Severní Koreji.
    Pan Troška jistě není tak slabomyslný, aby své výroky myslel vážně.
    Je to prostě srandista.
    V. Trojan
  • Jen tak kratke info, starej Svancenberg /i s celym svym panderem/ bude v Academii 2.4. v 17.00 zvanit svoje nesmysly, tak si tak rikam ze bychom jej mohli navstivit. Co vy na to? /Je to Vaclavske namesti pobliz metra mustek./
    Klasicky kolem nej bude jeho xindl jako Zantovsky, Siklova, Sipek a spol. Bude tam parta tohoto spickoveho xindlu cela pritomna. Dalo by se to vzit vsechno najednou...hehe!
  • Bohužel pan Troška má z větší části pravdu, jak dopadlo budování demokracie. A jestli se někdo otírá o jeho práci režiséra (levnou zábavu) může natočit lepší filmy (zábavu). O inteligenci českého národa začínám vážně pochybovat.
  • Ono už je zde jídlo (spíš žrádlo)skutečně horší a dražší než za Hitlera.
    Ten by ty darebáky a zloděje v obchodních řetězcích už dávno
    zlikvidoval.Že,pane Hvížďalo.Hlavně že máme svobodu....Ale kdo?
    • A také máme bídu, nezaměstnanost, žebráky a bezdomovce, podplacené soudy, normální jsou vraždy a sebevraždy, genocida o které se Hitlerovi ani nezdálo...........a další a další, RVHP vyměněnou za UNII, zlikvidovanou armádu.........., průmysl a zemědělství, 95% obyvatelstva v nouzi. ..........Můžete mně doplnit
  • konecene se ukazalo co je ten homosexual troska zac a jak je uzasnej.....
    • Proti panu Troskovi ja osobne nic nemam, to ze je homo jsem ani vubec nevedel. Jeho filmy nicmoc,ale jeho nazory se mi libi! A o tom to je pratele!
      • Jeho názory jsou moc príma.
        Jenom jsem zvědav, jak by se mu zamlouval ten šikovný pan Hitler, až by ho jako homosexuála zplynoval.
        No, možná kdyby se nepřiznal, nenechal chytit a třeba natočil něco oslavného, tak by přežil....
        Vždyť, co je to svoboda, co je to sebeúcta, hlavně, že je chleba...
        A nejsem tak hloupej, abych si myslel, že bez chleba se dobře žije.
  • Kvůli takový kokotům, který nechápou, že aby někomu rozdali, museli to nejdřív někomu ukrást, tady zase budou fašisti nebo komunisti,fakt nechápu, že někdo vymění svobodu za kus žvance a rádoby jistoty nudnýho života plnýho soudruhů a každoročně s mávátkáma děkovat Rusům, že nás v 68 osvobodili.
    • Ja si myslim ze jste p i t o me c, nezlobte se.
    • Běžte do p... s vaší svobodou a pak se nedivte až dojde lidem jednou trpělivost,že budou s takovýma jednat bez slitování. Hlavně nezapomeňtě všecky posílat do KLDR jak to vy zastánci současného bordelu s oblibou děláte.
  • Nebudu hodnotit obsah rozhovoru, ale tragické je to, že kvůli názoru někoho na situaci se mobilizuje policie, ale zloději miliard a třeba privatizace z 90. let jí nechává v klidu, taktéž šišlavou moderátorku Tachecí. Přitom právě tato tzv. privatizace položila základ rozkradení tohoto státu a její architekt je známý všem.
    • Trošku vůbec nepodezírám z rasismu. Rozumím tomu tak, že se nešikovně vyjádřil a nedokončil myšlenku. Na všem dokážeme najít klady a zápory. Že byli fašisti zrůdy normální člověk chápe. A určitě to tak bere i Troška. Nedokáži si vůbec srovnat v hlavě, jak jej někdo může podezírat ze sympatií k fašistům.
      Naši šejdíři potřebují odvrátit pozornost a zlobu naprosté většiny národa od toho, co se tady v posledních 20ti letech děje. A tak se rozmaže nešikovný výrok populárního režiséra a stádo oslů hned začné hýkat. Místo toho aby řešili, co udělat, aby byli potrestáni zloději a šejdíři a k moci se konečně dostali slušní lidé, kteří přemýšlí o tom, jak z toho chlívku ven *5*
      • Mate pravdu absolutne!
  • Potlesk panu režisérovi! Je to skvělý a odvážný člověk, myslím, že mnoha lidem mluví z duše a jen blbové za mrzký peníz jako levné prodejné dě*ky ho kompromitují a vnášejí mu do úst překroucené nesmyly. Narozdíl od nich ale on a jeho názor něco znamená.
    • A to jako proč? Tyto jeho názory jsou hodně hloupé a znamenají jen to, že to pan režisér nemá v hlavě moc poštelované. Ale prosím, každý má právo na svůj názor i nechytrý.
      Za šikovného pana Hitlera to bylo s právem na názor trochu jinak...
    • Bravo! Uprimne. Mnejte se.
    • Kéž by bylo více takových režizérů v našem životě a vládě.Díky Vám pane Troško. *14* *3* *4*
    • Běhá mi z vás mráz po zádech.....
      • Tak si dejte hodně teplou sprchu. To obvykle pomáhá...
  • Pan Troška, na rozdíl od pana Píšťaly a paní Šišlací, naplnil kina a něco konkrétního dokázal! S jeho názory zcela souhlasím. Hitler byl kreatura, ale ve své době opravdu svému národu pomohl postavit se na nohy, dal lidem práci, pocit důležitosti a hrdosti.......že použil zrůdný postup dokládá historie. Ale co dokázali NAŠI vůdci s Českým národem?????? Z blahobytu do hoven !!! Takže kdo udělal pro svůj národ víc soudruzi Píšťalo a Šišlací? Přestaňte psát hovna, nedělejte si kariéru na čestném a úspěšném člověku, přestaňte vytrhávat věci z kontextu a nechte ho v klidu tvořit....díky Vokr.
    • Tak tohle a i jiné příspěvky sedí. To co říká pan Troška o nacistickém zločinci číslo jedna je pravda. Hitler vyhrál volby, opravdu zaměstnal celý národ, ale pak muže nahnal na jatky světové války a na smrt, ženy do výroby , potraviny na příděl,atd. Usmrtil miliony lidí, Také je pravdou co říká o tzv. "svobodě" a "demokracii" , kterou se současní zloději ohání. Všichni dobře víme o koho jde, co pod pokličkou tzv. politiky na našem státu a národu spáchali. Všechno připomíná Titanik: Na palubě hraje hudba a loď se potápí. Stále věřím,že za všemi jednou zaklapne katr a propadne jim veškerý majetek , který od roku 1989 získali.
  • Co hmatatelného udělal Hvížďala a Tachecí pro tuto zemi mimo žvástů, které nemají reálný základ.Proč se tváří tito samozvanci jako názor většiny a tak nám vnucují jejich absurdní postoje,kdo je platí? *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit